• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MFK ÜRÜNLERİ ADET GECİKMESİ YAPAR MI?

BinevsJade

Je veux être maman 👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
853
563
33
35
Merhaba kızlar, ben 1.5 aydır mfk ürünlerini kullanıyorum ve ilk kez gecikme yaşadım adetlerim çok düzenlidir ve şimdi gecikmenin 7.gunundeyim üç kez test yaptım negatif. Ürünleri kullananlar var mi neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim. (Bu arada çok memnunum ürünlerden devam da ediyorum sadece benim gibi gecikme yaşayan var mi bu normal mi bilmek istiyorum)

Merhaba kızlar, ben 1.5 aydır mfk ürünlerini kullanıyorum ve ilk kez gecikme yaşadım adetlerim çok düzenlidir ve şimdi gecikmenin 7.gunundeyim üç kez test yaptım negatif. Ürünleri kullananlar var mi neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim. (Bu arada çok memnunum ürünlerden devam da ediyorum sadece benim gibi gecikme yaşayan var mi bu normal mi bilmek istiyorum)
Evett arkadaşım da kullandı adet döngüsü bozuldu artık kullanmıyor inşAllah sizin gecikme gebeliktendir sizde ki sorun neydi hangi ürünleri kullandınız acaba?

Evett arkadaşım da kullandı adet döngüsü bozuldu artık kullanmıyor inşAllah sizin gecikme gebeliktendir sizde ki sorun neydi hangi ürünleri kullandınız acaba?
Benim yumurta rezervim düşük, panecea, bee ve fodega kullanıyorum. Ben devam edeceğim 1 ay daha zaten 3 ay demişti doktor sonra kullanmaya devam etmem. Telegram grubu vardır ve aktifken birçok kadın gecikme yaşadığını söylemişti ama doktor normal ve yeni döngüye girecek demişti bu durumu yaşayan kadınların hisselerini öğrenmek istedim çünkü gebelik gibi düşünüyorum ama değil ve arada kalmak çok yıpratıyor 😔

Benim yumurta rezervim düşük, panecea, bee ve fodega kullanıyorum. Ben devam edeceğim 1 ay daha zaten 3 ay demişti doktor sonra kullanmaya devam etmem. Telegram grubu vardır ve aktifken birçok kadın gecikme yaşadığını söylemişti ama doktor normal ve yeni döngüye girecek demişti bu durumu yaşayan kadınların hisselerini öğrenmek istedim çünkü gebelik gibi düşünüyorum ama değil ve arada kalmak çok yıpratıyor 😔
Evet canım haberim var o durumdan inşAllah biran önce neticeye kavuşursun ne oldugunu bilmemek ve belirsizlik en kötüsü bende eş paketini bir ay kullandım yoğun bir yumurtlama akıntısı yaşadım umutluydum olmadı bende yurt dışındayım
pko görüntüsü var döngüm düzenli acaba gene kullansam mı diyorum 😢

Evet canım haberim var o durumdan inşAllah biran önce neticeye kavuşursun ne oldugunu bilmemek ve belirsizlik en kötüsü bende eş paketini bir ay kullandım yoğun bir yumurtlama akıntısı yaşadım umutluydum olmadı bende yurt dışındayım
pko görüntüsü var döngüm düzenli acaba gene kullansam mı diyorum 😢
İnşallah çok teşekkür ederim ikimizin ve isteyen bütün kadınlara da🌸
Aslında sağlık açısından bence iyi zararı olmaz yani farklı bir şekilde de döngümüz değişebiliyor sadece Bebek çok istediğimiz için artık orada burada sorun arıyoruz bence, benim önerim başlamışken 3 ay bitirin hem almışsınız hem inşallah güzel sonuçlar alırsınız kısmet bu☺️
Hangi ülkede yaşıyorsunuz? Ürünleri nasıl temmin ettiniz?

İnşallah çok teşekkür ederim ikimizin ve isteyen bütün kadınlara da🌸
Aslında sağlık açısından bence iyi zararı olmaz yani farklı bir şekilde de döngümüz değişebiliyor sadece Bebek çok istediğimiz için artık orada burada sorun arıyoruz bence, benim önerim başlamışken 3 ay bitirin hem almışsınız hem inşallah güzel sonuçlar alırsınız kısmet bu☺️
Hangi ülkede yaşıyorsunuz? Ürünleri nasıl temmin ettiniz?
Aminnn canımm😍Ben Amerika’da yaşıyorum ürünleri tesadüfen biri geliyordu o şekilde getirmişti Şimdi gene aynı gelecek kişi var alırsam o şekilde gelecek zaten Türkiye’de dönüşümüz yaklaştı iki ay falan var duruma göre bakacağım.

Ya çok güzel olmuş ben de İsviçre'de yaşıyorum ürünleri aynı şekilde rica etmiştim sağ olsunlar getirdiler. Umarım faydaları olur hepimize de ☺️

Bunu kullanmadım ama hayıtı kullanınca gecikmişti.

Bende kullanıyorum 2. Ayimdayim adetim bir hafta erken geldi ama memnunum ürünlerden

Bende kullanıyorum 2. Ayimdayim adetim bir hafta erken geldi ama memnunum ürünlerden
Evet erken ve geç olabiliyormuş bu normal bir süreç yumurtalarinizin çalıştığını gösterir demişti o beni rahatlatıyor. Bende gecikmenin 9.gunundeyim en son üç gün önce test yaptım bariz negatifi görünce vazgeçtim bebekten vitaminlerden dedim. Ben de memnunum devam da ediyorum hayırlısı hakkımızda 🌸

Ben ürünleri kullanamadım. Fakat telegram grubunu takip ediyorum bayadır. Orada kullananlardan adet gecikmesi yaşayanları okumuştum.

Benimde 6. Günüm gecikmede. Negatif. Eş paketi kullanıyorum
İnşallah güzel haberler alırsın, paylaş bizimle lütfen 🌸
Benim gecikmem 11 gün oldu ve dünden veri göğüslerim şişti akıntım artti ve bel ağrım devam ediyor adet olacak gibiyim

• Beğen
Reactions: kln
Ben ürünleri kullanamadım. Fakat telegram grubunu takip ediyorum bayadır. Orada kullananlardan adet gecikmesi yaşayanları okumuştum.
Evet ben de okumuştum artık kismet benimki 11 gün oldu gecikmem birkaç gün daha geçsin tekrar test yapacağım regl olmazsam

Bende istiyorum baktırmayi fakat yurtdışında yaşıyorum ve gebelik testi acilyette gitmediği için en erken 24 hazirana verdiler randevu artık beklemek durumundayım. Kısmetimizde varsa göreceğiz ☺️

Ben 1.5 aydır kullanıyorum 2 gün gecikti testler negatif

Ben 1.5 aydır kullanıyorum 2 gün gecikti testler negatif
Hiç endişelenme ben de dün regl oldum ve tam 20 gün gecikmeli. (Bu arada reglim her zaman günüde olurdu)Benim de testlerim negatifti kan da veremiyordum ve takviyelerde 2.ayim bitecek ama çok kadın var gecikme yaşayan bu da yumurtalıklarin çalıştığını gösteriyor sakın söktürücü kullanma demişti hocamız ben de yazmıştım ona.

Hiç endişelenme ben de dün regl oldum ve tam 20 gün gecikmeli. (Bu arada reglim her zaman günüde olurdu)Benim de testlerim negatifti kan da veremiyordum ve takviyelerde 2.ayim bitecek ama çok kadın var gecikme yaşayan bu da yumurtalıklarin çalıştığını gösteriyor sakın söktürücü kullanma demişti hocamız ben de yazmıştım ona.
Ben de 3 ay kullandım ilk 2 ay gecikme yasadım 36. Günlerde oldum. 3. Ay erken oldum 28. Günde. Maalesef hamile kalamadım inşallah sizler kalırsınız hayırlısıyla sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız🙏🏼

Back