• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mfk yöntemiyle hamile kalan varmı

Ben kendime reserve gibi bi takviyesini almıştım, eşimede sperm hızlandırıcı takviyesini. Valla başkalarını bilemem ama hiç bir işe yaramadı 2 ay kullandık. Bizim ilişki şeklimiz zaten haftada 3 kere. Olsaydı olurdu biraz nasip işi yaa 😕 bence devlette aşılamaya başlayın. Ben aşılama ile hamile kaldım 3. De ama çok umutsuz ve ilgisizdim öylesine yaptırmıştım tuttu ama düştü.
Olsun bir daha olur👍🏼 bu süreçte anladım ki stresten olmuyormuş kafadan atmak gerekiyor demekki meyve verebiliyoruz dedim olursa olur. Yapacak bir şey yok

Ben kendime reserve gibi bi takviyesini almıştım, eşimede sperm hızlandırıcı takviyesini. Valla başkalarını bilemem ama hiç bir işe yaramadı 2 ay kullandık. Bizim ilişki şeklimiz zaten haftada 3 kere. Olsaydı olurdu biraz nasip işi yaa 😕 bence devlette aşılamaya başlayın. Ben aşılama ile hamile kaldım 3. De ama çok umutsuz ve ilgisizdim öylesine yaptırmıştım tuttu ama düştü.
Olsun bir daha olur👍🏼 bu süreçte anladım ki stresten olmuyormuş kafadan atmak gerekiyor demekki meyve verebiliyoruz dedim olursa olur. Yapacak bir şey yok
Aynen stres te çok önemli şu mübarek günün hürmetine inşallah hepimiz hamile oluruz🥰

Aynen inşallah diyorum kendi kendime bu ay dusunmuycem ama elimde değil illa vücudumda değişen birşeyi ona bağlıyorum
Ben 1,5yıl önce falan kullandım canım ürünlerini. Adetim 37den 30.güne düşmüştü 2ay sonra gebelik olmuştu ama malesef olumsuz sonuçlanmıştı. Evet vesile olmuş olabilir ama şöyle bi şey yaşadım mesela bebeğin tutunması için adendo'ydu sanırım soruyorum mesaj atoyorum asla cevap veren yoktu ne Vildan hanım ne de bi başkası. O yüzden takipten dahi çıkmıştım

Ben 1,5yıl önce falan kullandım canım ürünlerini. Adetim 37den 30.güne düşmüştü 2ay sonra gebelik olmuştu ama malesef olumsuz sonuçlanmıştı. Evet vesile olmuş olabilir ama şöyle bi şey yaşadım mesela bebeğin tutunması için adendo'ydu sanırım soruyorum mesaj atoyorum asla cevap veren yoktu ne Vildan hanım ne de bi başkası. O yüzden takipten dahi çıkmıştım
Bende kullanıyorum ama daha bir fayda görmedim canım ya bir haftadır da hayıt tohumu kullanıyorum bende ilk zamanlar yazıyordum çok geç cevap veriyorlardi

Bende kullanıyorum ama daha bir fayda görmedim canım ya bir haftadır da hayıt tohumu kullanıyorum bende ilk zamanlar yazıyordum çok geç cevap veriyorlardi
Kullanıp 3ay bekleyin diyor canım. İnşallah faydasını görürsün. Ebru Ceylan birgebeningünlüğü ürünleri kullanmadım ama daha güvenilir geliyor. Evet çok yoğun ama herhangi bi şey sorduğum zaman bile cevap verip yönlendirmişti sağolsun.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🤲💜

Kızlar ben size nasıl hamile kaldığımdan bahsedeym biraz yaş şuan 35 bebeğim 3 aylık. 2 taraflı çikolata kistim vardı ve 14 irili ufaklı miyomum vardı (doğuma kadar 3 biliyorduk). Tüp bebek tedavisi oldm 1i tutmadı 1i düşük oldu hemen. Sonra amelyt kararı aldık doktorumla. Embriyo havuzu yaptk ben amlyta yakın hamile kaldığımı öğrendm. Büyük bir süpriz oldu. Yumurta kalitem artsın diye doktor in-asta diye bi vitamin vermişti sabah ayrı akşam ayrı içiliyo. Başka markalarda da benzer vitaminler var. Sabah kalktığım gibi aç karna 1 çay kaşığı eğriçayırın ham bal propolis polen karışımından 1 çay kaşığı alıyordum. Sonra kahvaltı hemen ardından o dediğim vitaminin sabah içileni. Akşam yemeğinn arkasından da o vitaminin akşam içileni. Birde gece yatmadan kefir içiyordum 1 bardak aç karna. Ben kendim mayalıyordum taze. Ben bunların etkili olduğunu düşünüyorum. Birde hamile kalmadan önceki ay antibiyotik almak zorunda kalmştm bağırsaklarm bozulmasn diye enterogermina içmiştim hergün. Oda fayda ettimi bilmiyorum ama tüp bebek tedavisi görürken probiyotiklerin üreme sağlığına olumlu etkisi olduğunu okumuştum.

Merhaba hanımlar ben 4 yıldır evliyim 3 yidlirda gitmedigim doktor uygulamadgm yöntem kalmadı eşim test verdi doktor sorun yok herşey güzel dedi bende de hiçbir sorun yok herşey normal bazı ilaçlar verdi ama hamile kalmani engel hicbirsey yok dediler bir gün Instagramda gezerken fatih hoca karşıma çıktı araştırdım çoğu kişiye çözüm olmuş bende bir msj atayım şansımı deneyim dedim ve sağolsun dönüş sağladı tahlil sonuclarimi istedi bende attım 3 aylık eş paketi kullanmami önerdi fiyatı 17. Bin tl bana evet çok geldi ama eşim fiyatı normal buldu kısaca mfk yöntemiyle hamile kalan varmı acaba yorumlarınızı bekliyorum
Canım bende mfk ile hamile kaldım 1 buçuk ay kullanımda kaldım kimyasal gebelikti düştü ertesi ay yine kaldım asla umudunu kesme

Kullanıp 3ay bekleyin diyor canım. İnşallah faydasını görürsün. Ebru Ceylan birgebeningünlüğü ürünleri kullanmadım ama daha güvenilir geliyor. Evet çok yoğun ama herhangi bi şey sorduğum zaman bile cevap verip yönlendirmişti sağolsun.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🤲💜
Amin canım çok teşekkür ederim ❤️

Canım bende mfk ile hamile kaldım 1 buçuk ay kullanımda kaldım kimyasal gebelikti düştü ertesi ay yine kaldım asla umudunu kesme
Ya çok güzel umut oldunuz bana çok sevindim inşallah bende bu haberi veririm en yakın zamanda

Back
X