Mide agrisi

hulyatasci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
78
35
34
Arkadaşlar iyi akşamlar 1 ay önce ishal oldum 2.3 hafta sürdü antibiyotik ve bagirsak düzenleyici ilaç kullandım 3 gündür midemde agri ve yanma var sırtıma belime vuruyor yediklerime dikkat ediyorum ama çekilmez bi hale geldi korkmaya başladım artık o ishal biseyin habercisimi diye başına gelen arkadaslar yorum yazarsa seviniriz 🌸

Çok ilginç bunu bir kaç yerden daha duydum bugünlerde.
Ben de üç gündür mide krampı yaşadım. İki gün ishal sorunu vardı. O gitti mide krampı kaldı.
Acaba yeni bir salgın mı var diyorum şu an

Çok ilginç bunu bir kaç yerden daha duydum bugünlerde.
Ben de üç gündür mide krampı yaşadım. İki gün ishal sorunu vardı. O gitti mide krampı kaldı.
Acaba yeni bir salgın mı var diyorum şu an
Yaa gerçekten bilmiyorum ama ağrıdan kıvranıyorum acile falan gittim test sonuçları temiz çıkıyor.

Çok geçmiş olsun.
İshali atlatmışsınız anladığım kadarıyla. Mide ağrısını genelde stres tetikler. Bir de safra kesesi için doktora gidin isterseniz. Ben mide ağrısı zannetmiştim onu da.

Arıtma suları da yapıyor ben o suları içince acayip şişlik ağrı yapıyor hazır su içiyorum o nedenle

Çok geçmiş olsun.
İshali atlatmışsınız anladığım kadarıyla. Mide ağrısını genelde stres tetikler. Bir de safra kesesi için doktora gidin isterseniz. Ben mide ağrısı zannetmiştim onu da.
Çok şükür ishal bitti artık ama midemde ki agri omuzlarıma belime vuruyor boğazıma kadar yanıyor midem.

Çok geçmiş olsun.
Çok şükür ishal bitti artık ama midemde ki agri omuzlarıma belime vuruyor boğazıma kadar yanıyor
Arıtma suları da yapıyor ben o suları içince acayip şişlik ağrı yapıyor hazır su içiyorum o nedenle
Bizde aritmadan içiyoruz suyu ondan mı acaba ?

Arkadaşlar iyi akşamlar 1 ay önce ishal oldum 2.3 hafta sürdü antibiyotik ve bagirsak düzenleyici ilaç kullandım 3 gündür midemde agri ve yanma var sırtıma belime vuruyor yediklerime dikkat ediyorum ama çekilmez bi hale geldi korkmaya başladım artık o ishal biseyin habercisimi diye başına gelen arkadaslar yorum yazarsa seviniriz 🌸
Her mideniz ağrıdığında yoğurt yemeyi deneyin bi. Ben de arada çekerim mide ağrısı. Ya mide koruyucu ya da ilaç içmek istemezsem birkaç gün yoğurt yerim. Siz de bir deneyin olmazsa tekrar gorünün

Geçmiş olsun mide ağrısına ılık süt çok iyi gelir

Ben mide koruyucu ile birlikte kullanmama rağmen antibiyotikler fena dokundu gecen hafta .Artık bir gün kıvrandım resmen.Evde dut pekmezi vardı onu toz zencefille karıştırdım macun gibi yaptım.Bir dolu tatlı kaşığı yedim.Yarım saat içinde kesti inanamadım.Sizede ilaç dokunmuştur.DENEyin isterseniz.

Merhaba
Dün çürük ve biçimsiz çıkan 20 lik disimle hemen yanındaki us t çenede bulunan çiğneme disimi komplike dis çekimi olarak çektirdim.
Muhteşem ağrılar sonucu bugün 24 saat olacaktı ki dişime bakınca içinde parca kaldığını fark ettim. Dayanılmaz ağrının sebebi buymuş demekki. Ve bu dişci bizden 2 dis çekimi icin biri 20'lik, diğeri komplike dis çekimi olmak uzere toplamda 350 tl aldı . O kadar işini iyi bildiğini idda ederek yaptılar ama içinde resmen dis kalmış yaramın. Resmini ekliyorum. Bugün gidip onu da cektirecegim:KK43: çok canım yanıyor.. Eki Görüntüle 2718523

Çok şükür ishal bitti artık ama midemde ki agri omuzlarıma belime vuruyor boğazıma kadar yanıyor

Bizde aritmadan içiyoruz suyu ondan mı acaba ?
Arıtma yapıyordur.ben ne zaman hazır suya geçtim mide şişkinliği ağrı gitti

Geçen hafta bunun için acile gittim ishal oldum önce sonra midem de kramp kaldı 3 gün çektim özellikle yemek yedikçe arttı kramp değişikti röntgen kan tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı neye niyet neye kısmet dedik :) ama midem de görünürde bişey yok dedi doktor tabi endoskopi önerdi vs sonra kendiliğinden geçti anlamadım değişikti yani yeni bir salgın olabilir sularla ilgili de olabilir gerçekten bu durum

X