- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Kimse yokmu???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım en baştaki sayfada yazmıştım istersen okuKimse yokmu???
Narenciyecicegim bak burda kuzumMerhaba sevgili anne adaylarıSon zamanlarda duyulan Mfk Yöntemini duymuşunuzdur.Ben ve benim gibi bir çok kişiye umut olacağını düşünüyorum.Stressiz normal şekilde gebe kalma yöntemi kısaca.
Zihnimizde olumsuz ne varsa herşeyi unutuyoruz.Polikistikoveri ,sperm azlığını, düşükleri,Amh düşüklüğünü vs vsHatta bunların isimlerini bile doktor bey değiştirdi.Sırf bunlara takılı kalmayalım diyeŞöyle düşünün yeni evlenmişiniz ve yeni bebek düşünüyoruz.Ben bu sayede birazda olsa zihnimi boşalttım. Regl oluyorsanız eşinizde sperm varsa bu yöntemi uygulayabilirsiniz.Umutsuz olmak yokSabırla duayla inançla inşAllah mucizlerimize kavuşacağız.
Bu yolda birbirimize destek olmaya ne dersiniz
Bazı verilen öneriler var, neler bunlar derseniz şöyle
Önerilen arı sütü bal karışımı eşler 2 tatlı kaşığı kullanacak (kendisinin oranlarını belirttiği yer var ordan )
Omega 3 kapsül
Folat tablet
D3/K2 vitamini hepsini eşlerle birlikte kullanıyoruz.
Regl bitince ilişki başlar.Daha sonra 3-2-3-2 gün ara ile ilişki önerilir.Polikistikover varsa 21.22.günler önemlidir.
Günde en az 5000 adım
Yeşillik tabağı ve Akdeniz diyeti şeklinde beslenme
Gökkuşağı tabağı
1,5-2litreye yakın su
Daima gülümse ve olmasa bile şükret üzülme
Regl döngüsü 35 gün ve altı olması düzensiz regl olanların uzmana gidip düzeni sağlanmalı ve sonrasında mfk uygulanmalı
Kilosu olan arkadaşlarımızın kilo vermesi
Eksik olan bilgiler varsa sizlerde tamamlayablirsiniz.
Unutmayın bizler ve eşlerimiz gayet sağlıklıyız bunu kendimize hep hatırlatalım ve olumsuz ne varsa unutalım yeniden başlayalım
Mfk tablomuzuda beni etiket yaparak istenilen bilgilerle oluştarabiliriz. Bol bebikli gebeli topik olması umuduyla arkadaşlarım
Güzel Anne Adayımız GeçirilenSüre Beklenen Adet Tarihi Kullanılan
Takviyeler Sonuç
Benim anlamadığım ilişki düzeyi nasıl oluyor 3 2 nasıl yaniAdet bittikten sonra 3 2 3 2 ilişkiye gireceksiniz bol su, bol yeşillik tüketeceksiniz, günde en az 5000 adım atacaksınız. Hocanın kendi sattığı vitamin takviyeleri var onlardan alabilirsiniz veya başka markaların d3 k2 vitamini, omega3 ve folik asit takviyelerini kullanabilirsiniz
Teşekkür ederim canım benim benim anlamadığım 1 gün yapıp 3 gün ara mi vereceğiz sonra yine yapıp iki mi anlayamadımCanım en baştaki sayfada yazmıştım istersen oku
EvetMerhaba arkadaslar. Hayatimda ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum. O yuzden bilmiyorum pek. Sizin cevaplariniza ihtiyacim var. Su an pik mi? Yani pik yumurtanin en olgun oldugu zaman
Evett kuzum bugün ve peşine şu 3günü değerlendirMerhaba arkadaslar. Hayatimda ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum. O yuzden bilmiyorum pek. Sizin cevaplariniza ihtiyacim var. Su an pik mi? Yani pik yumurtanin en olgun oldugu zaman
Tamam cok tesekkur ediyorum testi tekrarlamama gerek var mi catlamayi anlamak icin acabaEvett kuzum bugün ve peşine şu 3günü değerlendir
Cok teşekkür ederim inşallah Rabbim bunları da vesile eyler gebe kalırızŞöyle söyleyim sana düzenli bir adet döngün varsa
Örneğin 7.gün adet bitti o gün ilişki
10.gün ilişki
12.gün ilişki
15.gün ilişki
17.gün ilişki şeklinde
Eğer ki 35 günde bir adet görüyorsan 21. günü değerlendir
Narenciyecicegim
Ben de bayadır denedim ama ben de de olmadı pko görüntüsü varmış onun dışında herşey normal kaç amh canım3 aydır mfkya göre günleri ayarladık ama olmadı bakalım bu ay gün aşırı deniyoruz hos amh düşük benim
Aminn canım beniim inşAllahCok teşekkür ederim inşallah Rabbim bunları da vesile eyler gebe kalırız
Evet kuzum sen tekrarla gene çatlamayı görelimTamam cok tesekkur ediyorum testi tekrarlamama gerek var mi catlamayi anlamak icin acaba
Sen peki hamile kalabildin mi bu yöntemleAminn canım beniim inşAllah
Hayırr canımm Doktor Bey’in önerdiği takviyeleri sadece bir ay kullanabildim yurtdışındayım alamadım Türkiye’ye döneceğim nasipse o zaman tam anlamıyla denemek istiyorum olmassa zaten tedaviSen peki hamile kalabildin mi bu yöntemle
Peki bu grupta bu şekilde gebe kalanlar oldu mu ben yeni takibe aldım daHayırr canımm Doktor Bey’in önerdiği takviyeleri sadece bir ay kullanabildim yurtdışındayım alamadım Türkiye’ye döneceğim nasipse o zaman tam anlamıyla denemek istiyorum olmassa zaten tedavi