- 22 Kasım 2021
- 53
- 115
- 13
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
bu eczanelerden talep edilince geliyor aslında ama ben kullanmayı düşünmüyorum bonibon olduğum halde aynı şekilde parge mi neyse onu da kullanmayı düşünmüyorumBirde paneceanın içerği nasıl ben nette bulamadım bari muadilini alalım her yerde yok
Hadi inşallahAmin inşallah şuan gecikmem var ama geç yumurtlama oldu beklemedeyim
Bende aynı şekilde başka firmanın karışımını kullandımTeşekkürler canımBen bu ay sadece bal polen karışımı kullandım(başka firma) daha yeni geçtim mfkya. Ama günlere daha başlamadım adetimde gecikme var bakalım ne göstericek
Geliyomu ben bilmiyordum ama başka bişeyde kullanabilirsiniz dedi o yüzden sordumbu eczanelerden talep edilince geliyor aslında ama ben kullanmayı düşünmüyorum bonibon olduğum halde aynı şekilde parge mi neyse onu da kullanmayı düşünmüyorum
Ne için panecea doktorun hikayerlde gördüm ama içeriğini kaçırdım hep yayınları yakalayamiyorumBirde paneceanın içerği nasıl ben nette bulamadım bari muadilini alalım her yerde yok
Bir hafta önce mfkkarışımı aldım, ama farkı hiss ediyor insan. Gerçi pahalı birazBende aynı şekilde başka firmanın karışımını kullandım
3 gün boş olacak kuzumBir arkadaş da bugün yapacaksın dedi of kafam karıştı
İnşallah
İyi bari, oldu da bitti maaşallahYettiim canımm evett o gün bugunbende aynıyım seninle
Yumurta ve spermi kaliteleştiriyormuş canım içinde antioksidanmı ne varmışNe için panecea doktorun hikayerlde gördüm ama içeriğini kaçırdım hep yayınları yakalayamiyorum
Amin canım hepimizin inşa Allah
Kız karar verin ay kafam çorba oldu ahah, şimdi cuma oldu en son. Bir de bugün yaptım hata mı ettim o zaman3 gün boş olacak kuzum
aynen pco, pcos, çikolata, varikosel, azosperm vb durumlarda kullanılıyormuş, kullanılmasını da istiyormuş doktor.Yumurta ve spermi kaliteleştiriyormuş canım içinde antioksidanmı ne varmış
doğru yaptın doğruKız karar verin ay kafam çorba oldu ahah, şimdi cuma oldu en son. Bir de bugün yaptım hata mı ettim o zaman
Ağzın bal yesin inşallah canım benim sırayla bir bir dökülelim bebiş yolculuğuna
Baska seylerle oyalan canm dusunmemeye calis kendini yorma cnku dusundukce psikolojik daha da hissediyorsunb malesefAmin canım hepimizin inşa AllahBen aşı oldum bu ay(sinovak) düşünüyorum belki ondandır o yüzden halen test yapmadım ama belim feci ağrıyor(kistende şüpheliyimde)
Aslında yararlı şeylərin hepsinin içinde birer antioksidan var. Ben evlenmeden önce zerdeçallı ballı süt içerdim sabahları(nerdeyse toplam 2-3ay yapdım) zerdeçal çok güçlü antioksidan. Hep düzensiz gelen adetlerim 30-38aralığı. Ondan sonea tam 28e düşte. Hatta sütü bıraktım bir kaç öyle devam etti. Yani bize gerekli olan antioksidanYumurta ve spermi kaliteleştiriyormuş canım içinde antioksidanmı ne varmış
Doğru doğru o gün bugünKız karar verin ay kafam çorba oldu ahah, şimdi cuma oldu en son. Bir de bugün yaptım hata mı ettim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?