-
- Konu Sahibi kackaloribu
koruyuculuğu adetin birinci günü içmeye başlarsanız hemencecik başlıyor. 28 günde bir adet olacaksınız. ağrınız, sızınız az olacak, kanamanız az olacak. benim yaşadığım tek sorun cinsel isteksizlikti. onun için bıraktım.Kızlar merhaba,
Bugün bu doğum kontrol hapını hastaneden verdiler üç kutu. koruyuculuğu ne zaman başlar doktora sordum ama cevabını hatırlamıyorum. bilen var mı acaba?
Bir de adet günüm değişir mi ilaç sonrası?
Bu ilacı kullananlar sorun yaşayan oldu mu?
ccevabınız için teşekkür ederim. 3 aydır kullanıyorum sayılır 3. paket bitmek üzere benimde. mide bulantısı çok yapmıştı başta simdi geçti ama doktora gidip yeniden alamıyorum. bu hapın fiyatı eczanede 40 küsür lira olmuş yeni pakette alamadım bu sebepten bendekoruyuculuğu adetin birinci günü içmeye başlarsanız hemencecik başlıyor. 28 günde bir adet olacaksınız. ağrınız, sızınız az olacak, kanamanız az olacak. benim yaşadığım tek sorun cinsel isteksizlikti. onun için bıraktım.
bağlı olduğunuz sağlık ocağından isteyebilirsiniz. ben ebelerden alıyordum.ccevabınız için teşekkür ederim. 3 aydır kullanıyorum sayılır 3. paket bitmek üzere benimde. mide bulantısı çok yapmıştı başta simdi geçti ama doktora gidip yeniden alamıyorum. bu hapın fiyatı eczanede 40 küsür lira olmuş yeni pakette alamadım bu sebepten bende
öyle mi bilmiyordum bunu. sağlık ocakları bu süreçte açık mı acaba bi sorayım hemenbağlı olduğunuz sağlık ocağından isteyebilirsiniz. ben ebelerden alıyordum.
Adet ağrısını kesiyor mu bu haplar ciddenkoruyuculuğu adetin birinci günü içmeye başlarsanız hemencecik başlıyor. 28 günde bir adet olacaksınız. ağrınız, sızınız az olacak, kanamanız az olacak. benim yaşadığım tek sorun cinsel isteksizlikti. onun için bıraktım.
çok şiddetli ağrılar çeken biri olarak benim azaltmıştı.Adet ağrısını kesiyor mu bu haplar cidden
Yani ağrılar rahatsız etmeyecek dereceye geliyor di miçok şiddetli ağrılar çeken biri olarak benim azaltmıştı.
ben 3 aydır adet ağrısı çekmiyorum, normalde adet ağrım olur. ilaç etkiledi sanırım.Yani ağrılar rahatsız etmeyecek dereceye geliyor di mi
Ne kullanıyorsunben 3 aydır adet ağrısı çekmiyorum, normalde adet ağrım olur. ilaç etkiledi sanırım.
microgynon kullaniyorumNe kullanıyorsun
ben 3 yil kulandm we adetimi kesti son zamanlarda doktr birak dedi rahim duwarini inceltmisKızlar merhaba,
Bugün bu doğum kontrol hapını hastaneden verdiler üç kutu. koruyuculuğu ne zaman başlar doktora sordum ama cevabını hatırlamıyorum. bilen var mı acaba?
Bir de adet günüm değişir mi ilaç sonrası?
Bu ilacı kullananlar sorun yaşayan oldu mu?
En gec ne zaman a kadar olunur ben de iki gün oldu bırakalı ama hala gelmedi adetim fakat mide bulantısı olsun bas donmesi ates basmasi gibi çeşitli etkiler var bu haptan dolayimidir yoksa baska biseyden midir? Anlam veremedim.Ilacın paketi bittiğinde adet olmanız gerekiyor zaten