• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MHP: AKP'siz hükümet olmaz

biraz önce arkadaşımdan aldığım haberi paylaşayım.bir arkadaşımın köşkte çalışanlardan (işini söylemiyorum.başı adamın yanar şimdi)
. aldığı duyuma göre akp mhp anlaşmış.
mhpye 6 bakanlık, verilecek..
dönüşümlü başbakanlık olacakmış. dün gece sabaha kadar konuşmuşlar
olay bitmiştir.

dün başka konuya yazdığım mesajı bunada kopyalayım ben

Doğruysa eğer hayırlısı olsun. Çözüm sürecine de geçmiş olsun.

eskişehirde bulundunuz mu? belediye chpli, ama nerden nereye getirdi büyükerşen şehri. cebinden vermiyor sanırım.

Büyükerşen çalışkan adam. Verilen parayi Eskişehir'e harcayarak muhteşem bir hale getirdi orayi. Helal olsun. 100 yıl da olsa Eskişehir'in başında olmayi hakediyor. Açıkçası Eskişehir'de yasasam ben de içim rahat bir sekilde oyumu verirdim Büyükerşen'e.

Mhp Akp ile aynı masaya oturmamali bana göre. Aldığı fazladan oyu kaybeder,kendiyle çelişir.
Yorumlarda Akp'li belediyelerin çok iyi isler çıkardiğından bahseden arkadaşlar olmus,yazmadan geçemeyeceğim ,bu yol,park,bahçe işlerindende ciddi kazanç elde ediyorlar,o iş sandığınız gibi değil, bilin istedim.

Aslinda o kadar sasirilacak bir durum degil. Neticede iki sagci bir parti var. Biri milliyetçilik ile insanlari çekiyor, diger din ile. Arasindakideki tek fark bu.

Insanlarin galiba anlamadigi birsey, politikacilar her zaman ilk kendi ceplerini ve egolarini düsünürler. Istisnalar hariç, hiç bir politikaci harbiden halki düsünmez. Ama artik insanlar bunu bilip düsünmüyor bile. Futbol takimi tutar gibi politik partiler tutuluyor. O partiler yalnis yaptiginda cezalandirilmiyor iste.

Bundan dolayi, mhp oy kayibi yasar diyen insanlar yaniliyor. Koyu mhp'li bir insan asla oyunu baska bir partiye vermez. Hani yasayacagi oy kaybi o kadar büyük olmaz bence, ve bunu Bahçeli'de biliyor. Üstelik, artik Bahçeli gelmis kaç yasina, o'da düsünüyordur, "daha ne zaman böyle firsat elime gelecek" diye. Seçim zamani, o zaman geldiklerinde düsünürler, kim bilir yeni bir baskan ortaya atip, yine günü kurtarirlar.

hemen sevinme az değilsin sende:63:

Ikinizde cok fenasiniz. noktaaa..
Iki tarafta da değilim :) Ben herkes seviyor demedim, seveni sevmeyeninden çok ki alıyor adam. Çünkü hakkaten geliştik, ben yaşadığım ilçenin hızına yetişemiyorum :KK55: Dün Topraklık/Çankaya daydım. 10 yil önce nasılsa hâlâ öyle..Evet chp nin aldığı ilçeler gelişmiyor haklısınız o konuda :KK14:
He dogru dedin. Bende onu diyorum iste. Malesef diyorum , chp belediyeleri akp den geride diyorum. Neden senceee??
Ha i.gokceke gelince emin akepeliler bile sevmeyeni var o adamin. Nasil basa geldigi hakkında kesin sonuc yok hala ne kadar kabullenmesenizde. He ya napti mesela gokcek yararina.. park yapmaktan , ota .oka para harcamak , ona buna parsel parsel toprak peskes çekmekten baska , ihalelere es-dost akrabasini sokmaktan baska..

Ee hanımlar ben size 9291937271 kere Bahçeli'ye güvenmiyorum, onun dedigine bakmayın dedim. Bu Bahçeli 102828 kere fikir değiştirir dedim. Hani erken seçim istiyordu koalisyon yapmazdı. Bu adam yüzünden mhp ye oy vermiyorum. Oktay Vural gelmeli.
Erken seçim de, mhp-akp koalisyonu da beni sevindirirdi. Böylesi de iyi oldu. En azından artık Atatürkçü bir parti iktidar.:KK49:
Oktay vural hakkinda hrm fikirim. Mhp denmi kastin Ataturkcu diye. Malum akp gunahi kadar sevmezde Atatürku??
Valla biz o dinazoru da görmedik, dinazorla da gelişmedik. Siz dinazorla gelişmek istiyorsanız buyrun dükkan sizin :KK59:
Ana nasıl gormezsin. Yolun duserse bi ciftlige falan gt tabi bulursan..
Ha bu arada haksiz yere aldigi ASFALT PARASI icinde iade ile sonuclandi mahkeme.. hala ödemiyo bilgine. Adam devletten parasini alip yaptigi asfaltin parasinida senden benden aldi. Neymis evim yola kiyiymis daha fazla odeyecekmisim..
Yok yaa..
Haram zehir olsun yalan dolanla alinan tum hakkim onlara..

Bu koalisyon olacaksa Akp-Chp olmalı, ne yalan söyleyeyim, bence öyle. Ha tabi elde patlarsa Chp'nin bir gün iktidara gelebilme ümidi tamamen gider. Akp-Mhp koalisyonu bana göre Akp'nin tek başına iktidar olmasından çok da farklı değil. Akp'nin gönlünden geçen koalisyon ortağı Mhp zaten. Bahçeli'yi yumuşatırlarsa Akp-Mhp koalisyonu olur, yumuşatılmazsa ne olur bilmiyorum. Benim fikrim, Bahçeli ne dediğini bilmiyor. Ne istediğini de. Kimse kusura bakmasın ama öyle. Olması gerek koalisyon Akp-Chp ya da Chp-Mhp'dir. Hdp'nin H'sinden bile bahsetmiyorum bu arada. :KK70:

Ustunden kac sene gecmis hala ayni seyi soyluyor , ayri cvplar aliyorum neyse.
Kuzeykent mi ne olustu o taraftasiniz sanirim yada mamak.
Chp ye bagli bir ilcedeyim. Belediyenin butcesi kadar gelisiyoruz ama yinede mukemmel. ee malum devlet chpli belediyelere yatirim yapmıyor.
Bende ankarada yasiyorum ama cercevelerimiz farkli cevremiz farklı cok belli.
Adam o kadar seviliyorkiii 60 korumayla geziyo degilmi..
Hırsıza sempati duyma alışkanlığı başladı ülkemde. Bi tedavisi olmalı..

Nesine şaşırdınız ki? Siyaset bu, bugün AKP MHP olur, yarın CHP AKP olur.
Ben boşuna diyorum, şurda yoktan yere siyaset için birbirinizi yiyorsunuz diye.
Ohoo fena kaptırıyor, acayip partizanlık yapıyorsunuz hepiniz:-)
Eee ne olacak şimdi Bahçeli AKP için cici oldu:KK59: başka zamanda Kılıçdaroğlu cici olacak:KK14:
chp li olduğumdan değil,kılıçlar oğlu gelse başbakanlığa onun adına sevinicem:-)

Bahçeli, "Havuzcular, kutucular, kasacılar, rüşvetçiler, yolsuzluk çeteleri AKP'den memnundur. Kara paracılar, altın kaçakçıları, imar vurguncuları, arazi yağmacıları, ihale mafyaları, kul hakkını çalan şerefsizler AKP'yle fazlasıyla mutludur. Köylüyü ve hayvancıyı yokluğa mahkum eden ithalatçı da AKP hükümetinin başarısından bahsetmektedir. Zaten AKP'de onları mutlu etmek üzere iktidarda tutunmaya çabalıyor. Zaten AKP'de meşruiyetini yabancı ve işbirlikçilerinin memnuniyetinde arıyor" diye konuştu.

Bahçeli, "AKP yalan markası, aldatma ustasıdır. Davutoğlu tıpkı Erdoğan gibi ağzına ne gelirse konuşmaya, atıp tutmaya başlamıştır. Yalan nifak kapısıdır. Davutoğlu seçim kampanyası başladı başlayalı gittiği her yerde yalancılığın kitabını yazmış, inkar külliyatını kaleme almıştır. Çıktığı her meydanda AKP'den önce piyade tüfeği dahi yapılmadığını iddia etmiştir. Davutoğlu 2002'den önce tüfek ve tankın hibe yoluyla alındığını söylemiştir. Her konuşmasında AKP'den önce ilkel bir kabile devleti olduğumuzu ima etmiştir. Karaman'da utanmadan, sıkılmadan AKP'den önceki senelerde; 'Ege'ye, Akdeniz'e gemimizle çıkamadığımızı, şimdi ise Türk yapımı gemilerin Afrika açıklarında, Türk donanmasının Japonya'ya doğru gittiğini' söylemiştir. Davutoğlu baştan ayağa yalandır, utanmazlıktır. 17-25 Erdoğan'ı öfkelendirmemek için iftiralarını hızlandırmıştır. Davutoğlu yalan bataklığında çırpınmaktadır" dedi.

ŞUURU KAPANMIŞ, ZEKASI KÖRELMİŞ

konuşmalardan bazıları.

chp li olduğumdan değil,kılıçlar oğlu gelse başbakanlığa onun adına sevinicem:-)
Valla burda kimse alınmasın gücenmesin fakat ben 4 partininde layıkıyle, eşit, adaletli, yalnızca ve yalnızca Vatanı ve halkı gözetici olduklarını düşünmediğim için hangisi olsa üzüleceğim.
Ya ırkçı, ya mezhepçi tavırdalar dördü de.
Allah hepsine selamet versin, dilerim şu mübarek günlerde duamdır, gerçekten tüm halkı içten seven, halkın topraklarımızın menfaatini Herşeyin üstünde tutan, bir kesim halka şucu, bir kesimine bucu demeyen, insanların birbirini yeniden kucaklamasına vesile olacak biri çıksın bu ülkede inşallah.
Şahsen ben bıktım insanların bölünmesinden, oysa nefret duygusundan daha güzeldir sevmek, kucaklaşmak.

Valla burda kimse alınmasın gücenmesin fakat ben 4 partininde layıkıyle, eşit, adaletli, yalnızca ve yalnızca Vatanı ve halkı gözetici olduklarını düşünmediğim için hangisi olsa üzüleceğim.
Ya ırkçı, ya mezhepçi tavırdalar dördü de.
Allah hepsine selamet versin, dilerim şu mübarek günlerde duamdır, gerçekten tüm halkı içten seven, halkın topraklarımızın menfaatini Herşeyin üstünde tutan, bir kesim halka şucu, bir kesimine bucu demeyen, insanların birbirini yeniden kucaklamasına vesile olacak biri çıksın bu ülkede inşallah.
Şahsen ben bıktım insanların bölünmesinden, oysa nefret duygusundan daha güzeldir sevmek, kucaklaşmak.
neden alınalımki mune,inşallahhalkımız için herşeyin hayırlısı olsun

Back
X