- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 23
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Allah razı olsunn canimmm cok cok aminnnn senin gibi guzel haberler vereyim bende" Allahım sen anne olmak isteyen herkese en tez zamanda bebek nasip eyle evlatla sınama vermeyerekte sınama verdikten sonrada sınama. Vatana millete ailesine çevresine hayırlı evlat nasip et sen bizleri bu dünyada ve ahirette evlattan yana utandırma " Aminn Aminn Aminn
Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum canım. Benim d vitaminim b12 falan baya bir düşüktü bir ara. İğneler falan kullandım. O zamanda bu şekilde bütün vitaminler olan birşey kullanıyordum. Doktor o günlük alman gerekeni karşılar senin için yeterli değil demişti. Bende şimdi o yüzden ayrı ayrımı alsam diyorum. Sen ne marka olarak kullanıyorsun eczanedenmi aldınCanım ben ayrı ayrı kullanıyorum tabi karar senin :)
Canıım ben test yaptım bu sabah pozitifRabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede bu ay hepinizden oluk oluk haberler gelsin inşAllah. Yarın benim doğum günüm en güzel hediye oldu
Pazartesi dr mu arayıp randevu alıcam.
Bu ay ki enteresanlıklar boş değilmiş demek..
Hadi sende yap muhakkak varsa çıkar
Bilikte yapcaz dedik dün oyunbozanlık yok
Canım gözün aydınCanıım ben test yaptım bu sabah pozitifRabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede bu ay hepinizden oluk oluk haberler gelsin inşAllah. Yarın benim doğum günüm en güzel hediye oldu
Gözünüz aydın darısı bizlere inşallah bu yöntemle mi oldu nekadardır olmuyordu neler yaptın belirtiler neydii anlat bizeeCanıım ben test yaptım bu sabah pozitifRabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede bu ay hepinizden oluk oluk haberler gelsin inşAllah. Yarın benim doğum günüm en güzel hediye oldu
Biliyorum kuzum neden yazmadım nerden dedim zatenCanım öyle derler cocuk icin meryem süresi okunur genelde ❣
Kullandığın takviye varmı canımmCanım 2 buçuk yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz 1 yaz yağmurum var mfk yönteminde de 2. Ayımbir sonraki bat 24 Aralık
Biliyorum kuzum neden yazmadım nerden dedim zaten
Esim bu yöntem için diyor kiGözünüz aydın darısı bizlere inşallah bu yöntemle mi oldu nekadardır olmuyordu neler yaptın belirtiler neydii anlat bizee
Canımm MagnişiimmCicegim topigin hayirli olsun
Ugur getirsin ikiz bebis olsun
Mfknin sag kolu kankam benim en kisa zaman da olacak bu azminle
Gözün aydın canımCanıım ben test yaptım bu sabah pozitifRabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede bu ay hepinizden oluk oluk haberler gelsin inşAllah. Yarın benim doğum günüm en güzel hediye oldu
Canım Perimmm hoşgeldinGüzel tiniminimmbende deniyim bu yöntemi bu ay. Düzensizliğim var ama bu ay uzun bir aradan sonra ilk defa kendi kendiNe 33. Günde regl oldum. Buda beni motive etti şuan Bu ayda kendim denicem
Birde bu takviyelerim hepsini alıcaktım zaten. Bugün adetim 4. Günü. Sanırım bat 29 aralık diyim tahminen. Ama ovü testide kullanıcam2 yıldırda deniyoruz
Benim eşim çok sevdi zaten ovülasyonculara gıcık oluyodu neycimiş bunlar senin benim gibi insan satış yapıyor işte diyordu doktor gibi davranmalarına sinir olurdu sanırsın 6 see tıp okumuşlarEsim bu yöntem için diyor ki
- yalan mı söylüyor her gün bir sürü kişi gebeyim diye paylaşım yapıyor yıllarca hamile kalamayanlar bile bu yöntemle hamile kalmış
Ay inşallahh canım benim güzel habetler alalım artıkCanım Perimmm hoşgeldinçok güzel denk gelmiş kesinlikle takviyelere de başlaa 19.21.günleri de mutlaka değerlendir haydii güzel haberler alalım canım beniim Takviyeleri de bence ayrı ayrı kullan ilk zamanlar multivitamin önermiyorum demişti kuzum doktor bence
Ben sana özelden atayım canımm ayrı ayrı sanki daha iyi kuzum evet arı sütü bal karışımı eşler kullanacak inşallah vesile olurrAy inşallahh canım benim güzel habetler alalım artıkdimi bende o yönden aklım karıştı. Eşim hepsini içereni al diyor. Bende günlük ihtiyacımı karşılamayacak gibi geldi sanki. Ayrı ayrı alayım. Sen ne marka kullanıyorsun canım. Birde eşim kendisine arısütü bal polen karışımı sipariş edicekti. Benimdemi kullanmam gerek ondan. 2 kavanız alalım bari o zaman
Oy maşallah gözünüz aydınn sizinde darısı biz ve bizim gibi bekleyenlerin başınaa ilişki günlerini dediği gibi mü yapmıştınızKızlar ben mfk ile hamile kaldım şuan 4+3 günlük hamileyim size moral olsun ilk denemede oldu ama benim bal ve ürünlerine alerjim olduğu için karışımı kullanmadım sade folad d vit birde omega kullandım
Yaa harikaa haber buu Üzümcüümm maşallah hemen listeyi güncellicemCanıım ben test yaptım bu sabah pozitifRabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede bu ay hepinizden oluk oluk haberler gelsin inşAllah. Yarın benim doğum günüm en güzel hediye oldu
Tamam canım. Hadi İnşallah çok heyecanlandımBen sana özelden atayım canımm ayrı ayrı sanki daha iyi kuzum evet arı sütü bal karışımı eşler kullanacak inşallah vesile olurr
Atamıyorum kapalı kuzumm sen at banaTamam canım. Hadi İnşallah çok heyecanlandım
Nekadardır olmuyordu hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınKızlar ben mfk ile hamile kaldım şuan 4+3 günlük hamileyim size moral olsun ilk denemede oldu ama benim bal ve ürünlerine alerjim olduğu için karışımı kullanmadım sade folad d vit birde omega kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?