- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
selam canimm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derstlesmeye hepimizin ihtiyacı var.. ben 35 yaşındayım 1 kızım. Var 1 yıldır 2. Yi istiyorum ama sebepsiz yere olmuyorkız kardeşler nasilsiniiiiizvalla günde kaç defa kontrol ediyorum burayı bı bilseniz
gelin ya sohbet edelim
Sanırım aynı durumdayız canım 14 -15 Aydır hiç gebelik oluşmadıCanm benim 11 aylik sabir surem var ve hic gebelik olusmafi bu kötü birsey mi yani anlamadimolumsuz birsey yok ama olmuyor
Bende 23 yaşındayım 1 senedir evliyim 6 ayı geride bırakmak üzereyimDerstlesmeye hepimizin ihtiyacı var.. ben 35 yaşındayım 1 kızım. Var 1 yıldır 2. Yi istiyorum ama sebepsiz yere olmuyorsizlerin hikayesi nedir?
İlk 1 yıl normal olmaması.. siz yumurtlama günlerini değerlendirmeye gayret edin olir MUTLAKABende 23 yaşındayım 1 senedir evliyim 6 ayı geride bırakmak üzereyimdr göründük eşimle bir aksilik yok çok şükür
Ama bekliyoruz işte
Ovulasyon takibi yapıyordum ama daha çok yıpranınca bıraktım az çok öğrendim 13-17. Günlerinde yumurtlamam oluyor ona göre nasip artık Allah’ın ol demesine bakıyorİlk 1 yıl normal olmaması.. siz yumurtlama günlerini değerlendirmeye gayret edin olir MUTLAKA![]()
Aynen öyle birde düşünmemek Lazım.. oldu mu olacak mı bunlar hormonları olumsuz etkiliyorOvulasyon takibi yapıyordum ama daha çok yıpranınca bıraktım az çok öğrendim 13-17. Günlerinde yumurtlamam oluyor ona göre nasip artık Allah’ın ol demesine bakıyor
Kesinlikle ama nerdeAynen öyle birde düşünmemek Lazım.. oldu mu olacak mı bunlar hormonları olumsuz etkiliyor![]()
Yas kac canim senin valla ayni dertten muzdraipizSanırım aynı durumdayız canım 14 -15 Aydır hiç gebelik oluşmadıher şey normal deniliyor ama senin gibi aklım almıyor hiç mi denk getiremedik şu yüksek günlere bilemedim
![]()
Ayy nirmalmi benimde yas 24 hirmonlar normal adet duzenli ohh olumlu bir yorum duyunca nasil sevindimmİlk 1 yıl normal olmaması.. siz yumurtlama günlerini değerlendirmeye gayret edin olir MUTLAKA![]()
Kızlar bende 30 yasındayım bir sene once tamda bu zamanlar kimyasal gebelik gecirdim ondan sonra hic hareketlilik olmadıDerstlesmeye hepimizin ihtiyacı var.. ben 35 yaşındayım 1 kızım. Var 1 yıldır 2. Yi istiyorum ama sebepsiz yere olmuyorsizlerin hikayesi nedir?
Kuzum gayet güzel değerlerin bu şekildeCanm sen anlıyorsun benim hormonalrda boyle
Lh : 5.67
Fsh :8.38
Tsh : 1.89
Estradiol : 37.68
Prolaktin :28.4
Yorumlarmiisn daha doktora gitmedim adetik bitsin gidicem bakalim ne dicek
bu ay olmasa bile umut etmeye, programa uymaya devam et 3 aya gebe olursun/oluruz inşallahBenimde bir oğlum var oğlum 9 aylıktı korunmayı bıraktık tık yok 3 yaşına girecek çocuk dedim emziriyorum ondanmı 1 sene oldu sütü bırakalı yine yok eşim varikosel ameliyatı olmuştu oğlum doğduktan sonra hep o ameliyat yüzündenolmuyor düşmüş değer ileri hareketimiz düşük mfk ya bu yüzden güveniyorum sperm kalitesini artıyormuş bal inşallah bu ay son olur ben tek çocuğum ve teklik çok kötü benim için
![]()
İnşallah en yakın zamanda bebişin olur canım benimKızlar bende 30 yasındayım bir sene once tamda bu zamanlar kimyasal gebelik gecirdim ondan sonra hic hareketlilik olmadı![]()
Tesekkur ederimm canm cok saollKuzum gayet güzel değerlerin bu şekildebenim bildiğim kadarıyla bir sorun görünmüyor ama tabii ki doktorunada mutlaka sor
Öyle canım 3 ay değil 6 ayda kullanırım :) tek olsunda hepimiz için rabbim biran önce nasip etsin isteyen herkese burda çabalayan hanımlarabu ay olmasa bile umut etmeye, programa uymaya devam et 3 aya gebe olursun/oluruz inşallah![]()
Hoşgeldin kualammKuzummTiniminimavihanim
topik hayırlısı olsun bende bu ay mfk denicem bakalım
Sadece folik asit ve d vitamini kullanıyorum
Bat 20 Aralık İnnşaaallaaah gelmicek![]()