- 30 Aralık 2009
- 23.173
- 91.116
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir kabul edecekler ki,kendileri bile şaşıp kalacak...hele şu nisan ayını bi atlatalım hayırlısıyla
Mhp sever bizi asla hayır diyemez :)
Yirim sini basgan!
Yok ablam ya hayir diyor ama alttan destek vermeyi de ihmal etmiyorlar sagolsunlar :)))Çok iddalı gördüm kontesim,bak gör gene hayır diyecek..
Yok ablam ya hayir diyor ama alttan destek vermeyi de ihmal etmiyorlar sagolsunlar :)))
Mhp sever bizi asla hayır diyemez :)
Yirim sini basgan!
Bunu ben de duydumBir ortamda bir abi vardı .Tuhaf tuhaf konuşur .Bir gün dedi ki.Tayyip 2023 te İsrail i vuracak.Ben de dayanamadım dedim ki.''şimdi vursun abi madem niye bekliyor o zamanı.Dedi ki İsrail bizim uçaklarımızı şifrelemiş şifreler 2023 te çözülecek şekilde programlanmışmış.Cahil cahil bir de heyecanlı anlatışı var ki.
Ona tapan kesimin böyle garip inanışları var.
Bir kişiden duysam neyse .
Bir ortamda bir abi vardı .Tuhaf tuhaf konuşur .Bir gün dedi ki.Tayyip 2023 te İsrail i vuracak.Ben de dayanamadım dedim ki.''şimdi vursun abi madem niye bekliyor o zamanı.Dedi ki İsrail bizim uçaklarımızı şifrelemiş şifreler 2023 te çözülecek şekilde programlanmışmış.Cahil cahil bir de heyecanlı anlatışı var ki.
Ona tapan kesimin böyle garip inanışları var.
Bir kişiden duysam neyse .
Ahahah acaba hangi İsraili zengin edeceklermiş sordunuz muSüper ya demek 2023 e ayarlamışlar şifreleri. İyiki 2123 falan yapmamışlar.
Ama yine de iyiymiş ya ben bunların ateşli ateşli 'şapka devrimi niye yapılmış biliyon mu? İsrailden şapka alıp israili zengin etmek için' diyenini gördüm. Puhahahaaaa.
elbette duymuşsunuzdurSüper ya demek 2023 e ayarlamışlar şifreleri. İyiki 2123 falan yapmamışlar.
Ama yine de iyiymiş ya ben bunların ateşli ateşli 'şapka devrimi niye yapılmış biliyon mu? İsrailden şapka alıp israili zengin etmek için' diyenini gördüm. Puhahahaaaa.
Mhp zamanında yapması gerekenleri yapsaydı şimdi başkanlık sistemini konuşuyor olmayacaktık.
İtalayadamı var sırada anam vatikanda varmış ee başka sırada hangi ülkeler var bacım anlatta ilerleyen günlerde yazarız aaa kkdaki apranx demişti demekki doğruymuş diye...Ama inşallah doğru çıkmaz yazdıklarınız...Reisle akrabalığım yok...keşke kan bağım da olsaydı...
Tehdit etmek demeyelim de,aklımı kullanıyorum diyelim...italya dan bir atak bekliyorum...daha da açacak olursak vatikandan
Reisle akrabalığım yok...keşke kan bağım da olsaydı...
Tehdit etmek demeyelim de,aklımı kullanıyorum diyelim...italya dan bir atak bekliyorum...daha da açacak olursak vatikandan