• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

microgynon

of kafam karıtı ben ne yapacam sımdı arkdş tam korunmanın yollarını bana soleyın lutfen yardımcı olun cok tecrubesızım

ikisi birden olurmu hiç...
doğum kontrol hapını bir aydır hergün kullanıyorsanilişkiye girdiğin gün unutmuşsan
unuttuğun gün ikitane birden içersen seni korur...
ama anladığım kadarıyla sen bu hapı bilinçsiz kullanmışsın canım...
ilişki sonrası giddip bu hapı aldın ve içtin bir sefere mahsus herhalde
yazdıklarından bunu anladım.....
ki bu korunma yöntemi değildir bu haplar günlük içilen koruyucu haplardır....
eğer ilişkiye girdikten sonra 72 saat içinde ertesi gün hapı içersen hamile kalmazsın...
preven-norlevo gibi ertesi günü hapları var onları kullan...
microgynon gibi aylık tablet günlük draje haplarını bilinçli kullanmak gerekiyor....
sen şimdi sadece ertesi günü hapı iç microgynon falan karıştırma kafanı....

bekarsın ve hamile kalmak istemiyorsun o halde en kısa zamnada bir uzmana danışıp kendine bir korunma yöntemi bulsan iyi olur....

tşkr ben şimdi ertesi günü kullanırsam beni korur diyosunuz ozaman diyerini bırakacam ama hadi ilişki bidaha olursa ozamanda korurmu ertesi günü onu nezamana kadar kullanacam diyelim haftada bi gün ilişkiye giriyorum ozamanda ertesi günü korurmu

lila canım cok sahol bıllgılerın ıcın benı bu durumda yanlız bırakmadıhınız ıcınde dıyer arkadaslarada tşkr lıla canım benı ıyıce bı bılgılendır tecrubem yok cok kotu bı durum tecrubem olsaydı bole olmazdı

arkadaslar ben microgyenı ilişkiden hemen sonra kullandım adededinize gore ole kullanılmıyomus yanlış kullanmısım ve ertesi gunu kullanın dedınız e pekı ilişki gecen pazar pldu şimdi içsem bi yararı olmaz heralde ben pazar gunu bidaha ilişkim olacak hemen kullanırsam ertesi gunu yararı olurmu sonrada microgyenı duzenlı olarak kullanmıs olurum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

arkadaslar ben microgyenı ilişkiden hemen sonra kullandım adededinize gore ole kullanılmıyomus yanlış kullanmısım ve ertesi gunu kullanın dedınız e pekı ilişki gecen pazar pldu şimdi içsem bi yararı olmaz heralde ben pazar gunu bidaha ilişkim olacak hemen kullanırsam ertesi gunu yararı olurmu sonrada microgyenı duzenlı olarak kullanmıs olurum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

arkadasım gecen pazar ıcın yapabılecegın bırsey yok bu hafta ıcınde ılaç kullanmanı tavsıye etmem cunku hamılelık rıskı olabılır korunmasız ılışkın oldu erkek korunmalı bu durumda.

kızlar bende yasmini kullanmaya başladım 1 ay önce ve bende mantar ve 1 ay boyunca kanama yaptı yani reglden sonra kanama bitmedi ve aynı zamanda mantara yol açtı yasmin ve anasağlıka gittim dr dkh ilk ay bu tür sorunlara yol açabileceğini söyledi ve geçicek dedi ve bana neden yasmin kullandığımı söyledi bende dr verdiğini söyledim ve ücretsiz microgynon verdiklerini yasminle aynı etkisi olduğunu bana bunu kullanmmamı söyledi şimdi benim sorum bu hapa yeni başlayacağım için bende yeniden kanama yaparmı veya mantar çünkü yeni kurtuldum yoksa ben zaten 1 aydır yasmin kullandığım için birdaha o ilk yan etkileri yaşarmıyım ve yasminden microgynon a geçişi aynı yani 7. gün aradan sonra yasmine başlar gibi başlayabilirmiyim ?

bende kullandım doktora gıttım bana dedıkı bu ılacı sakın kullanma cok hormon yukluymus bu mıcrogynon bana miranova verdı ve cok rahatım ucuz dıe ıcmeyın

fiyatı ucuz olduğunda dolayı değil cnm ben yasmin kullnıyordum ve bende hem mantara hemde kanamaya yolaçtı bir ay önce başladım ve bir aydır kanama yaşıorum öyleki regl olmuşum anlamadım dr kontrole gittiğimde muayenede dr söyledi regl olmuşum anasağlıktaki dr her hapın her bünyeye yaramadığını söyledi ve microgynonu denememi söyledi bana yasmini özel hastanedeki dr vermişti ve anasağlıktaki dr özelde genelde anlaşmalı oldukları ilaç firmalarının ilaçlarını yazdıklarını söyledi yasminle etkisinin aynı olduğunu söyledi ve bu ilacı sadece denememi söyledi olmazsa başka ilaca geçersin dedi yani bana yarasında fiyatı önemli değil 1 aydır çok çektim nerdeyse hap kullanmayı bırakmayı düşündüm neyse zaten bundada sorun yaşarsam hapa tövbe edicem:delphin:

ben 9 gün önce microgynon kullanmaya başladım.. ama doktor a gitmeden.. ve 9 gündür reglim bitmedi :s yardımcı olabilirmisiniz.. bırakmalımıyım microgynon u ??

iki haftadır kullanıyorum ve acayip sinir yaptı sankii birazda kıllanma yaptı bırakmayı düsünüyorum

birbuçuk aydır kullanıyrm mıcrogynon u ama dün içmeyi unutmuşum bugünde unutmuştum ve 2 saat önce ilişkiye girdim ama aklıma gelir gelemz iki tane birden içtim bi sorn olurmu acaba bilen varsa cevap atabilirmi ? eyvahedigeldismile

arkadaşlar bn birşey sormak istiorm.mycrogynon kullandm 21 gün bitti ve şimdi 7 günlük ara dönemindeym 4.gündeym fakat hala adet olamadım.hamile kalmam imkansız çünkü iki hafta önce gebelik testi yaptm bişy çkmadı.onun dışında göğüslerim şiş ve adet öncesi ağrım var.sizde bişy olur mu?

ben 5 aydır kullanıyorum gözlerim artık bulanık görüo ve aşırı kilo aldım.
bu ilacı kullanmaya başlarken bi sıkıntım yoktu ama şimdi kilolu ve gözleri bzuk biriyim ,yaklaşık 8 kğ aldım .yasmin 'i öneriolar bu ay o ilaçla devam etmeyi düşünüyorum.
sizde de böle şikayetler oluyomuydu ?

arkadaşlar bn birşey sormak istiorm.mycrogynon kullandm 21 gün bitti ve şimdi 7 günlük ara dönemindeym 4.gündeym fakat hala adet olamadım.hamile kalmam imkansız çünkü iki hafta önce gebelik testi yaptm bişy çkmadı.onun dışında göğüslerim şiş ve adet öncesi ağrım var.sizde bişy olur mu?
Merak etme arkadaşım.. ben ilac bittik ten sonra.. 5 ya da 6. gün oluyorum..
bu yazıyı okuduğunda eminim adet olmuş olacaksın.. merak etmene gerek yok.. bünyeye göre değişiyor:3:

Back