- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Cevap verin ulen ona göre moda giricem. Şimdi bu 3 2 kafamı karıştırıyor benim. 3 gün boş mu yoksa 3. Gün dolu mu birisi aydınlatsın beni. Adet bitimi cuma günüydü cuma ilişki oldu ona göre şema çıkarabilir mi bilen birisi banaKızlar benim cuma ilişki oldu, diğeri bugün olacak dimi mfk göre
Benim de o konuda kafam karışık bi arkadaşın paylaşımında görmüştüm 3.gün doluydu.Önceki paylaşımlar da var hatta canım sen o moda girebilirsinCevap verin ulen ona göre moda giricem. Şimdi bu 3 2 kafamı karıştırıyor benim. 3 gün boş mu yoksa 3. Gün dolu mu birisi aydınlatsın beni. Adet bitimi cuma günüydü cuma ilişki oldu ona göre şema çıkarabilir mi bilen birisi bana
Cuma girdiyseniz, cumartesi pazar pazArtesi ara. Yarın giriceksiniz ben öyle biliyordum
Bir arkadaş da bugün yapacaksın dedi of kafam karıştıCuma girdiyseniz, cumartesi pazar pazArtesi ara. Yarın giriceksiniz ben öyle biliyordumyanlışmı biliyorum acaba
Bende bilmiyorumki ama 3gün ara diyo yaBir arkadaş da bugün yapacaksın dedi of kafam karıştı
Bir arkadaş da bugün yapacaksın dedi of kafam karıştı
Yettiim canımm evett o gün bugun
cuma girdiyseniz bugün gireceksiniz. yani şöyle ilişki yaşandı boş boş ilişki boş ilişki boş boş ilişki yani 3.gün ilişki sonra ikinci günü ilişkiBir arkadaş da bugün yapacaksın dedi of kafam karıştı
3. Gün gireceksin canım yanı bugünCevap verin ulen ona göre moda giricem. Şimdi bu 3 2 kafamı karıştırıyor benim. 3 gün boş mu yoksa 3. Gün dolu mu birisi aydınlatsın beni. Adet bitimi cuma günüydü cuma ilişki oldu ona göre şema çıkarabilir mi bilen birisi bana
4 3 kuralına uyarsan evet ama 3 2 de 3. Gün oluyor canım sonra 2. Gün öyle 4 3 dede 3 gün ara 4. Gün 2 gün ara 3. GünBende bilmiyorumki ama 3gün ara diyo ya
Yok canım bu şekilde değil aşağıda attımCuma girdiyseniz, cumartesi pazar pazArtesi ara. Yarın giriceksiniz ben öyle biliyordumyanlışmı biliyorum acaba
Canim benim 2.5 sene 3klomen 1 aşılama var başarısız gebelik oluşmadı hiçCanm benim 11 aylik sabir surem var ve hic gebelik olusmafi bu kötü birsey mi yani anlamadimolumsuz birsey yok ama olmuyor
Allahım bu ay nasip etsinCanim benim 2.5 sene 3klomen 1 aşılama var başarısız gebelik oluşmadı hiç
Amin inşallah şuan gecikmem var ama geç yumurtlama oldu beklemedeyimAllahım bu ay nasip etsin
Ah yaa klomen yynurta gelistirmek icin galibaa kullaniliyor burda cok okudum duydum hic kullanamdim bu doktor beyin onerdigi panacea var bence onu bu karisimlarla bereber kullaninCanim benim 2.5 sene 3klomen 1 aşılama var başarısız gebelik oluşmadı hiç
Teşekkürler canımYok canım bu şekilde değil aşağıda attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?