- 2 Temmuz 2010
- 688
- 635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kaslarim rahatsızlıktan dolayı dökülmüştu dün Instagram'da n takip ettiğim bir uzmana microblading yaptırdım ama çok koyu şu an dışarı gözlükle çıkıyorum.3 gün yıkanma dedi.su deyince rengi açılıyor mu? Bu şekilde çok kötü Recep İvedik gibiyim.
Akma oldu mu? Şuan ne durumda kaşlarınız acaba?akip gitmesi icin yikadinizmi hemen bende 3 gun oldu yaptirali aksin istiyorum bi an once
Akma oldu mu? Şuan ne durumda kaşlarınız acaba?
Merhaba ben de bugün yaptırdım benim kaşlarım gür ama şeklinden memnun değildimMerhaba bende dün yaptırdım.Açıkcası kaşlarımın şeklinden memnundum ama çok seyrekti.Sanki kaşlarımı çok kalınlaştırmışlar ve kaş değilde oraya sülük yapıştırmışız gibi duruyo orantısız gibide .Nedense beğenemedim.Yaptırdığım yerde baya meşhur ve doğal yapıyor diye gitmiştim.Umarım benimde normalleşir,yoksa pişman olmaya başladım.Kendimi eblek surat gibi hissediyorum,eski kaşlarımı kaş farıyla boyayınca daha iyi gbiydi sanki.
Merhaba,şu an iyiki yaptırmışım diyorum ikinci seansıda yaptırdım hafta başı.Çok güzel oldu, zamanla daha iyi oturuyo ilk günler kötü duruyor.çevremden inanılmaz olumlu şeyler duyuyorum.Benim biraz ödem olmuştu ilk yaptırdığımda,bide tabi koyu duruyor biraz ilk günler.Ama 10 gün içinde tam oturuyor diyebilirim.Sizinde şiştiyse benim gibi,orantısız duruyor olabilir, benim şişlik 3 gün sonra geçmişti.Merhaba ben de bugün yaptırdım benim kaşlarım gür ama şeklinden memnun değildim
Şu anda resmen sülük yapıştırmış gibi duruyor çok korkuyorum
Sizin geçti mi koyuluğu??
İnşallah ben de beğenirim banyo yapmayı bekliyorum o zaman koyuluk gider umarım aslında bu benim kontroldü ama ilkinde sadece bi kaç yere yapmıştı böyle durmuyodu ve o tamamen silindi öyle olunca bu sefer çok daha fazla yaptı ve üst üste yaptıMerhaba,şu an iyiki yaptırmışım diyorum ikinci seansıda yaptırdım hafta başı.Çok güzel oldu, zamanla daha iyi oturuyo ilk günler kötü duruyor.çevremden inanılmaz olumlu şeyler duyuyorum.Benim biraz ödem olmuştu ilk yaptırdığımda,bide tabi koyu duruyor biraz ilk günler.Ama 10 gün içinde tam oturuyor diyebilirim.Sizinde şiştiyse benim gibi,orantısız duruyor olabilir, benim şişlik 3 gün sonra geçmişti.