mide ağrısı hamilelik betlirtisi olabilir mi

Melissa Baylan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
5
2
1
25
Adetime 2 gün var çocuk bekliyoruz midemçok ağrıyor uyutmuyor resmen hamilelik belirtisi olabilirmi bu ay şüpheleniyorum vücudum değişti sanki goguslerim hic olmayacak kadar sis ve asiri istahim artti bundan 1 hafta once acayip usumem vardi simdi ates basiyor asiri terliyorum.

yardımcı olucak birileri var mi yada bunu yaşayan. ?

Test yapabilirsin

Kizlar bende bisey sormak istiyorum.
Adetim 5 gun gecikti ve sari sumuksu (afedersiniz) akinti var.
Onceki gebeliklerimde de olmustu ama suan hic bebek dusunmuyoruz ve korunuyorduk yine de mumkun olabilir mi ya?

Kizlar bende bisey sormak istiyorum.
Adetim 5 gun gecikti ve sari sumuksu (afedersiniz) akinti var.
Onceki gebeliklerimde de olmustu ama suan hic bebek dusunmuyoruz ve korunuyorduk yine de mumkun olabilir mi ya?
Test yaptınmı hiç

Mide ağrısını bilmiyorum ama göğüslerin sismesi hamilelikk belirtileri arasında arkadasin dedigi gibi erken gebelik testi yapabilirsin.
Ben onceki gebeligimde yumurtlama gunumden emindim tek iliski olmustu üzerinden 10 gun geçince normal testte silik cizgi çıkmıştı

Bence bekleme test yap 5 gün gecikmeyle belli olur zaten gönlünce olur umarım

Banada yardim edebilirmisiniz yasamis olan varsa eyer benim adetime daha 1 bucuk hafta falan var ve dun kahverengi sümüksü halinde bi akinti geldi sanki icerde bise curumusde o gelir gibi ve asiri sekilde bi vajinal bolgede agri var sanki icindekiler duqari dokulcek gibi ve dunden berli akinti devam ediyo ama daha sulu geliyo cok hafif bi kahverengi renginde bise acaba hamilelik ola bilirmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…