• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MFT Mikrofiber Temizlik Bezleirne Üye Olmak İstiyorum

respective

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
21
2
286
Erzincan
Mrb arkadşlar. Forumda yeniyim. 5-6 yıl önce birisindne MFT marka mikrofiber temizlik bezleri almıştım. Baya memnun kaldım. Aldığım kişi MFT yi bıraktığı için ben de başka markalara yöneldim ancak hiçbirinden memnun kalmadım:50:. Çevremde bu markaya üye olan kimseyi bulamadım.
MFT bezlere üyelik konusunda bana yardımcı olabilecek birisi var mı?

Mrb arkadşlar. Forumda yeniyim. 5-6 yıl önce birisindne MFT marka mikrofiber temizlik bezleri almıştım. Baya memnun kaldım. Aldığım kişi MFT yi bıraktığı için ben de başka markalara yöneldim ancak hiçbirinden memnun kalmadım:50:. Çevremde bu markaya üye olan kimseyi bulamadım.

Bende bulamıyorum

selamlar arkadaşım
bu bezin özelliği nedir neden bu kadar memnun kaldınız?bahsederseniz bende bilgilenmiş olurum sşize zahmet

selamlar arkadaşım
bu bezin özelliği nedir neden bu kadar memnun kaldınız?bahsederseniz bende bilgilenmiş olurum sşize zahmet

Ben 4 yıldır mft nin bezelerini kullanıyorum çok çok memnunum. Deterjan zararları ve parası yok kurulama durulama istemiyor.Bezi 4 e katla 8 kat kirleninceye kadar kullan, işler kolay bitiyor.İyi günler.

cnm merhabe..bn mftnin bezlerini satıyorum..hangi beze ihtiyacın var...yardımcı olmaya çalışırım...

Ben 4 yıldır mft nin bezelerini kullanıyorum çok çok memnunum. Deterjan zararları ve parası yok kurulama durulama istemiyor.Bezi 4 e katla 8 kat kirleninceye kadar kullan, işler kolay bitiyor.İyi günler.

slm..arkadaşım bu bezlerin özelliği nano teknolojisyle üretilmiş olmasıdır.. hiç bir şekilde temizlik yaparken deterjan istemez bu yüzden deterjandan da tasarruf ediyorsun ve seni yormuyor...

bu bezlerle deterjan kullanmıyorsun..sadece su.bezi ıslayıp sıkıyorsun ve heryeri temizliyorsun.bezlerin özellikleri ayrı ama mesela cam bezi saatlerce cam silcem die uğraşmıyorsun..dörde katlayıp siliyorsun..ne iz ne bişi...

bu bezlerle deterjan kullanmıyorsun..sadece su.bezi ıslayıp sıkıyorsun ve heryeri temizliyorsun.bezlerin özellikleri ayrı ama mesela cam bezi saatlerce cam silcem die uğraşmıyorsun..dörde katlayıp siliyorsun..ne iz ne bişi...

MFTde mart ayı bahar kampanyası "10 adet ürün al %13 indirimli öde".Üyelik giriş kargo ücretsiz.Kapıda ödeme ilgilenen arkadaşlara duyurmak istedim.

ne kadar ücreti ve ne çeşitleri var?

Cam, mutfak,mobiya:tanesi 25 tl-Halı eldiveni tane 30 tl-Fiyatlar ilkanda yüksek görünüyor ama bu bezler bu parayı hakediyor.6000 kullanımlık deterjan parası ve zararları yok. Bezleri 4 e katla 8 kat kirlenene kadar işin bitiyor.Beyaz banyo sabunuyla kirini temizle bırak kurusun. Üye olduğunda daha ucuza geliyor.Kargo şirketten.İyi günler...

Son düzenleme:
MFTde 4 ürün en çok kullanılan cam,mutfak,mobilya,halı eldiveni:100 tl kapıda ödeme kargo şirketten...

Son düzenleme:
MFT DE CAM 25 TL-MUTFAK 25TL- MOBİLYA 25 TL- HALI KOLTUK DUVAR VE KAPI SİLEN ELDİVEN 30 TL-Mart ayında üyelik ücretsiz 6 adet ürün alana kargo şirketten. İyi günler...

Eldiveni eline geçir fazla bastırmadan kendini yormadan halı,koltuk,kanepe,kapı, duvar tüm evin kışın islenen yüzeylerini sil bitir.Beyaz banyo sabunuyla sağlıklı ekonomik temizlik.

Son düzenleme:
Back
X