Mıde agrisi gebelik belirtisi mi

ozyel25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
214
97
48
39
Aşilama yapilali 11 gün oldu son 3 gundur gece ve gunduz acayip mide agrilari yasiyorum.bu gebelik belirtisi olabilir mi ? Herkeste gogus hassasiyeti olur mu ?bende yok sadece elleyince yanma oluyor .lutfen yardim edin erken test yapip uzulmek istemiyorum.tecrubelerinizi paylasin

Aşilama yapilali 11 gün oldu son 3 gundur gece ve gunduz acayip mide agrilari yasiyorum.bu gebelik belirtisi olabilir mi ? Herkeste gogus hassasiyeti olur mu ?bende yok sadece elleyince yanma oluyor .lutfen yardim edin erken test yapip uzulmek istemiyorum.tecrubelerinizi paylasin
Benım goguslerımde hassasiyet olmadı ılk Zaman'lar ama yanmam oldu senın gıbı adet Ağrı'sına benzerhafıf sancılarım oldu

bende de göğüs hassasiyeti olmadı canım. sadece adet ağrısı gibi ağrı oldu kasıklarımda o kadar

Mide agrisi beni mahfetti dr gel test yapalim diyor biraz daha beklicem dedim.gecen ay testi yaptik kapidan ciktik hastalandim tekrar uzulmek istemiyorum ama bh mide agrisi cekilir gibi degil.

Tatlım öncelikle şunu söyleyip belirtiler herkezde aynı değil bende bugün öğrendim hamile olduğumu sadece iki gün karnım ağrıdı adet olacam dedim olmayınca test yaptım ve hamişim belirti arama herkezde farklı belirtiler tez zamanda sende alırsın inşh güzel haberi

Benimde göğüs hassasiyetim çok sonra oldu Can'ım.. Mide Ağrı'sı stres yaptıysan ondan olabilir. Ha bir de sanki adet olacakmışım gibi hafif Ağrı'larım vardı

Çok sevindim sağlıkla kucağina alirsin yavrunu insallah darisi basima benkmde adetim yarin bugun hafif agrilar basladi kisa sureli umarim adet olmam

inşallah hamilesindir Canım benim ilk hamileliğimde mide Ağrı'm oldu ama bu bi belirti miydi bilmiyorum ama ilk bebeğim düştü şimdi ise tekrar istiyorum bu kez göğüslerim erken hassaslaştı ve karnımda şişlik var adet sancısı gibi batmalarım var bunlar belirti belki ama bende korkuyorum belki yine düşer diye heveslenmek istemiyorum ama bende bi umut bekliyorum

Her ay umut edicek bi sebep buluyoruz kendimize.mesela duan hem karnim hem midem agriyor.yarin adet gunum bakalim ne olacak.hepimiz hakkinda hayirlisi olsun

sonuc ne oldu canım 2 yıl oncekı konu ama aynı mide agrısı bende var şuan. şimdi 1 yasında cocugum var dersın :)

Back
X