slm arkadaslar lütfen bana yardımcı olun,25 yasındayım.15 yasından beri mide agrısı cekıyorum gastrit- pangastrit teshisi konuldu bu sure zarfında..dişlerim mahvoldu sürekli doktorlardan cıkamadım.ve en beteri mide asidinden dolayı agız kokusu..... çok rahatsızım ,günde 3 4 kere dişimi fırcalasamda nafile..siz bu ağız kokusu ve mide asidiyle nasıl başedebildiniz??
slm arkadaslar lütfen bana yardımcı olun,25 yasındayım.15 yasından beri mide agrısı cekıyorum gastrit- pangastrit teshisi konuldu bu sure zarfında..dişlerim mahvoldu sürekli doktorlardan cıkamadım.ve en beteri mide asidinden dolayı agız kokusu..... çok rahatsızım ,günde 3 4 kere dişimi fırcalasamda nafile..siz bu ağız kokusu ve mide asidiyle nasıl başedebildiniz??
dr ibrahim saraçoğlu (ki kendisine çok çok güveniyorum annemin yıllardır çözemediği hastalığına onun kürü derman oldu) mide rahatsızlıklarına -mide kanserine varana kadar- karnıbaharı öneriyor. kilolarca tüketin diyor. karnıbahardan zarar gelmez sizde bol bol tüketin zamanla hastalık etkisini yitirdikçe ağız kokusunada çözüm olmuş olur. geçmiş olsun..
midem yandigi zaman, bir bardak soguk süt icmek hep yanmayi keser bende ama bilmiyorum sende ise yarar mi:S benim midem arada yediklerim yüzünden kaynar. agiz kokusu icin, aktarlardan kuru karanfil alabilirsin.2-3 kuru karanfil cigneyebilirsin yemek aralarinda, cok gecmis olsun.
arkadaşlar hepiniz önerilerde bulunmuşsunuz ama emin olarak bilmeden bişey yemekde doğru değil mesela biri karnıbaharı önermiş benimde bi doktordan duyduğum karnbaharın gaz yaptığı ve mideye pekde iyi gelmediği gastroloji doktoru söyledi bunu tabi saraçoğluda iyi bi hocamız ama yinede iyice araştırılmasını öneririm bende benzer rahatsızlıkları yaşıyorum hatta konu açtım endoskopiyle ilgili hangi hastaneye gitsem die bakınıyorum karanfil tavsiyesine bende katılıyorum bana bugüne kadar ailem ağzın çok kokuyo derlerdi anlamamıştım meğerse benmde benzer rahatsızlıklarım varmış geçmiş olsun allah şifa versin inşallah hepimize...
peki sizin bu ağrı sırtınızada vuruyormuydu..bende de mide rahatsızlığı var galiba yıllardır ara ara midem bulanıyor yanıyor ve sırtımın sol tarafına ağrı giriyor..bunun pankreasla ilgisi olabilirmi