- 11 Ekim 2021
- 631
- 828
- 18
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Mfk yöntemi mi sizinde hayırlı olsun inşallahCanıım ben test yaptım bu sabah pozitifRabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede bu ay hepinizden oluk oluk haberler gelsin inşAllah. Yarın benim doğum günüm en güzel hediye oldu
Pazartesi dr mu arayıp randevu alıcam.
Bu ay ki enteresanlıklar boş değilmiş demek..
Hadi sende yap muhakkak varsa çıkar
Bilikte yapcaz dedik dün oyunbozanlık yok
Mfk karışımını almıştım ama biraz geç kalmıştım bu ay d vitamini omega folik asit sipariş verdimKullandığın takviye varmı canımm
Sağlıkla kucağına alın inşallah çok sevindim bize de dua edin olurKızlar ben mfk ile hamile kaldım şuan 4+3 günlük hamileyim size moral olsun ilk denemede oldu ama benim bal ve ürünlerine alerjim olduğu için karışımı kullanmadım sade folad d vit birde omega kullandım
Amin inşallah tabiki isteyen herkezin kucağı dolsun inşallah dualarım sizinleSağlıkla kucağına alın inşallah çok sevindim bize de dua edin olur
Mfk yöntemi mi sizinde hayırlı olsun inşallahsağlıkla ilerlesin bugün de gidip kan verebilirsin geçen gün arkadaşım devlette acilde kan verdi sende verebilirsin
Buraları terk etme sakın Üzümcümm motiveye ihtiyacımız varrDeğil cnm ama çokta uzak değil yöntem olarak baya uzunca yazdım önceki sayfada. Çok teşekkür ederim rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Kuzum en baş birinci sayfaya dönersen ayrıntılı bir şekilde yazdım zaten arkadaş videosunu da paylaşmış zatenKızlar MFK Yöntemini Banada Anlatirmisiniz
Buraları terk etme sakın Üzümcümm motiveye ihtiyacımız varrÇok sevindim Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip eder
Merak etme canım göndersenizde gitmem
Sizlerin çift çizgiyi gördüğünüzü doğurduğunuzu görene kadar burdayım
Bı doktor var DR MFK {MEHMET FATİH KARSLI}'s (@docdrmfk) profile on Instagram • 233 postsKızlar cahilliğimi bağışlayın mfk nedir
Sayfasını inceleyinKızlar cahilliğimi bağışlayın mfk nedir
Çok teşekkür ederimSayfasını inceleyin
Rica ederimÇok teşekkür ederim
hayırli olsun canimm hepimize umut oldun❤Canıım ben test yaptım bu sabah pozitifRabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede bu ay hepinizden oluk oluk haberler gelsin inşAllah. Yarın benim doğum günüm en güzel hediye oldu
Pazartesi dr mu arayıp randevu alıcam.
Bu ay ki enteresanlıklar boş değilmiş demek..
Hadi sende yap muhakkak varsa çıkar
Bilikte yapcaz dedik dün oyunbozanlık yok
Nerelerdesiniz öyle bende sizi arıyorum
Gazoz mu vereceksiniz.Nerelerdesiniz öyle bende sizi arıyorum
Bakani mfk hoca yapmak lazım. Iciyor musunuz bakiyim..Mfk da yok hocamız karışım alın dedi
Çok sağol canım Allahım tez zamanda kavuştursun sizi bebeginizlehayırli olsun canimm hepimize umut oldun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?