- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 30
-
- Konu Sahibi kackaloribu
Hayır canım emzirirken kullanılan tek bi tane doğum kontrol hapı var carezette adi..bende onu kullanıyorum,diğerleri süte geçiyorEmzirirken kullanan var mı acaba bu hapı herkes farklı birseyysoyluyor
Çok teşekkürler canım bilgi için. Ya aslinda şöyle bana saglık ocagından verdiler doktoruna sor dediler bende instagramdan msj attim 3-4 doktor, 6. Aydan sonra kullanabilirsin dedi..cok kafam karıştı cerazetteye de 58 tl istediler yaHayır canım emzirirken kullanılan tek bi tane doğum kontrol hapı var carezette adi..bende onu kullanıyorum,diğerleri süte geçiyor
Aynen pahalı biraz ama ben haptan yanayım mecbur kullanıyorum..Çok teşekkürler canım bilgi için. Ya aslinda şöyle bana saglık ocagından verdiler doktoruna sor dediler bende instagramdan msj attim 3-4 doktor, 6. Aydan sonra kullanabilirsin dedi..cok kafam karıştı cerazetteye de 58 tl istediler ya
Hangi ilacı kullanıyorsunuz, gerginlik yaratıyormu?Aynen pahalı biraz ama ben haptan yanayım mecbur kullanıyorum..
Canım onu kullanacağına spiral kullan daha iyi . O ilaç beni mahvetti . Aşırı sınır stres yaptı bende migrenimı tetikledi . Adet günlerini mahvetti . Kullanırken 2 haftada bir oluyordum . Bıraktım aralık ayında adetim sürekli geçti 10 yada 12 günüm geçti . Son7nda gidip spiral taktirdimKızlar merhaba,
Bugün bu doğum kontrol hapını hastaneden verdiler üç kutu. koruyuculuğu ne zaman başlar doktora sordum ama cevabını hatırlamıyorum. bilen var mı acaba?
Bir de adet günüm değişir mi ilaç sonrası?
Bu ilacı kullananlar sorun yaşayan oldu mu?
spiral yatırmadım ilacın 1.paketi bitti. 7 günlük aranın 3. günündeyim ama adet olmadım onun dışında ilk haftalarda mide bulantısı yaptı ama şimdi rahatsız etmiyor beni. benimde migrenimvar ama tetiklemesi çok şükür. sadece adetimi bekliyorum 4 gozleCanım onu kullanacağına spiral kullan daha iyi . O ilaç beni mahvetti . Aşırı sınır stres yaptı bende migrenimı tetikledi . Adet günlerini mahvetti . Kullanırken 2 haftada bir oluyordum . Bıraktım aralık ayında adetim sürekli geçti 10 yada 12 günüm geçti . Son7nda gidip spiral taktirdim
Mrb bende microgynon başladım her akşam 10da alıyorum . ama bişey sorucam size şimdi diyelimhapın sonuncusunu bugün aldım yarından itibaren 7 gun ara verip 8. Günün akşamı almaya devam ediyoruz dimi? Pek detaylı anlatmadılar yaaspiral yatırmadım ilacın 1.paketi bitti. 7 günlük aranın 3. günündeyim ama adet olmadım onun dışında ilk haftalarda mide bulantısı yaptı ama şimdi rahatsız etmiyor beni. benimde migrenimvar ama tetiklemesi çok şükür. sadece adetimi bekliyorum 4 gozle
Ilacın paketi bittiğinde adet olmanız gerekiyor zatenMrb bende microgynon başladım her akşam 10da alıyorum . ama bişey sorucam size şimdi diyelimhapın sonuncusunu bugün aldım yarından itibaren 7 gun ara verip 8. Günün akşamı almaya devam ediyoruz dimi? Pek detaylı anlatmadılar yaa
Evet kutu bitince 7 gün ara verip 8.gün yeni kutuya başlıyorsunuzMrb bende microgynon başladım her akşam 10da alıyorum . ama bişey sorucam size şimdi diyelimhapın sonuncusunu bugün aldım yarından itibaren 7 gun ara verip 8. Günün akşamı almaya devam ediyoruz dimi? Pek detaylı anlatmadılar yaa
Emzirdiğim için düzenli olmayabilirmişim sanırım öyle demişti hatirlayamadim da ama . Bebek 6 aylık olduktan sonra başla dediler şuan 10 aylık yeni başladımIlacın paketi bittiğinde adet olmanız gerekiyor zaten
Tamam çok teşekkür ederimEvet kutu bitince 7 gün ara verip 8.gün yeni kutuya başlıyorsunuz
Hemen başlıyor. Kullanmıştım :)Kızlar merhaba,
Bugün bu doğum kontrol hapını hastaneden verdiler üç kutu. koruyuculuğu ne zaman başlar doktora sordum ama cevabını hatırlamıyorum. bilen var mı acaba?
Bir de adet günüm değişir mi ilaç sonrası?
Bu ilacı kullananlar sorun yaşayan oldu mu?
benim doktordan öğrendiğim şu ben çarşamba günü son hapı aldım. 7 gün sayıyorum çarşambadan sonra 8. gün içiyorum yani perşembe.Mrb bende microgynon başladım her akşam 10da alıyorum . ama bişey sorucam size şimdi diyelimhapın sonuncusunu bugün aldım yarından itibaren 7 gun ara verip 8. Günün akşamı almaya devam ediyoruz dimi? Pek detaylı anlatmadılar yaa
Tamam çok teşekkür ediyorumbenim doktordan öğrendiğim şu ben çarşamba günü son hapı aldım. 7 gün sayıyorum çarşambadan sonra 8. gün içiyorum yani perşembe.