Bize de yazın bana umut oldunuz valla eşim radyasyonlu işte çalışıyor normalde cuma uygulamamız gerekiyordu radyasyon aldı diye eyledik bugüne inşallah olur rabbim büyükEvet canım sabırla bekliyorum yarın olsa diyorum hemen sabah kan veri cem hayırlısıyla inşallah
Bende Eylül ayında kimyasal geçirdim malesefİnşallah canım yaa 4 ay önce kimyasal oldu korkuyorum da açıkcası
Ben inanıyorumAyy canım benim yaa ne güzel yazmışsın öyle bi durumdayım ki yazılan herşeyden etkileniyorum ama okumadan da duramıyorum ne yapiimmAllah razı olsun çok iyi geldi mesajın ❤❤
Allah razı olsun canımmmBen inanıyorumsende inan
Biliyorum sende ne kadar zamandır bekliyosun
Yarın güzel haberi aldıktan sonra gebeliği tescillenmiş anne adayı olarak sende bizide kat dularına olur mu=)
Bizede nasip etsin rabbim artık
Çok kötü bi duygu yaa seviniyorsun hayaller duruyorsun bi anda 91pat diye....Bende Eylül ayında kimyasal geçirdim malesef
Yazmaz mıyım canım tabiki de yazıcam ama akşam 5 gibi yazarım herhalde sağlık ocağı kanları hastaneye götürüyorlar çok geç çıkıyor sonuçlar canım (hadi inşallah)Bize de yazın bana umut oldunuz valla eşim radyasyonlu işte çalışıyor normalde cuma uygulamamız gerekiyordu radyasyon aldı diye eyledik bugüne inşallah olur rabbim büyük
Evet canım inşallah güzel değerde çıkar 2 gün sonra da sağlıklı şekilde yükselir umarımYazmaz mıyım canım tabiki de yazıcam ama akşam 5 gibi yazarım herhalde sağlık ocağı kanları hastaneye götürüyorlar çok geç çıkıyor sonuçlar canım (hadi inşallah)
İnşallah canım benim Allah razı olsunEvet canım inşallah güzel değerde çıkar 2 gün sonra da sağlıklı şekilde yükselir umarım
Emin misin canım bi saat olmadı daha canlı yaşındaydıHocanin hesap kapatilmis ya kizlar sasirdim yan sayfalardan devam ediyo
Aaa evet baktım şaka gibi yaa nasılda uğraşıyorlar adamlaHocanin hesap kapatilmis ya kizlar sasirdim yan sayfalardan devam ediyo
Evet yedek hesaptan takip ediyorum bende.Hocanin hesap kapatilmis ya kizlar sasirdim yan sayfalardan devam ediyo
Tebrik ederimmİnşallah canım benim Allah razı olsun
Canım benim sen yenilenen MFK yöntemini yapıcaksın anlaşılan ben omega 3 kullanmadım sadece 2 doz aşı oldum sonrada bal karışımı d vitamini kullandım canım bu sabah ta kan verdim hadi hayırlısı artık heyecanla bekliyorumTebrik ederimm
Hazır mfk hamişi yakalamışken sorayımomega3 hangi markayı aldınız
Birde büyük boyunu mu aldınız karışımın
Çok sevindim senin adınaCanım benim sen yenilenen MFK yöntemini yapıcaksın anlaşılan ben omega 3 kullanmadım sadece 2 doz aşı oldum sonrada bal karışımı d vitamini kullandım canım bu sabah ta kan verdim hadi hayırlısı artık heyecanla bekliyorum
Bu orta boy dimiKızlar mfk karışımım geldi 1 tatlı kaşığı tüketmeye başladım bakalımeşimde akşam tüketmeye başlar artık
Evet canım orta boy :) bakalım benim bu ay geçe kaldı bunu söylemem olmazsa olacağına inanıyorum ama diğer aya gene alırız :) perşembe sipariş verdim bugüne geldiBu orta boy dimi
Çay kaşığıyla yesek anca yeter bu
Tatlı kaşığıyla 1 hafta bitecek gibi
Uğur getirsin
Kaç günde geldi kargo
Yumurtlama ya kadar hoca yumurtlama takibi asla yapmayın diyor ama ben pko yu yeni yediğim için test kullandım canım yumurtlama bitti bıraktımÇok sevindim senin adınasağlıkla al kucağına inşallah
Yenilendi mi bilmiyorum yeni denk geldim ben mfkyaomega3 eklemiş sanırım
Bal karışımları çok az miktarları
En büyüğü anca yeter sanırım eşle beraber yencekse
Toplamda kaç gün kullanmış oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?