- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
Aaaa oyle mi haberim yoktu benim. Bu konuda yazilari gorunce acmistim bende.Burada yasakladılar bu konuyu. Muhtemelen birazdan gelip sizi de banlarlar
Aslinda ot cop demiyor doktor da istedigi birsey var alinacak ama iste insan emin olamiyor. Dua hep var zaten o da olmasa insan nasil hayatina devam eder ki?Bunlardan medet ummayın dua edin en güzeli.
Ot çöp macun diyen doktorlardan da uzak durun paranıza umutlarınıza yazık etmeyin.
Ayrıca bu konu yasakmış
Tabii ki orası öyle her işin başı dua.Aslinda ot cop demiyor doktor da istedigi birsey var alinacak ama iste insan emin olamiyor. Dua hep var zaten o da olmasa insan nasil hayatina devam eder ki?
Aynen öyleymiş o grupta herkes gitti zaten.Bence siz de çok yazmayın bu konu hakkındaAaaa oyle mi haberim yoktu benim. Bu konuda yazilari gorunce acmistim bende.
Cok tesekkur ederim hepimizin de insallahTabii ki orası öyle her işin başı dua.
Sonuçta basit bir bal veya macundan bahsediyoruz ne kadar olabilir ki. Neyse ben bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacagım hersey gönlünüzce olsun.
Ticari kâr amacı güdüyor gibi dr. güven vermiyor banada pek ..özlikle marka belirtmesi kafa karıştırıyorete
Ya kendiniz bal alin karistirin demiyor mesela kendi karisimini satiyor. O yuzden de benim kafamda soru isareti olustu aslinda.Ticari kâr amacı güdüyor gibi dr. güven vermiyor banada pek ..özellikle marka belirtmesi kafa karıştırıyor
Ya gecen de canli yayinda gerseyi soruyorsunuz bu ucrete tabi olur dedi bebde ip koptuİşe yarar mı bilmem ama doktor inanılmaz itici ve asla güven vermedi bana. Tüccar gibi satış yapıyor bir de, bir şey önermek var, illa bunu alacaksınız demek var. Ayrıca çok yapmacık değil mi ya uslubu. Yediğiniz içtiğinize dikkat edin, düzenli ilişkiye girin. Aynı sonucu alırsınız bence
Tesekkurler uyarinuz icinAynen öyleymiş o grupta herkes gitti zaten.Bence siz de çok yazmayın bu konu hakkında
Ben zaten iki aydir doktora gidiyorum canim esime de bana da tum testler yapildi bir sorun yok gorunuste. Rahim filmi kaldi sadece ama ona da gucum yok gibi hissediyorum. Bu ay doktora gitmeyi dusunmuyorum. Galiba biraz akisina birakmak lazim.Bende tamamen ticari oldugunu düşünüyorum kendi ürünlerini (karışımını) satıyor cunku.
Onun dısında bilinen şeyleri soyuluyor d vit metil folat kullanılacak 3 lü bal karışımı günlük yürüyüş bunları yapıp düzenli ilişkiye devam edersen ztn sonuc alırsın tabi ciddi bir sorun yoksa.. Sizin cocugunuz varmıs ama bu sorun olmayacagı anlamına gelmiyor eşli olarak yeniden muayene yaptırmanız lazım. Spermiyogram versin eşiniz varikosel var mı bakılsın, sizde yumurtalık Rahim tekrar batırın tsh ve adetin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptırın. Rabbim saglıcakla yeniden nasip etsin inş
Kesinlikle ben de baktım şarlatanin teki bence , bir de Telegram grubu kurmuşlar iki tane hanım var habire insanlara İnstagram da doktorun yorumlarını repost yapın 500 ü geçmezse ödül Yök falan diyor , vaktim sahte hesaplardan falan yorumlar şişirmeceler , kendi ürünlerini almayın ama alın dediği vitaminleri normal temin edip önerdiği ilişki sayısı denenebilirYa gecen de canli yayinda gerseyi soruyorsunuz bu ucrete tabi olur dedi bebde ip koptutakibi biraktim o lafindan sonra aslinda. Dediklerini yemek evet ise yarayabilir ama is maddiyata girince guven vermiyor bana da.
Evet bence de. Telegrama bende girmistim ama baktim birileri birseyler satmaya calisiyor bende ciktim. Onerileri dikkate alinir ama al dedikleri baska yerden temin edilir bence de. Daha uygun fiyata. Neyse bu konu yasakmis banlanmadan kapatalim en iyisi. Tesekkurler canim yorumun icin. Rabbim hepimize hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah.Kesinlikle ben de baktım şarlatanin teki bence , bir de Telegram grubu kurmuşlar iki tane hanım var habire insanlara İnstagram da doktorun yorumlarını repost yapın 500 ü geçmezse ödül Yök falan diyor , vaktim sahte hesaplardan falan yorumlar şişirmeceler , kendi ürünlerini almayın ama alın dediği vitaminleri normal temin edip önerdiği ilişki sayısı denenebilir
Canım bnde 10 aydır hamile olmak istiyorum ama olmuyor yemin ederim ağlamaktan artk hayattan soğudumHerkese merhaba. Benim bir evladim var hamdolsun. İkinciyi istiyoruz bir yildir olmuyor. Bu evladim da yumurta takibi catlatma ignesi ile yani doktor kontrolunde oldu. İki aydir doktora gidiyorum ama bugun yine hisrana ugradim regl oldumDoktora gitmek istemiyorum artik cunku bu surec beni maddi manevi yoruyor. Mfk yontemini burada gordum ve doktoru instadan takibe aldim. Tek kafama takilan gercekten benim gibi bekleyip sonra mfk yontemi ile hamile kaldim diyen var mi? Doktor birseyler satiyor almamiz icin nedense bu da beni endiselendirdi. Umarim cok uzun olmamistir
Neden yasakmış kiAynen öyleymiş o grupta herkes gitti zaten.Bence siz de çok yazmayın bu konu hakkında
Reklama giriyormuş galiba tam bilmiyorum bendeNeden yasakmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?