microgynon

ben 11 sene boyunca sadece toplam 3yıl kullanmadım.oda hamilelik,emzirme ve şu anki bebek arzumuzdan.onun dışında hiç problem yaşamadım.hapın yan etkileri kişiye göre değişiyor.siğara kullanımı,şeker has.,karaciğer de sorun gb.eğer dr verdiyse kullan bence.zaten yan etkisini görürsen söylersin değişir

zaten hangi hapı kullanırsan kullan ilk ay yan etkisi olur.çünkü hormonların değişecek.baş ağrısı,ara kanama ilk ay olucak .aşırı kıllanma kilo problemi yaşarsan dr değiştirir.

bende microgynon kullaniyodum bende sidettli bas agrisi sinir stress siskinlik oldu canim bana hic iyi gelmedi

Evet katılıyorum.Vücutta su toplanıyor, kıllanma yapıyor ve sinirlrim bozuluyor.

10 gündür bu ilacı kullanıyorum sanki şişmanladım sözde rejim yapıyorum..kilom aynı olsada vücudumda şişkinlik var...

acaba bıraksam bir sorun olurmu...

canım bende bu ay kist için kullandım ama 18 gün oldu beni bitirdi hatta ilaçı bırakcam bu gece dayancak güçüm yok,sinirlilik çok yaptı,mide bulatısından ölüyorum.ama tabi herkeze yapmayabilir....

ilk aylarda sinirlilik bulantı baş ağrısı yapıyor...
ama sonra bünye alışıyor...
bende kullanıyorum ve çok memnunum...

ya baktım hep evliler kullanmış bu hapı bekarlarda bi yan etkisi olurmu doktor önerisi olmadan nasıl kullanılabilirki bi ilaç Allah göstermesin hem bazıları doğum kontrol hapı kullandıkları için çocukları olmuyomuş ilaç yüzünden bence doktorsuz bişe yapmayalım arkadaşlar dah çok bekarlara yönelik bu yazıma.s.

çok rahatsız ediyor, sinirleri de bozuyor, göğüslerde şişlik yapıyor ve çok daha kötüsü vücutta çok fazla su tutuyor...senağlama

selam bu ilaca normlde ne zaman başlanır adetin birinci günümü ben başladım adet çok uazadı aldığımda öle dedileer ama adet uzadı ve çok loyum acaba ne yapsam

slm herkese ben yenı katıldım aranıza sizlerle bişey paylascam arkadaslar benım bıraz korkum var microgynu kullandım ama ilk ilişkimdi ilişkiden sonra hemen aldım içtim bi sakıncası varmı hemen hamıle kalmam demı arkadaslar ben tecrubesızım bana yardımcı olurmusunuz

:Saruboceq:
slm herkese ben yenı katıldım aranıza sizlerle bişey paylascam arkadaslar benım bıraz korkum var microgynu kullandım ama ilk ilişkimdi ilişkiden sonra hemen aldım içtim bi sakıncası varmı hemen hamıle kalmam demı arkadaslar ben tecrubesızım bana yardımcı olurmusunuz

ha bu arada adetime daha cok var ayın sonunda adet goruyorum ama ben erken kullandım bı sakın cası olurmu

normalde ilişkiye başlamadan enaz 1 ayönceden kullanıyor olman lazımki seni korusun. Ilk kullanımlarda bu böyle ama sen ilişkiden sonra kullandım diyorsun o seni korumaz. Sen hemen eczaneden ertesi gün ilacı alki hamile kalmayasın yoksa biz bebiş beklerken senden bebiş haberlerini alırız.

ha bu arada adetime daha cok var ayın sonunda adet goruyorum ama ben erken kullandım bı sakın cası olurmu

mavı kelebek bu hap kontraseptıftır ve regly donemının 3. yada 5 gunu başlanıp hergun duzenlı alınması koşulunda koruma saglar yanı sızde hıc etkı etmes.sız hamılelık ıstemıyorsanız ertesı gunu kullanmanız lazım hemen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…