- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Benim esim ovulasyoncularla muhattabima denk gelmediBenim eşim çok sevdi zaten ovülasyonculara gıcık oluyodu neycimiş bunlar senin benim gibi insan satış yapıyor işte diyordu doktor gibi davranmalarına sinir olurdu sanırsın 6 see tıp okumuşlar
Evet karışım hariç her söylediğini uyguladım çok şükür geldi miniğim inşallah sizlerinde bebişleriniz en kısa zamanda gelirler annelerini bekletmezlerOy maşallah gözünüz aydınn sizinde darısı biz ve bizim gibi bekleyenlerin başınaa ilişki günlerini dediği gibi mü yapmıştınızHayırla miniğinizi kucağınıza alın İnşallah
Dene tabii mfk ile gebe kalırsam eğer ben bile bu ovulasyonculara dava açabilirim şikayetçi olurum aylarca sömürdüler maddiyatı geçtim manevi olarak duygularımızla oynadılarBenim esim ovulasyoncularla muhattabima denk gelmedibu doktoru oda sevdi o yüzden deneyelim bu ay dedi
Ben geçen sene aralıkta doğumda bebeğimi kaybettim Nisan ayında izin verdi Dr um geçen ay da ilk defa mfk denedim ve çok şükür oldu önce Allah sonra da saygıdeğer doktorumun önerileri deneyin derim çok haklıNekadardır olmuyordu hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Asko bizim günler uymuyor yaa eşim asker ya ama karışımları falan kullanacam artık denk geldikçeDene tabii mfk ile gebe kalırsam eğer ben bile bu ovulasyonculara dava açabilirim şikayetçi olurum aylarca sömürdüler maddiyatı geçtim manevi olarak duygularımızla oynadılar
Asko bizim günler uymuyor yaa eşim asker ya ama karışımları falan kullanacam artık denk geldikçe
Allahım nasıl güzel bi haber yaa Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah çok seviniyorum bu haberlere :)Kızlar ben mfk ile hamile kaldım şuan 4+3 günlük hamileyim size moral olsun ilk denemede oldu ama benim bal ve ürünlerine alerjim olduğu için karışımı kullanmadım sade folad d vit birde omega kullandım
Amin inşallah hepimize nasip etsin Rabbimİnşallah denk gelirde bir an önce gelir bebişin yavrum Allah aratmasın kimselere
İnşallah bu son deneme ayınız olur gelecek ay benim gibi sizlerde gülersinizAllahım nasıl güzel bi haber yaa Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah çok seviniyorum bu haberlere :)
Aminnn canım beniimm sağol böyle haberler aldıkça daha da motive oluyoruzEvet karışım hariç her söylediğini uyguladım çok şükür geldi miniğim inşallah sizlerinde bebişleriniz en kısa zamanda gelirler annelerini bekletmezler
Olmaz gibi canım bi kere benimde öyle denk gelmiştiKizlar bugün bat gunum ya birliktelik olsa o sıra da adet falan olursam sizce sağlık açısından bı problem olur mu
Ben gecikmem lekeli başlar hep bir gün öncesinden falan daha olmadım daOlmaz gibi canım bi kere benimde öyle denk gelmişti
TebriklerrCanıım ben test yaptım bu sabah pozitifRabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede bu ay hepinizden oluk oluk haberler gelsin inşAllah. Yarın benim doğum günüm en güzel hediye oldu
Pazartesi dr mu arayıp randevu alıcam.
Bu ay ki enteresanlıklar boş değilmiş demek..
Hadi sende yap muhakkak varsa çıkar
Bilikte yapcaz dedik dün oyunbozanlık yok
Hakkında en hayırlısı olsun inşallah canımHyr kasık agrim yok sabah oldum snadim gittim baktim gelen giden yok
Ama sabredip beklemek istiyorum1 gun daha gecikse anlarim ki zaten sabretmem lazim smdi meryem suresini okucamyarını da boyle cikarsam pazartesi kndi teshisimi.kndim koyarim direk kan vermeye giderim allahim nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?