Michael Jackson'un Son Hali...!!!!!!!! Aman Allah'ım....

ya olduğun gibi görün
yada göründüğün gibi ol
sonuç bu:teselli::teselli::teselli::teselli:

cilt kanseri belkide sonradan oluşan bir hastalıktı . onun için savaş verebilir,enfeksiyonlara karşı tetbirli olması lazım
amaaa....
acaba kendisiyle bu kadar oynadığı için pişmanmı ben onu merak ediyorum.
yoksa
hala ve hala bünyesi el verse yine estetik düşünürmü.

ya kızlar aslında bu kişi fiziksel hastalıktan çok ruhu hasta yaa.keşke onu düzeltmeye,tedavi olmaya çalışsaydı.ama ruh hastası olmayıda baştan kabul etmedikten sonra.
ne deyim yinede allah fazla cektirmesin.:Saruboceq:

ben çok üzülüyorum,ruhları hasta insanlara.hastalıkları görülmüyor.insanlar ön yargıda bulunabiliyor,kestiremiyorlar iç dünyalarında nelerin yaşadıklarını.Görünür rahatsızları olsa ,karşıdaki kişi yönlendirir,yorumlar yapar.ama bunlara hiç bir şey yapılamıyor.takii kendileri istemedikce.
allah kimseye dermansız dert vermesin . :çok üzgünüm:

Bence de psikolojik bi sorun. Bir de estetik ameliyatların ilginç bi yönü var. İlk yaptırılan birkaç operasyon güzelleştiriyor ama devam ettikçe yani sayı 3'ü 5'i aştı mı insan suretinden çıkarıyor. Bakıyorsunuz çene kaykılmış gözler sağa sola çekiyor burun uzaylı gibi... Ama hastalık ki insanlar o halde bile kendini güzel çekici bulabiliyor. Allah ıslah etsin. Maykıl da bence kendinden çok zenciliği ile barışamadı. Yüzünden bu ırka ait izleri silmek istedi gözler, çene basık burun kıvırcık saçlar siyah ten hepsinden kurtulmak istedi ölümü pahasına. Eminim ki riskleri de göze almıştır. Çünkü ona yapılan operasyonların bi eşi benzeri daha yok. O zaman bu sona da üzülmemek lazım. Allah akıl fikir versin kendini beğenmeyen utanan herkese...

Kızlar kendisini beyazlatmaya çalışmadı...

vitiligo hastalıgından dolayı beyazlamaktadır.

bu doktor raporlarıyla kanıtlanmıstır ve vitiligo hastalıgının tanıtıldığı sitelerde Michael Jackson örnek olarak gösterilmistir.

bu hastalığı genetiktir...

halası ya da teyzesi de bu hastalıktan dolayı zamanında beyazlamıstır...

bak isde bunu bilmiyodum melegim ben yillarca adamin beyazlamak icin ugrastigini duydum ve öylede biliyodum günahini almisim üzüldüm simdi rabbim affetsin beni:Saruboceq:

bak isde bunu bilmiyodum melegim ben yillarca adamin beyazlamak icin ugrastigini duydum ve öylede biliyodum günahini almisim üzüldüm simdi rabbim affetsin beni:Saruboceq:

evet canım biz milyarlara böyle anlatıldı maalesef hepimizi günaha soktular...

acaba çocuk tacizi de mi yalan iftira....

ameliyatlara birşey diyemeyeceğim çünkü çok estetik yaptırdı ve kendini yaratığa çevirdi....tabiki bu da kişilikle ilgili hastalığından kaynaklanıyor...

ailenin diğer kardeşleri la toya ve janetta sorunlular...

babaları bunları çok dövermiş ...çok içermiş ve kalın kemerin tokalı kısmı ile dövermiş...jacksonların olsun michaelin olsun çok belgesellerini izledim...

çok üzücü ...

Son düzenleme:

:çok üzgünüm:cok üzüldüm simdi bak:çok üzgünüm:
ben hic belgessellerine denk gelmedim yada ne yalan söyliim denk geldide ilgimi cekip izlememisde olabilirim:sm_confused:
ama ben bu adami hic sevmedim orasi kessin yani hic ilgilenmedim

seninde bu detayli aciklamalarina hayranim imreniyorum melegim inan bizi negüzel bilgilendiriyosun cok cok tsklera.s.

bende senin birbirinden güzel topiklerine hayranım:asigim:a.s.

meleğim demek ki sen hiç bir showunu en baştan en sona izlememişsin...

yok böyle birşey:1shok: büyülenirsin ve 1 karesini kaçırmamak için gözünü kırpmaya korkarsın..

olağanüstü...gelmiş geçmiş en iyisi en mükemmeli...daha onun gibisini görmedim ve kolay kolay da göremem diyorum....

elvis falan hikaye...tabii bu bana göre böyle..

youtube türkiyeden yasaklanmadan önce defalarca izledim ...ve sık sık da izlerdim...

orda michaelin kendi üyeliği var..hatta profiline "Türkler sizi çok seviyor...artık geri dönün sizi çok özledik" diye mesaj bile yazdım:asigim:

yazıkkkkkkkk hatta ınsan olmek ıcın bu kadar mı çabalar o da saka gıbı yanıııı

çok haklısın ben de çok severim kendisini ve gerçekten son derece başarılı ... şu an bir çok

insan onu demoda bulsa da dansı ve müziğii konserleri bence çok iyi....ve dediğin gibi

hayatı gerçekten çok zor ve kötü geçmiş...o belgeselleri izleyen zannediyorum hakkında

yargısız infaz yapamaz onun.. ...allah şifa versin diyelim...

o bir yaşayan efsanedir bana göre......elvis yaşamayan efsane o yaşayan efsane....çok severim müziğini...showlarını...ama yazık etti kendine..bence çok iyiydi ameliyatlardan önce.....

psikolojik problemler nelere mal oluyor işte en güzel kanıtı.....kompleks yaptı kendine ne hale getirdi kendini.....

zaten geçen haberlerde söyledi cilt kanseri olmuş kendisi.....olacağı buydu .....benneyaptımki

Bir insan bunu kendisine niye yaparkiCADIARZU
Anlamak için aynı kafadan olmak lazım herhalde :1no2:
Yazık çok yazık
Güzelleşmek uğruna ancak bu kadar çirkinleşebilir bir insan

Genel yorumlara baktığımda Jackson'ın keyfi estetik operasyonlarla siyahi ten rengini beyaza döndürdüğü gibi bir kanı görüyorum. Alakası bile yok. Jackson vitiligo adı verilen cilt hastalığı sebebiyle beyaza dönmüştür. Bu sorunu halletmek için tedavinin ölçüsünü kaçırdıysa onu bilemem. Ama vitiligonun gerçek anlamda bir tedavisi yoktur. Ben de Türkiye'de bulunan en az 700bin vitiligoludan biriyim. Şükür ki çok az ve ilerlemiyor. Vitiligolu olanınız varsa sadece bu rahatsızlığı taşıyan üyelerin bulunduğu Vitiligoluyum.Com adresini öneririm.

Allah günah yazmasın ama keşke o kadar çok ameliyat olmasaydı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü olmuş
YAzık.
Üzüldüm. Beyzalaması hastalık olabilir ama ameliyat dozunu da kaçırdığı çok açık. Keşke kendiyle barışık olabilseydi zoaman şuan gözlerini güzenş gözlüğüyle ağzını da bir maske ile kapamak zorunda
kalmazdı.
Tüm bu yaptıkalrı kendi kendinide beğenmediğini ortaya koyuyor.
Keşke doktorları uyarsaydı okadar ameliat olurken. Hıç olayacak ameliyatlar olmuş geniş burnunu
daraltmaya çalışmış ama bunu estetikçi olmayan ben bile bilirim ki bu olmaz. Ama para işte dotorlar
kaz gelecek yer diyip adamın her istediğini yapmışlar.
Yıllar geçtikçe mahvolmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…