Michael Jackson'un Son Hali...!!!!!!!! Aman Allah'ım....

:1shok::1shok:

bu ne!!! insan bu kadar da görüntüsüne ve yapısına itiraz etmez ki ama....:uhm: Allah herkesi kendisine yakışacak şekilde yaratmış..bakarsınız hoşunuza gitmeyen veya sizi rahatsız eden bir yeriniz var,1 defalık estetik yaparsınız...fakat bu kadar da oynamaz insan kendisiyle....acıyarak ve daha fazlası,üzülerek baktım...böyle bir sonuçla karşılaşacağını bilseydi elbette o da yaptırmazdı....çok yazık....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

etme bulma dünyası naparsınız
çocuk tacizi olayından sonra başına gelenleri düşününce ilahi adalet yerini buldu diyorum
kimileri bu dünyada kimilerş öbür dünyada yaptıklarını cezasını çekermiş
micheal jackson demek ki bu dünyada çekmeye başlamış

eeeeeeeee ne demeli
verilene şükretmeyip değişim isterse
olacağı bu biz insanlardan bayağı farklı
amacına ulaştığı için seviniyordur
yazık üzülemiyorum bile
kendi etti kendi buldu

vucudunun rengini beğenmedi değiştirmeye kalktı nasıl ilaçlar kullandıysa estetiklerle berber zombilere dönmüş bu kadarda insan vucuduyla oynamalı isyan etmenin sonuda cezasıda çok kötü michael e bakın anlarsınız şekil ada göründüğü gibi

bu alınacak bir ders aslında
kendi vucudumuzla barışık olmak için bir ders...
adam beyazlıyayım derken eriyip gitmiş resmen ....

ne hale getirmiş kendini yazık ya...

evrim teorisinin tersine çalışan hali gibi....
:1closedeyes:

iğrenç yaaa... klava: karanlıkta görsem ne olurum bilmem... :1shok: rabbim şaşırtmasın..... :tomato:

Rabbim şaşırtmasın..
Michael amca,neydin ne oldun..
bedenimiz ruhumuz bile Allahtan emanet,ona en güzel şekilde bakmalı,güzel davranmalıyız..
acı vermeye hakkımız yok kii
güzellik zaten doğallıktır bence,aslolan daima güzeldir,sağlığımızı bozmadığı sürece estetik amaçlı değişikliklere gerek yok bence..
belki o anda istediğimize kavuşuyoruz lakin sonraki yıllarda ve sona yaklaştıkça anlıyoruz öz yaradılışımızın kıymetini..

vah vah ne olmuş la zati çirkindi şimdi korku filmi kahramanlarına benzemiş korkuutucu olması için hiç makyaja gerek yok saf halinnen bile öle korkutucuki

aman tanrımmmm nolmuş bu adama böylee :1shok::1shok:
çok üzüldüm yaa çok severdim ama olacağı buydu yani
kendini olduğu gibi kabul edemeyenlerden bu da
ajda pekkanında sonu buna benzeyecek sanırsam

Allahü teala her insani özenerek yaratmis kimileride böyle Allahin yarattigini begenmeyip daha güzel olacagim derken kendilerini mahvediyorlar:mymeka:
Allahin bizlere verdigi emanet vücuda saygisizlik

Offf!!! içim bi hoş oldu..
Boşuna dememişler "İnsanın kendi kendine yaptığı kötülüğü - yedi mahalle yapamazmış." diye...
Rabbim hazmedemeyeceğim hiç birşeyi nasip etmesin. :Saruboceq:
Sardunyam ibret alabileceğimiz bir hayat kesitiyle bizi buluşturduğun için teşekkür ederim.a.s.

hey gidi hey halbuki eski hali nakadarda yahuşukluydu..
dünya starı idi 7 den 70 herkes tanırdı onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…