- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
biraz önce arkadaşımdan aldığım haberi paylaşayım.bir arkadaşımın köşkte çalışanlardan (işini söylemiyorum.başı adamın yanar şimdi)
. aldığı duyuma göre akp mhp anlaşmış.
mhpye 6 bakanlık, verilecek..
dönüşümlü başbakanlık olacakmış. dün gece sabaha kadar konuşmuşlar
olay bitmiştir.
dün başka konuya yazdığım mesajı bunada kopyalayım ben
üzüldün değilmi,sen destekliyordun süreci siyaset işteDoğruysa eğer hayırlısı olsun. Çözüm sürecine de geçmiş olsun.
eskişehirde bulundunuz mu? belediye chpli, ama nerden nereye getirdi büyükerşen şehri. cebinden vermiyor sanırım.
üzüldün değilmi,sen destekliyordun süreci siyaset işte
yada akpye karşı olan gerçek mhpli seçmen..mhp akpy le koalısyon yapsın yapsın ama sonraki seçimleri aklından cıkarmasın akp ye vermemek için mhp ye oyunu verıp sonrasında akp le koalısyon yapılınca yok sayılan secmen cevabını cok guzel verecektır
tabıkı onlarda varyada akpye karşı olup gerçek mhpli seçmen..
hemen sevinme az değilsin sende
Ikinizde cok fenasiniz. noktaaa..
He dogru dedin. Bende onu diyorum iste. Malesef diyorum , chp belediyeleri akp den geride diyorum. Neden senceee??Iki tarafta da değilim :) Ben herkes seviyor demedim, seveni sevmeyeninden çok ki alıyor adam. Çünkü hakkaten geliştik, ben yaşadığım ilçenin hızına yetişemiyorumDün Topraklık/Çankaya daydım. 10 yil önce nasılsa hâlâ öyle..Evet chp nin aldığı ilçeler gelişmiyor haklısınız o konuda
Oktay vural hakkinda hrm fikirim. Mhp denmi kastin Ataturkcu diye. Malum akp gunahi kadar sevmezde Atatürku??Ee hanımlar ben size 9291937271 kere Bahçeli'ye güvenmiyorum, onun dedigine bakmayın dedim. Bu Bahçeli 102828 kere fikir değiştirir dedim. Hani erken seçim istiyordu koalisyon yapmazdı. Bu adam yüzünden mhp ye oy vermiyorum. Oktay Vural gelmeli.
Erken seçim de, mhp-akp koalisyonu da beni sevindirirdi. Böylesi de iyi oldu. En azından artık Atatürkçü bir parti iktidar.
Ana nasıl gormezsin. Yolun duserse bi ciftlige falan gt tabi bulursan..Valla biz o dinazoru da görmedik, dinazorla da gelişmedik. Siz dinazorla gelişmek istiyorsanız buyrun dükkan sizin
Hırsıza sempati duyma alışkanlığı başladı ülkemde. Bi tedavisi olmalı..Ustunden kac sene gecmis hala ayni seyi soyluyor , ayri cvplar aliyorum neyse.
Kuzeykent mi ne olustu o taraftasiniz sanirim yada mamak.
Chp ye bagli bir ilcedeyim. Belediyenin butcesi kadar gelisiyoruz ama yinede mukemmel. ee malum devlet chpli belediyelere yatirim yapmıyor.
Bende ankarada yasiyorum ama cercevelerimiz farkli cevremiz farklı cok belli.
Adam o kadar seviliyorkiii 60 korumayla geziyo degilmi..
chp li olduğumdan değil,kılıçlar oğlu gelse başbakanlığa onun adına sevinicemNesine şaşırdınız ki? Siyaset bu, bugün AKP MHP olur, yarın CHP AKP olur.
Ben boşuna diyorum, şurda yoktan yere siyaset için birbirinizi yiyorsunuz diye.
Ohoo fena kaptırıyor, acayip partizanlık yapıyorsunuz hepiniz
Eee ne olacak şimdi Bahçeli AKP için cici oldubaşka zamanda Kılıçdaroğlu cici olacak
Valla burda kimse alınmasın gücenmesin fakat ben 4 partininde layıkıyle, eşit, adaletli, yalnızca ve yalnızca Vatanı ve halkı gözetici olduklarını düşünmediğim için hangisi olsa üzüleceğim.chp li olduğumdan değil,kılıçlar oğlu gelse başbakanlığa onun adına sevinicem
neden alınalımki mune,inşallahhalkımız için herşeyin hayırlısı olsunValla burda kimse alınmasın gücenmesin fakat ben 4 partininde layıkıyle, eşit, adaletli, yalnızca ve yalnızca Vatanı ve halkı gözetici olduklarını düşünmediğim için hangisi olsa üzüleceğim.
Ya ırkçı, ya mezhepçi tavırdalar dördü de.
Allah hepsine selamet versin, dilerim şu mübarek günlerde duamdır, gerçekten tüm halkı içten seven, halkın topraklarımızın menfaatini Herşeyin üstünde tutan, bir kesim halka şucu, bir kesimine bucu demeyen, insanların birbirini yeniden kucaklamasına vesile olacak biri çıksın bu ülkede inşallah.
Şahsen ben bıktım insanların bölünmesinden, oysa nefret duygusundan daha güzeldir sevmek, kucaklaşmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?