- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
- Konu Sahibi BinevsJade
-
Evett arkadaşım da kullandı adet döngüsü bozuldu artık kullanmıyor inşAllah sizin gecikme gebeliktendir sizde ki sorun neydi hangi ürünleri kullandınız acaba?Merhaba kızlar, ben 1.5 aydır mfk ürünlerini kullanıyorum ve ilk kez gecikme yaşadım adetlerim çok düzenlidir ve şimdi gecikmenin 7.gunundeyim üç kez test yaptım negatif. Ürünleri kullananlar var mi neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim. (Bu arada çok memnunum ürünlerden devam da ediyorum sadece benim gibi gecikme yaşayan var mi bu normal mi bilmek istiyorum)
Benim yumurta rezervim düşük, panecea, bee ve fodega kullanıyorum. Ben devam edeceğim 1 ay daha zaten 3 ay demişti doktor sonra kullanmaya devam etmem. Telegram grubu vardır ve aktifken birçok kadın gecikme yaşadığını söylemişti ama doktor normal ve yeni döngüye girecek demişti bu durumu yaşayan kadınların hisselerini öğrenmek istedim çünkü gebelik gibi düşünüyorum ama değil ve arada kalmak çok yıpratıyorEvett arkadaşım da kullandı adet döngüsü bozuldu artık kullanmıyor inşAllah sizin gecikme gebeliktendir sizde ki sorun neydi hangi ürünleri kullandınız acaba?
Evet canım haberim var o durumdan inşAllah biran önce neticeye kavuşursun ne oldugunu bilmemek ve belirsizlik en kötüsü bende eş paketini bir ay kullandım yoğun bir yumurtlama akıntısı yaşadım umutluydum olmadı bende yurt dışındayımBenim yumurta rezervim düşük, panecea, bee ve fodega kullanıyorum. Ben devam edeceğim 1 ay daha zaten 3 ay demişti doktor sonra kullanmaya devam etmem. Telegram grubu vardır ve aktifken birçok kadın gecikme yaşadığını söylemişti ama doktor normal ve yeni döngüye girecek demişti bu durumu yaşayan kadınların hisselerini öğrenmek istedim çünkü gebelik gibi düşünüyorum ama değil ve arada kalmak çok yıpratıyor
İnşallah çok teşekkür ederim ikimizin ve isteyen bütün kadınlara daEvet canım haberim var o durumdan inşAllah biran önce neticeye kavuşursun ne oldugunu bilmemek ve belirsizlik en kötüsü bende eş paketini bir ay kullandım yoğun bir yumurtlama akıntısı yaşadım umutluydum olmadı bende yurt dışındayım
pko görüntüsü var döngüm düzenli acaba gene kullansam mı diyorum
Aminnn canımmİnşallah çok teşekkür ederim ikimizin ve isteyen bütün kadınlara da
Aslında sağlık açısından bence iyi zararı olmaz yani farklı bir şekilde de döngümüz değişebiliyor sadece Bebek çok istediğimiz için artık orada burada sorun arıyoruz bence, benim önerim başlamışken 3 ay bitirin hem almışsınız hem inşallah güzel sonuçlar alırsınız kısmet bu
Hangi ülkede yaşıyorsunuz? Ürünleri nasıl temmin ettiniz?
Bunu kullanmadım ama hayıtı kullanınca gecikmişti.Benim yumurta rezervim düşük, panecea, bee ve fodega kullanıyorum. Ben devam edeceğim 1 ay daha zaten 3 ay demişti doktor sonra kullanmaya devam etmem. Telegram grubu vardır ve aktifken birçok kadın gecikme yaşadığını söylemişti ama doktor normal ve yeni döngüye girecek demişti bu durumu yaşayan kadınların hisselerini öğrenmek istedim çünkü gebelik gibi düşünüyorum ama değil ve arada kalmak çok yıpratıyor
Bende kullanıyorum 2. Ayimdayim adetim bir hafta erken geldi ama memnunum ürünlerdenMerhaba kızlar, ben 1.5 aydır mfk ürünlerini kullanıyorum ve ilk kez gecikme yaşadım adetlerim çok düzenlidir ve şimdi gecikmenin 7.gunundeyim üç kez test yaptım negatif. Ürünleri kullananlar var mi neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim. (Bu arada çok memnunum ürünlerden devam da ediyorum sadece benim gibi gecikme yaşayan var mi bu normal mi bilmek istiyorum)
Evet erken ve geç olabiliyormuş bu normal bir süreç yumurtalarinizin çalıştığını gösterir demişti o beni rahatlatıyor. Bende gecikmenin 9.gunundeyim en son üç gün önce test yaptım bariz negatifi görünce vazgeçtim bebekten vitaminlerden dedim. Ben de memnunum devam da ediyorum hayırlısı hakkımızdaBende kullanıyorum 2. Ayimdayim adetim bir hafta erken geldi ama memnunum ürünlerden
İnşallah güzel haberler alırsın, paylaş bizimle lütfenBenimde 6. Günüm gecikmede. Negatif. Eş paketi kullanıyorum
Evet ben de okumuştum artık kismet benimki 11 gün oldu gecikmem birkaç gün daha geçsin tekrar test yapacağım regl olmazsamBen ürünleri kullanamadım. Fakat telegram grubunu takip ediyorum bayadır. Orada kullananlardan adet gecikmesi yaşayanları okumuştum.
Bence kanda baktır testler güvenilir değilEvet ben de okumuştum artık kismet benimki 11 gün oldu gecikmem birkaç gün daha geçsin tekrar test yapacağım regl olmazsam
Bence kanda baktır testler güvenilir değil
Ben 1.5 aydır kullanıyorum 2 gün gecikti testler negatifMerhaba kızlar, ben 1.5 aydır mfk ürünlerini kullanıyorum ve ilk kez gecikme yaşadım adetlerim çok düzenlidir ve şimdi gecikmenin 7.gunundeyim üç kez test yaptım negatif. Ürünleri kullananlar var mi neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim. (Bu arada çok memnunum ürünlerden devam da ediyorum sadece benim gibi gecikme yaşayan var mi bu normal mi bilmek istiyorum)
Hiç endişelenme ben de dün regl oldum ve tam 20 gün gecikmeli. (Bu arada reglim her zaman günüde olurdu)Benim de testlerim negatifti kan da veremiyordum ve takviyelerde 2.ayim bitecek ama çok kadın var gecikme yaşayan bu da yumurtalıklarin çalıştığını gösteriyor sakın söktürücü kullanma demişti hocamız ben de yazmıştım ona.Ben 1.5 aydır kullanıyorum 2 gün gecikti testler negatif
Ben de 3 ay kullandım ilk 2 ay gecikme yasadım 36. Günlerde oldum. 3. Ay erken oldum 28. Günde. Maalesef hamile kalamadım inşallah sizler kalırsınız hayırlısıyla sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırızHiç endişelenme ben de dün regl oldum ve tam 20 gün gecikmeli. (Bu arada reglim her zaman günüde olurdu)Benim de testlerim negatifti kan da veremiyordum ve takviyelerde 2.ayim bitecek ama çok kadın var gecikme yaşayan bu da yumurtalıklarin çalıştığını gösteriyor sakın söktürücü kullanma demişti hocamız ben de yazmıştım ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?