- Konu Sahibi Halikarnas
-
Banada bugun eşim söyledı... Yasantısını görmezsek ıyıydı be... Böyle olunca cokk üzülüyorum... Kızgındım sekılden sekle gırdıgı ıcın ama ınsan ıste... Allah rahmet eylesın...
vay anasını....
vakti zamanında bu topikte maykıla tü kaka diyenler bugun yasta...
hey gidi hey...
boşuna dememişler kör ölür badem gözlü olur diye
Bilmeden yorum yapmanin sonucu iste BU topic !!
Sözüm alinan herkese,
hicbiriniz MJ nin neler cektigini bilmiyorsunuz bilseydiniz utanmadan birde Allahin adini vererek onu yargilamazdiniz.
tabi sizin icin hava hos,iki üc resim görüp,iyy ,zavalli,sapik << gibi kelimeler yazabiliyorsunuz!
nasil olsa sizin babaniz sizi 4 yasinda sahneye döverek ittirmedi,nasil olsa sizin babaniz sizi daha cabuk dans ve hareket edin diye,kizgin ocagin üstünde yürütmedi,elbette sizin babaniz sizin cocuklugunuzuda calmadi haa taciz edildigini hic söylemiyorum !!!!
bu adam 50 yasinda olmasina ragmen babasindan korkan birisiydi,ondan resmen nefret ediyor ve "rüyalarimdan uzak tutmaya calisiyorum" diyordu..
sizde gelmis ,24 saat yanindaymis gibi " sapik adam,ruhu hasta" diyorsunuz..hey gidi millet hey,siz onun cektigini cekin bakalim onun isledigi sevabin 39492959435349 de 1 gramini yapabiliyormusunuz !!
cok sinirlendim cok !!! acaip hemde !!!
biraz kendinizi gelistirip yabanci GAZETELER okuyun,dergi demiyorum GAZETE diyorum!
biraz arastirma yapin ondan sonra kendi cabinizda dedikodu halinde muhabbet yapin burda
isine gelmeyen varsa gitsin sikayet etsin KK yönetimine ben söylediklerimin arkasindayim ve son sözüm ALLAH MEKANINI CENNET ETSIN !!
Not: Sözüm gercekten buraya sacma sapan yorum yazanlar icin !!!!
canım arkadaşlara kızma lütfen...medya bir çok kişiyi yanılttı...ben bile sıkı bir michael hayranı olmama rağmen ilk başlarda taciz olayına inanır gibi olmuştum:çok üzgünüm:
hastalığından ötürü beyazladığını ise bir çok kişi bilmiyordu:1no2:
önyargılı yaklaşmamak gerekir tabiki:1no2:
michaelın onlarca kez izlediğim belgeselleri olmasa sanırım ben de yanılabilirdimbenneyaptımki
ölümünün ardından bile olsa gerçeğin anlaşılması ve sevilmeye saygı duyulmaya başlanması muazzam güzelopuyorumnanaktan
bu yüzden gerçekleri şimdi yeni öğrenip sevmeye başlayan ve yeni hayranı olan hayranlarını da kucaklayalıma.s. ne de olsa O artık ölümsüz bir EFSANE:asigim:
medya bu adamı rezilde ediyor vezirde
yaşarken hasta olduğunu bilen kaç kişi vardı allah aşkına söyleyin
adam öldü hasta olduğunuda öğrendik ne kadar acılar çektiğinide
itiraf etmek gerekirse çocuk tacizi olayından sonra bu hale geldiğini görünce
acaba rabbimin bir cezası mı dedim
nihayetinde aklandı öldü ama hasta olduğunu yeni öğrendik
demek ki gerçeklerin anlaşılması için bu dünyadan göçmek gerekiyomuş
bu dünyada huzur bulamamış öbür dünyada bulur inşalah
hayatim,
bak sende diyorsun belgeselini izlemissin..ve yorumunu ona göre yapiyorsun,ama burda öyle insanlar yorum yapmiski, sana MJ nin tek bir sarkisinin adini bile yazamaz ya
beceremez yani..daha neyine güvenerek yorum yapiyor anlamiyorum,bende herseyi bilen bir insan degilim,ama ona görede cenemi tutmayi bilirim haddimi asmam bazi sahislar gibi
ayiplamaktan baska birsey yapamiyorum vallaha !
canim hemsom, bu adam hasta oldugunu teeeee 1991 yilinda acikladi,
madem bundan haberi yok bu arkadaslarin , tutsunlar cenesi degilmi ? mafoldumben
yoksa benmi yanlis biliyorum?
ben bir konuda aydinlanmadiysam,haberim yoksa cenemi kaparim konusmam arkadas..
ne merakliyiz dedikoduya vallaha :1ninca:
canim hemsom, bu adam hasta oldugunu teeeee 1991 yilinda acikladi,
madem bundan haberi yok bu arkadaslarin , tutsunlar cenesi degilmi ? mafoldumben
yoksa benmi yanlis biliyorum?
ben bir konuda aydinlanmadiysam,haberim yoksa cenemi kaparim konusmam arkadas..
ne merakliyiz dedikoduya vallaha :1ninca:
Derler ki, önce öğren sonra yargıla...
Ne medyanın yalanları, ne rakiplerinin kıskançlıkları Efasaneyi yok edemez
cenaze töreni nasıl olcak şimdi bilen var mı?
müslüman olmuş mu?
yoksa yakılacak mı?
yakılmasın yaa
canım Michael aşığı hayranı olarak duygularını çok iyi anlıyorum fakat kınamaktan çok korkarım...
bir hadis der ki " kınadığınız başına gelmeden ölmeyeceksiniz"
bu yüzden kınamam ve ayrıca söylediğinden yaptığından pişman olanlara kucak açarımŞeniz
sılacım hasta olduğunu elbette biliyoruz
ama bu hastalığının kaynağının kendini beyaztlamak uğruna geçirdiği operasyonlara bağlıyorduk değil mi
michael ölmeden önce yapılan hangi habere bakarsan bak
beyazlaşmak uğruna kelimesi kullanılmıştır
biz yeni öğreniyoruz bunun beyazlık uğruna olmadığını
evet yanılmışız toplum olarak
bende bi zamanlar acaba mı demiştim ama değilmiş gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?