- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
Aglama diyecegim ama o icten geliyor seni okadar iyi anliyorum ki. Bende ilk bebegim olmadiginda her namazdan sonra dua ederken hungur hungur aglardimCanım bnde 10 aydır hamile olmak istiyorum ama olmuyor yemin ederim ağlamaktan artk hayattan soğudumbende senin gbi düşünüp doktorun söylediklerine uymaya çalışacağım Bnm zaten vitamin değerlerim sürekli düşer e zaten folik asitte hamilelik planlayanlara veriliyor.bi tel geriye bal kalıyor onu da dedim belki faydası olur dün sipariş verdim
İnşallah canımAglama diyecegim ama o icten geliyor seni okadar iyi anliyorum ki. Bende ilk bebegim olmadiginda her namazdan sonra dua ederken hungur hungur aglardimAma rabbim hic beklemedigim bir zamanda nasip etti yavrumu. İnan bu sefer de uzuluyorum ama diyorum ki rabbim "ol" diyecek ve bir gun olacak. Tabiki tip yollarinda da care arayacagiz ama cok dua etmemiz ve dirayetli olmamiz gerekiyor. Umarim sende hic beklemedigin bir anda yavrina kavusursun canim. Rabbim annelik duygusunu sana da tattirsin insallah
Hemde cok agir. Ama ben kendi sucumu biliyorum. İlk evlendigimde asla cocuk istemiyorum bir yil dedim ve rabbim beni de bu yolsa surundurdu bir sure ama haketmistimİnşallah canıminşallah sana da bana da kalpten isteyen herkese nasip etsin bu yük herşeyden ağırmış
Merhaba o doktoru ben ilk çıktığı zamanlarda gördüm o zaman sadece şu karışımlar iyi gelir herhangi bir yerden temin edip kullanabilirsiniz falan diyordu. Sonra biri sormuş o da benim güvendiğim kişi diye o arıcı adamı etiketledi. Bende o zaman almıştım. Tabi iş patladı herkese ulaştı bi baktım iş ticarete döndü. Hatta ilk zaman yanına da gidecektim hatayda doktor. Ama sonra hiç güven vermediHemde cok agir. Ama ben kendi sucumu biliyorum. İlk evlendigimde asla cocuk istemiyorum bir yil dedim ve rabbim beni de bu yolsa surundurdu bir sure ama haketmistimAma nasip de etti cok sukur. Tanidiklarimdan birinin hamile oldugunu duydugumda bana onlar nasil hamile kaliyor diye sasirir olaganustu bir durummus gibi gelirdi. Ve cok da uzulurdum tabi benim olmuyor diye. Dedim ya bende cok sey yasadim aslinda. Rahim gilmi cektirdim ne testler yaptirdim falan falan. Simdi de iki aydir doktora gidiyorum yine olmadi. En son yine rahim filmi dedi ama onun fiyati da 1750 lira. Korkunc bir rakam maalesef. Cektirmeyecegim ama bir sure daha kendi halimde devam...
Bu arada şimdide panacea midir nedir onu çıkartmış iyice sinir oldum, birde terslemeler ayrı komedi. Anlayacağınız iş ticarete döndü. Sadece tavsiye edip yararlı şeyler diyip bıraksaydı güvenilirdi belki. Ama ilk zaman öyle diyip sonra aşırı talep olunca ortak oldular arıcı beyle sanırım isim hakkı falan almışHemde cok agir. Ama ben kendi sucumu biliyorum. İlk evlendigimde asla cocuk istemiyorum bir yil dedim ve rabbim beni de bu yolsa surundurdu bir sure ama haketmistimAma nasip de etti cok sukur. Tanidiklarimdan birinin hamile oldugunu duydugumda bana onlar nasil hamile kaliyor diye sasirir olaganustu bir durummus gibi gelirdi. Ve cok da uzulurdum tabi benim olmuyor diye. Dedim ya bende cok sey yasadim aslinda. Rahim gilmi cektirdim ne testler yaptirdim falan falan. Simdi de iki aydir doktora gidiyorum yine olmadi. En son yine rahim filmi dedi ama onun fiyati da 1750 lira. Korkunc bir rakam maalesef. Cektirmeyecegim ama bir sure daha kendi halimde devam...
Ne alakasi var? Cocuk istemiyorum dediniz diye bununla sınanmanızı sanmanız çok tuhaf. Allah ille de doğurun mu diyor? Uygun olmayan şartlarda dunyaya gelmeyen çocuk icin sınar mi yapmayın ya.Hemde cok agir. Ama ben kendi sucumu biliyorum. İlk evlendigimde asla cocuk istemiyorum bir yil dedim ve rabbim beni de bu yolsa surundurdu bir sure ama haketmistimAma nasip de etti cok sukur. Tanidiklarimdan birinin hamile oldugunu duydugumda bana onlar nasil hamile kaliyor diye sasirir olaganustu bir durummus gibi gelirdi. Ve cok da uzulurdum tabi benim olmuyor diye. Dedim ya bende cok sey yasadim aslinda. Rahim gilmi cektirdim ne testler yaptirdim falan falan. Simdi de iki aydir doktora gidiyorum yine olmadi. En son yine rahim filmi dedi ama onun fiyati da 1750 lira. Korkunc bir rakam maalesef. Cektirmeyecegim ama bir sure daha kendi halimde devam...
Size tuhaf gelebilir ama bu benim dusuncemdi dogru ya da yanlis. İnsan buyuk konusursa basina gelir derler ya benimki o hesapti kendimce. Size mantikli gelmesini beklemiyorum hakli bulmanizi da ki buna ihtiyacim yok. Uslubunuz oldukca kirici. Bazi seyleri yasamayan bilemez buna da emin olabilirsiniz.Ne alakasi var? Cocuk istemiyorum dediniz diye bununla sınanmanızı sanmanız çok tuhaf. Allah ille de doğurun mu diyor? Uygun olmayan şartlarda dunyaya gelmeyen çocuk icin sınar mi yapmayın ya.
Evet canim onu da gordum ve oldukca da pahali. Rabbim bu yollarda milletin iyi niyetini kullanacaklara firsat vermesin insallahBu arada şimdide panacea midir nedir onu çıkartmış iyice sinir oldum, birde terslemeler ayrı komedi. Anlayacağınız iş ticarete döndü. Sadece tavsiye edip yararlı şeyler diyip bıraksaydı güvenilirdi belki. Ama ilk zaman öyle diyip sonra aşırı talep olunca ortak oldular arıcı beyle sanırım isim hakkı falan almış
Yumurta testlerine para vermeyin para tuzağı derken kendisi de insanları zaaflarindan vuruyor sanırım. Ne diyeyim bu yolda zaaf kullanan çok kimse öyle kişilere denk gelmez inşallahEvet canim onu da gordum ve oldukca da pahali. Rabbim bu yollarda milletin iyi niyetini kullanacaklara firsat vermesin insallah
İnsallah canim. Senin evladin var mi yoksa ilk cocugun icin mi ugrastasin hala?Yumurta testlerine para vermeyin para tuzağı derken kendisi de insanları zaaflarindan vuruyor sanırım. Ne diyeyim bu yolda zaaf kullanan çok kimse öyle kişilere denk gelmez inşallah
Benim yasamadigimi nereden biliyorsunuz?Size tuhaf gelebilir ama bu benim dusuncemdi dogru ya da yanlis. İnsan buyuk konusursa basina gelir derler ya benimki o hesapti kendimce. Size mantikli gelmesini beklemiyorum hakli bulmanizi da ki buna ihtiyacim yok. Uslubunuz oldukca kirici. Bazi seyleri yasamayan bilemez buna da emin olabilirsiniz.
İlk çocuğum için 1 buçuk senedir olmuyor çikolata kistim var canimİnsallah canim. Senin evladin var mi yoksa ilk cocugun icin mi ugrastasin hala?
Benim yasamadigimi nereden biliyorsun
İnsanin caresizliginde her turlu seyi dusunebilecegini bilirdiniz cunku yasasaydiniz. Yargilamak en kolay sey degil mi zaten herseyde?Benim yasamadigimi nereden biliyorsunuz?
Evet bende canli yayinda konusmasina sahit oldum. Bir de azarliyor milleti yok soru soruyorsunuz yok bunlar ucrete tabi oluyor bilmem ne? Adam zaten itici de ama caresizlik insana her seyi yaptiriyor iste bunu biliyorlar.İlk bana da çok çekici gelmişti ama baktım illa burdan alınacak bu karışım bu kesin olması lazım denilince direk dedim ki adam resmen ticarete dökmüş bir de yazık burdan bile onlarca kişi aldı kullandı onu küçücük bir kavanoza 375 TL verenler oldu günah cidden insanların duygularını istismar ediyorlar
Anladim canim insallah en kisa zamanda rabbim kucagini doldursunİlk çocuğum için 1 buçuk senedir olmuyor çikolata kistim var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?