• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MHP: AKP'siz hükümet olmaz

eskişehirde bulundunuz mu? belediye chpli, ama nerden nereye getirdi büyükerşen şehri. cebinden vermiyor sanırım.
Şakacı seni..
Ankarada ikamet ediyorum dedigime göre ; chpli baskana sahibim dedigime gore buyuksehirden bahsetmiyorum demektir dimi.
Ilce baskanimdan bahsettim ben :KK76:

Şakacı seni..
Ankarada ikamet ediyorum dedigime göre ; chpli baskana sahibim dedigime gore buyuksehirden bahsetmiyorum demektir dimi.
Ilce baskanimdan bahsettim ben :KK76:
ilçe başkanına vermiyor, ama büyükşehir başkanınamı veriyor.? evet biliyorum büyükşehirlerin daha fazla oluyor ödenekleri ilçeye göre. ama hiç vermiyor denemez. bende ildeyim, büyükşehir değil, chpli başkanımız valla çok ta güzel çalışıyor. :KK52:

ilçe başkanına vermiyor, ama büyükşehir başkanınamı veriyor.? evet biliyorum büyükşehirlerin daha fazla oluyor ödenekleri ilçeye göre. ama hiç vermiyor denemez. bende ildeyim, büyükşehir değil, chpli başkanımız valla çok ta güzel çalışıyor. :KK52:
Ama ben belediyem is yapmiyorki demedim kii..
Hala imkanlari dogrultusunda en guzelini yapiyor. Madem gokceki herkes cok seviyo neden alamadigi illcelerdeki semtler belediye degisti ?
Oylarini bölmeye calisti ?
Madem akpli olmayanlara destek varda buradaki alevi beldenin adayi akpden adayligini koyuyor yatirim alabilmek icin ?
Neyse ya umarim sizlerin dedigi kadar durustturler , hakikatlidirler de biz yanliyoruzdur. Cunku belki bizleri o kadar olmasada cocuklarimizin gelecegi bizlere göre tehlikede.
Umarim hakli cikarsiniz!

Ama ben belediyem is yapmiyorki demedim kii..
Hala imkanlari dogrultusunda en guzelini yapiyor. Madem gokceki herkes cok seviyo neden alamadigi illcelerdeki semtler belediye degisti ?
Oylarini bölmeye calisti ?
Madem akpli olmayanlara destek varda buradaki alevi beldenin adayi akpden adayligini koyuyor yatirim alabilmek icin ?
Neyse ya umarim sizlerin dedigi kadar durustturler , hakikatlidirler de biz yanliyoruzdur. Cunku belki bizleri o kadar olmasada cocuklarimizin gelecegi bizlere göre tehlikede.
Umarim hakli cikarsiniz!
iyiki biliyosun nereye oy verdiğimi, gökçekle ilgili bişey demedimki ben, hatta alıntıda o kısımları sildim. sorduğum başka bişeydi. cevabınıda aldım.

iyiki biliyosun nereye oy verdiğimi, gökçekle ilgili bişey demedimki ben, hatta alıntıda o kısımları sildim. sorduğum başka bişeydi. cevabınıda aldım.
Ya cidden senden ozur dilerim. Hep sana patliyorum degilmi:KK12: ama hep unutuyorum inan.
Neyseki az cok o tarafi destekliyor olsanda gozumde ! Beak yapamadi chp , ahahhaa elinde patladi noter imzali belgesi:KK45: he yav he cilerden degilsin:KK31:

eskişehirde bulundunuz mu? belediye chpli, ama nerden nereye getirdi büyükerşen şehri. cebinden vermiyor sanırım.

Ayni anda ankaranin ve izmirin sundugu ihalelerde bilin bakalim hangi sehrinki aylarca rafta bekletilip ihale dosyalari defalarca sebepsizce reddediliyor ? Sakin belediyesi eski iktidardan olmayip her turlu odenegi esit aliyoru savunmayin.

Buyukersan,liderligini ve bulundugu konumu konusturup butcesi -buyukluguyle esdeger bir sehri kendisi ayaga kaldirmistir.

biraz önce arkadaşımdan aldığım haberi paylaşayım.bir arkadaşımın köşkte çalışanlardan (işini söylemiyorum.başı adamın yanar şimdi)
. aldığı duyuma göre akp mhp anlaşmış.
mhpye 6 bakanlık, verilecek..
dönüşümlü başbakanlık olacakmış. dün gece sabaha kadar konuşmuşlar
olay bitmiştir

dün başka konuya yazdığım mesajı bunada kopyalayım ben

Hadi bakalim, cok üzüldüm ama yapacak birsey yok.

Ustunden kac sene gecmis hala ayni seyi soyluyor , ayri cvplar aliyorum neyse.
Kuzeykent mi ne olustu o taraftasiniz sanirim yada mamak.
Chp ye bagli bir ilcedeyim. Belediyenin butcesi kadar gelisiyoruz ama yinede mukemmel. ee malum devlet chpli belediyelere yatirim yapmıyor.
Bende ankarada yasiyorum ama cercevelerimiz farkli cevremiz farklı cok belli.
Adam o kadar seviliyorkiii 60 korumayla geziyo degilmi..
Iki tarafta da değilim :) Ben herkes seviyor demedim, seveni sevmeyeninden çok ki alıyor adam. Çünkü hakkaten geliştik, ben yaşadığım ilçenin hızına yetişemiyorum :KK55: Dün Topraklık/Çankaya daydım. 10 yil önce nasılsa hâlâ öyle..Evet chp nin aldığı ilçeler gelişmiyor haklısınız o konuda :KK14:

Ee hanımlar ben size 9291937271 kere Bahçeli'ye güvenmiyorum, onun dedigine bakmayın dedim. Bu Bahçeli 102828 kere fikir değiştirir dedim. Hani erken seçim istiyordu koalisyon yapmazdı. Bu adam yüzünden mhp ye oy vermiyorum. Oktay Vural gelmeli.
Erken seçim de, mhp-akp koalisyonu da beni sevindirirdi. Böylesi de iyi oldu. En azından artık Atatürkçü bir parti iktidar.:KK49:

Iki tarafta da değilim :) Ben herkes seviyor demedim, seveni sevmeyeninden çok ki alıyor adam. Çünkü hakkaten geliştik, ben yaşadığım ilçenin hızına yetişemiyorum :KK55: Dün Topraklık/Çankaya daydım. 10 yil önce nasılsa hâlâ öyle..Evet chp nin aldığı ilçeler gelişmiyor haklısınız o konuda :KK14:
yeterli ödenek olmassa nasıl gelişcek,versinler 10 milyon dolar burayada konduralım bir dinezor

Back
X