mhrs çağrı merkezi

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar merhaba bulundugum yerde çağrı merkezi binası yapılcak bunun için öncesinde kurs falan görülcek ardından mülakatla seçim yapıp iş başı olucak. Çağrı merkezi merkezi hastane randevu servisi alo 182 yani çok yeni olan bir departman aranızda çalışan varmı ? Sadece arayan kişilere randevu verilcek 3 vardiya olarak çalışılcakmış. Bu çağrı merkezi mülakatlarında ne gibi sorular sorulur. Birde test yapılıyomuş galiba bizi sınayan sinir testimi desem ne desem o tarz bişey konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir miii

ilk verilen kursta başarılı olanlara iş için mesleki kurs veriyorlar tekrar onda da başarılı olursan alıyorlar artık kaç kişi alınacaksa
İstanbulda mı bu arada?
Zaten Telekom aracılığı ile oluyor alımlar onlar eğitiyorlar

teşekkür ederim canım istanbul değil telekom aracılığıyla değil işkur falan kurs vericekmiş galiba elemeleri onlar yapıcak diyolar tam bişey bilmiyorum bende

teşekkür ederim canım istanbul değil telekom aracılığıyla değil işkur falan kurs vericekmiş galiba elemeleri onlar yapıcak diyolar tam bişey bilmiyorum bende

kurs işkurun ama asisstt veriyor eğitimi diye biliyorum ben tamda bilmiyorum ama kurs başarısına göre alırlar

Canim ya istegini kırmak istemem ama çağri merkezini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Senin de söylediğin gibi Eğitim veriyorlar sonrasinda aldıgın egitimle ilgili test oluyorsun çağri almaya başliyorsun, aldığın çağrıları dinliyorlar muhtemelen mülakat bu şekilde olur. Çağri merkezini tavsiye etmememin nedeni ;sağlığından oluyorsun bir süre sonra kulakların ve başin agriyor. Genelde çağrı merkezleri sürkulasyonlu şekilde çalışır yani kimse uzun süre çalısamiyor, gercekten çok yorucu ve biyerden sonra sürekli aynı şey sıkıyor insanı. İlk başta sana keyfli gelebilir ama en fazla birkaç ay. .

teşekkür ederim canım ewet bu yorumları sureklı duyuyorum ama diğer çağrı merkezlerı gıbı olmaz dıye dusunuyorum hanı banka falan değil satış yok sadece hastalara randevu vermek evet sureklı rutın bı ıs sıkabılır ama 1.5 seneden berı işsizim canım ya patlıyorum artık

Anliyorum seniInşallah düşündüğün gibi olur. Ama randevu olayiysa sadece en azindan başın ağrımaz. O zaman inşallah gecersin diyelim zımbırtıları:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…