- Konu Sahibi Halikarnas
-
bak isde bunu bilmiyodum melegim ben yillarca adamin beyazlamak icin ugrastigini duydum ve öylede biliyodum günahini almisim üzüldüm simdi rabbim affetsin beni:Saruboceq:
evet canım biz milyarlara böyle anlatıldı maalesef hepimizi günaha soktular...
acaba çocuk tacizi de mi yalan iftira....
ameliyatlara birşey diyemeyeceğim çünkü çok estetik yaptırdı ve kendini yaratığa çevirdi....tabiki bu da kişilikle ilgili hastalığından kaynaklanıyor...
ailenin diğer kardeşleri la toya ve janetta sorunlular...
babaları bunları çok dövermiş ...çok içermiş ve kalın kemerin tokalı kısmı ile dövermiş...jacksonların olsun michaelin olsun çok belgesellerini izledim...
çok üzücü ...
:çok üzgünüm:cok üzüldüm simdi bak:çok üzgünüm:
ben hic belgessellerine denk gelmedim yada ne yalan söyliim denk geldide ilgimi cekip izlememisde olabilirim:sm_confused:
ama ben bu adami hic sevmedim orasi kessin yani hic ilgilenmedim
seninde bu detayli aciklamalarina hayranim imreniyorum melegim inan bizi negüzel bilgilendiriyosun cok cok tsklera.s.
bende senin birbirinden güzel topiklerine hayranım:asigim:a.s.
meleğim demek ki sen hiç bir showunu en baştan en sona izlememişsin...
yok böyle birşey:1shok: büyülenirsin ve 1 karesini kaçırmamak için gözünü kırpmaya korkarsın..
olağanüstü...gelmiş geçmiş en iyisi en mükemmeli...daha onun gibisini görmedim ve kolay kolay da göremem diyorum....
elvis falan hikaye...tabii bu bana göre böyle..
youtube türkiyeden yasaklanmadan önce defalarca izledim ...ve sık sık da izlerdim...
orda michaelin kendi üyeliği var..hatta profiline "Türkler sizi çok seviyor...artık geri dönün sizi çok özledik" diye mesaj bile yazdım:asigim:
Eskiden nekadar cokda severdim oysaki
Annem de adini söyleyemiyordu, "yakilacak" derdi hep:roflol:
bi bildigi mi varmis neŞenizanneme
yazik:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?