• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Microblading ile ilgili sorularınızı alabilirim bugün yaptırdım.

Hanımlar öncelikle merhaba ben bugün kaşlarım microblading denen şeyi yaptım ve kalın kötü bi görüntü oldu eve geldim stres falan yaltim dışarı nasıl çıkarım falan sonra kadın dedi yıkama 3 günden sonra yıka d3di ben dinlemedim yıkadım aksın diye çünkü begenmedim sizde yıkmakla kötümü ettim yada 1 hafta sonra eskisi gibi olurmu ince olurmu kaslarim
Merhaba bu lanet şeyi bende denedim sildirene kadar canım çıktı. 7 seans pico lazerle silindi kalın ve kömür gibiydi, dövme boyası ile yapılmış yaparken kandırıyorlar insanı doğal olacak 1,5 sene de kendi kendine solup gidecek diye hep yalan ama naçizane tavsiyem 30-40 gün sonra hiç solüsyonla sildirmeye bulaşmadan direkt lazerle sildirmeniz ve cilt yenileyici kremler kullanın bu süreç içinde boya akmaya açılmaya başlasın

Kızlar bende İstanbul’da birine yaptırdım evde yapıyordu bir sürü eğitim almış genç bir kızdı daha yeni sayfa açtı freelance çalışmaya başladı kalıcı makyaj saç vitamini kaş vitamini bir çok şey yapıyor ben memnun kaldım şimdi dudak için yaptırdım İstanbul Bakırköy’de fiyatları da iyi işi de iyi özellikle microbleding arkadaşımın kötüydü sildi tekrar yaptı hemdr silmeyi lazerle yapmadı sildi 2 seans iz kalmadı yeşil griydi sonra bir kaç seans arkadaşım vitamin diye tutturdu evet çıktı kaşları ama yine micro istedi kıl tekniğiyle yapıldı lazerle sildirmeyin sakın dövme bile siliyor kendisi

Back
X