• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Michael Jackson'un Son Hali...!!!!!!!! Aman Allah'ım....

töbe estağfirullah yaa akşam akşam günaha soktun beni maykıl yandan kaykıl emii :))))

oyun hamuru gibi vücuduyla oynarsa olacağı budur işte.........Kendi etti kendi buldu.........gene de çok üzücü bir durum

iğk öğk
iğrenç
korkunç
tiksinç
kusunç....

ne kolay dimi bu kelimeleri sarfetmek...
çünkü o isteyerek bu hale geldi değil mi?
beyazlama merakı onu bu hale getirdi...

herkes böyle biliyor, yada buna inanmak istiyor
şöhretin getirdikleri götürdüklerinin yanında devede kulak kalır...
michael hasta arkadaşlar, hasta....!
yoksa dikkat çekmek için orasına burasına bant yapiştirmiş, yüzüne maske takmış değil....

Allahın yarattığı sıfatı böyle keyfine göre değiştirirsen olacağı bu Allah akıl fikir versin böylelerine:1closedeyes:
sabah sabah midem kalktı iğrenç yüzünü görüncekötükedihüso

iğk öğk
iğrenç
korkunç
tiksinç
kusunç....

ne kolay dimi bu kelimeleri sarfetmek...
çünkü o isteyerek bu hale geldi değil mi?
beyazlama merakı onu bu hale getirdi...

herkes böyle biliyor, yada buna inanmak istiyor
şöhretin getirdikleri götürdüklerinin yanında devede kulak kalır...
michael hasta arkadaşlar, hasta....!
yoksa dikkat çekmek için orasına burasına bant yapiştirmiş, yüzüne maske takmış değil....

dikkat çekmeye çalıştığını düşünmemiştim ama sen yazınca dur bir araştırayım dedim ve bu sonuca ulaştım....

acaba CADIARZU mı? peşin hükümlü olmak istemiyorum ...bekleyip göreceğiz (inşallah)

..........................................

YAZ aylarında Londra'da sekiz konser vereceğini açıklayan Michael Jackson bu sayıyı 50'ye çıkardı.

Michael Jackson'ın konserlerine olan olağanüstü bilet talebi üzerine, konser sayısının 50'ye çıkartıldığı açıklandı.

Bu ise Michael Jackson'ın konserlerinin 2010 yılına kadar devam edebileceğini gösteriyor. Jackson, Londra'daki konserlerini açıklarken, diplomatik bir dil kullanmış ve bunların son konserler olacağını belirtmişti.

Ancak Michael Jackson konserlerinin ıngiltere'deki son konserleri mi, yoksa kariyerinin mi son konseri olacağını daha çok ikincisini kasteder biçimde belirsiz bırakmıştı.

Ünlü pop prensinin bu yaklaşımı meyvesini verdi ve bilet satışları beklenmedik biçimde artırak, yeni konserler eklenmesine yol açtı.

Ancak 50 yaşındaki yıldızın 50 konseri verecek enerjisi olup olmadığını zaman gösterecek ve hayranları yargıya varacak.

cidden ne korkunc görünüyo ya öylee :1shok:
Allahın verdigine el katar durmadan yaptırırsan olcagı bu :delphin:
simdide toparlıyamıyo tabi benneyaptımki

yani adam bütün ömrünü bayazlamak için harcadı böle bi sonuç olması çok normal sağlığında hiç bi sorun olmasa şaşardım zaten halbuki bizim için zenci beyaz farketmezdi

hasta diyosunuzda niye hasta olduğunu hepiniz biliyorsunuz beyazlamak uğruna böyle oldu ,karaciğer kanseri filan olsa yazık diycezde cilt kanseri adam..

Bende Cilt Kanseri olmuş diye duydum. a.s.O kadar cildiyle,doğal haliyle oynarsa olacağı oydu.Allah,yardımcısı olsun gene de.:Saruboceq:Her şeyin doğalı daha güzel sanki.:nazar:ınsan resimlerine bakınca,nesi varmışki sanki diye düşünüyor.:sm_confused:Kendisiyle barışık olmayı becerebilseydi keşke.a.s.

Kendi sonunu kendi hazırladı.Çok yazıkkkk......Zenginlikte fayda etmedi.:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Back