• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Michael Jackson'un Son Hali...!!!!!!!! Aman Allah'ım....

Michael Jackson için Los Angeles'taki Forest Lawn Memorial Park'ta hazırlanan mezar, "E! News" Televizyon kanalı tarafından görüntülendi. Ancak Michael Jackson'ın bedeninin bu mezara geçici bir süre için konulacağı belirtildi.

Mezarı, bedenin çalınmasını önlemek için betonla kaplanacak. Yanına, ayrıca onun simgesi haline gelen elmas taşlı bir beyaz eldiven konulacak.

Michael Jackson'ın Los Angeles'teki ünlü malikanesi Neverland'te yapılacak olan cenaze töreninin halka açık bir cenaze töreni olmayacağı belirtilirken, kardeşi Jermaine Jackson, NBC televizyonuna verdiği demeçte "Kardeşim, geçici bir süre için başka bir yerde toprağa verilecek. Ama nihayi yeri Neverland olacak. Neverland'ı o yarattı. Orada olması en doğrusu. Ancak bunun için gerekli izinlerin alınması biraz zaman alacak. Bu yüzden geçici bir mezar hazırlandı" dedi.
(Hürriyet)

Dıye bır haber var resmını de var su ankı hazırlanan mezarın ama su anda bulundugum yerden resım ekleyemedıgımden dolayı resmını koyamadım...

canım Michael aşığı hayranı olarak duygularını çok iyi anlıyorum fakat kınamaktan çok korkarım...

bir hadis der ki " kınadığınız başına gelmeden ölmeyeceksiniz"

bu yüzden kınamam ve ayrıca söylediğinden yaptığından pişman olanlara kucak açarımŞeniz
valla sardunya sen de bi garipsin
konu içindeki mesajlarının biri öbürünü tutmuyo
hayranıyım diyorsun cilt kanseri oldugundan haberin yok
ayrıca michael'i aşağılayan birinin msjını alıntılayıp kahkahalara bogulmuşsun
bu nası hayranlık
ilginç doğrusu

cenaze töreni nasıl olcak şimdi bilen var mı?
müslüman olmuş mu?
yoksa yakılacak mı?
yakılmasın yaa :(

canim,

müslüman olsa ne degisecek? müzigi dahami degerli olacak ? :1hug:

annesi ve o ( nefret edilesi adam ) babasi jehovanin sahitlerindenler,
en yakini olan abisi Jermain ise Müslüman..
Ablasida Müslüman. Kendiside Dubai'e gittiginde güya müslüman olmus,amma dogru amma yanlis haberim yok..kendi agzindan hic duymadim öyle birseyi..

Yakilacagini sanmiyorum,normal bir sekilde gömülecek diye okudum dünya basininda.
Gömülmeden öncede hayranlarina gösterilecekmis

şu michaeil'in estetik olduğunu sonradan da Allahın ilahi adaletinin tecelli ettiğini ifade eden hanımlar bu sitedeki estetiklere de iki laf etseler ya? olmaz.. çünkü atmak kolay yüzyüze bakmak zor.. kul hakkı herşeyden önce gelir, Michael bir hata etti ise siz bin hata ile örttünüz.. Evet Michael öldü ve dalga geçmenize devam edin hadi buyurun.. :(

arkadaslar bana katildiginiz icin cok tsk ederim..
bu düsüncemde yanliz olmadigimi biliyordum !

Back