Nisan bitsin mayısta görücez anyayı konyayı...adamlar şifreyle dünyayı yönetiyor...paris olayı neden yaşandı? Rus uçağı bilhassa vurulsun diye mi gönderildi?Ee açık açık yaz da biz de aydinlanalim. Ben merak ettim ne olacağını
Kiz ne diyon hiçbi sey anlamadımNisan bitsin mayısta görücez anyayı konyayı...adamlar şifreyle dünyayı yönetiyor...paris olayı neden yaşandı? Rus uçağı bilhassa vurulsun diye mi gönderildi?
Ayasofyadan ne istiyorlar? Vatikanla ne alakası var?
Herşey İSTANBUL için...amerika da bizi satacak ama en son satacak...strateji gereği(!)
Ben bunları biliyorum da reis bilmiyor mu sanıyorsunuz?
Bu saydığım tabloda ekmeleddin c.b, kemal başbakanAllah korumuş bizi...
İnşallah ben yanılırım,mayıs geldiğinde hep beraber gülersiniz bana...
Keşke daha derine inebilseydim...Kiz ne diyon hiçbi sey anlamadım
Haniii nasil diyor siz türkler "at fava bekle"komplo teorileri.
görevimiz tehlike 4.
yada james bond ,rusyadan sevgilerle..
:)))
siz yabancı...:)Haniii nasil diyor siz türkler "at fava bekle"
nokta..Mhp zamanında yapması gerekenleri yapsaydı şimdi başkanlık sistemini konuşuyor olmayacaktık.
Zimbabe miydi neydi ondansiz yabancı...:)
nereden..
zimbabveli ha. işte nasıl tahmin edememiştim. eee başka neresi olacaktı ki.:)Zimbabe miydi neydi ondan
Ben boyumu gecen yerde yuzememKeşke daha derine inebilseydim...
Dua ediyorum ki yazdıklarımın hiçbiri çıkmasın...haarplar cernler hepsi korkunç....yüzmeyi öğrenin diyorum kısaca...
Arapçasını da söylese Farsçasını da söylese kabul edilmiyor.Her şey iyi güzel de "zinhar" kelimesi yerine "kesinlikle" kullanılsa etkisi daha mı az olur. Yoksa siyasetçi olunca az eski dil mi kullanmak lazım ciddi görüntü vermek için?
nisanda güzel şeyler olmayacak anlaşılan. ne o kasetlerle şantajmı yapılacak birilerine...
yada , hangi anayasa ihlal edilecek yinede insanları zorla kabull ettirecekler. hapsemi atacaklar yoksa
Nisan da ne olacak nasıl kabul edecekler ha pardon sen reisle akraba idin demiyercekimli karanfil unuttunmu sen arkadaşa baksana tehdit eder gibi
onu tayyibe desen ya.
. madem bunlar oluyor adam başkanlık derdinde. bıraksında bunlarla uğraşsın.
ne diyeyim sana şimdi.[/QUOT
Seslenme şunlara. ''Tayyip neylerse güzel eyler'' diye ilahi söylesinler.
Alışkanlıktan da kaynaklanabiliyor o. Ben de yaptırım yerine müeyyide demişim geçenlerde. Farkında olmadan çıkıveriyor bazen.Her şey iyi güzel de "zinhar" kelimesi yerine "kesinlikle" kullanılsa etkisi daha mı az olur. Yoksa siyasetçi olunca az eski dil mi kullanmak lazım ciddi görüntü vermek için?
Belki de haklısın..Alışkanlıktan da kaynaklanabiliyor o. Ben de yaptırım yerine müeyyide demişim geçenlerde. Farkında olmadan çıkıveriyor bazen.
Bir ortamda bir abi vardı .Tuhaf tuhaf konuşur .Bir gün dedi ki.Tayyip 2023 te İsrail i vuracak.Ben de dayanamadım dedim ki.''şimdi vursun abi madem niye bekliyor o zamanı.Dedi ki İsrail bizim uçaklarımızı şifrelemiş şifreler 2023 te çözülecek şekilde programlanmışmış.Cahil cahil bir de heyecanlı anlatışı var ki.
Ona tapan kesimin böyle garip inanışları var.
Bir kişiden duysam neyse .
İsraili vuracağına inanıyorlar , ama madem bu kadar kudretli şifreyi çözecek kudreti neden yok diye düşünmüyorlar.Hayatları Çakallar Vadisi gibi hayal ürünü. Birde 2023 diye kutsal sayıları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?