• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MHP'den ilk açıklama: Başkanlık sistemini zinhar kabul etmiyoruz

Bir ortamda bir abi vardı .Tuhaf tuhaf konuşur .Bir gün dedi ki.Tayyip 2023 te İsrail i vuracak.Ben de dayanamadım dedim ki.''şimdi vursun abi madem niye bekliyor o zamanı.Dedi ki İsrail bizim uçaklarımızı şifrelemiş şifreler 2023 te çözülecek şekilde programlanmışmış.Cahil cahil bir de heyecanlı anlatışı var ki.
Ona tapan kesimin böyle garip inanışları var.
Bir kişiden duysam neyse .
Bunu ben de duydum:KK53: bi de Lozanin gizli maddeleri oldugu safsatalari cok meshur bu aralar

Bir ortamda bir abi vardı .Tuhaf tuhaf konuşur .Bir gün dedi ki.Tayyip 2023 te İsrail i vuracak.Ben de dayanamadım dedim ki.''şimdi vursun abi madem niye bekliyor o zamanı.Dedi ki İsrail bizim uçaklarımızı şifrelemiş şifreler 2023 te çözülecek şekilde programlanmışmış.Cahil cahil bir de heyecanlı anlatışı var ki.
Ona tapan kesimin böyle garip inanışları var.
Bir kişiden duysam neyse .
:KK48: Süper ya demek 2023 e ayarlamışlar şifreleri. İyiki 2123 falan yapmamışlar.
Ama yine de iyiymiş ya ben bunların ateşli ateşli 'şapka devrimi niye yapılmış biliyon mu? İsrailden şapka alıp israili zengin etmek için' diyenini gördüm. Puhahahaaaa.

:KK48: Süper ya demek 2023 e ayarlamışlar şifreleri. İyiki 2123 falan yapmamışlar.
Ama yine de iyiymiş ya ben bunların ateşli ateşli 'şapka devrimi niye yapılmış biliyon mu? İsrailden şapka alıp israili zengin etmek için' diyenini gördüm. Puhahahaaaa.
Ahahah acaba hangi İsraili zengin edeceklermiş sordunuz mu :KK70:

elbette duymuşsunuzdur
değişik versiyonları var bu modellerin

Reisle akrabalığım yok...keşke kan bağım da olsaydı...
Tehdit etmek demeyelim de,aklımı kullanıyorum diyelim...italya dan bir atak bekliyorum...daha da açacak olursak vatikandan
İtalayadamı var sırada anam vatikanda varmış ee başka sırada hangi ülkeler var bacım anlatta ilerleyen günlerde yazarız aaa kkdaki apranx demişti demekki doğruymuş diye...Ama inşallah doğru çıkmaz yazdıklarınız...

Reisle akrabalığım yok...keşke kan bağım da olsaydı...
Tehdit etmek demeyelim de,aklımı kullanıyorum diyelim...italya dan bir atak bekliyorum...daha da açacak olursak vatikandan

Ben de merak ettim, ne olacakmis? Niye gizem kasiyorsun anlamadim. Yaz da okuyalim.

Back