- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
Sizin aşılama yada ilaç tedavisi vardı sanırım olumsuz mu oldu canimRegli olayım aralıkta bende mfk yöntemini deneyeceğim bakalım
18 kasim test gunum ama ben maalesef regli belirtilerini gösteriyorumSizin aşılama yada ilaç tedavisi vardı sanırım olumsuz mu oldu canim
Ama gebelik belirtisi de aynı adet gibi oluyo.hic belli olmaZ nasipte varsa gebelik gerçekleşmiştir inşallah.benim bu ay aşılama negatif oldu şu an reglm bakalım bunu denemek istiyorum18 kasim test gunum ama ben maalesef regli belirtilerini gösteriyorum
Regli olursam bende denemek istiyorum ard arda aşılama düsünmeyecegim 2. Mart ya da şubat gibi düsüyorum aşilamadan sonra regli agrilimi geciyorAma gebelik belirtisi de aynı adet gibi oluyo.hic belli olmaZ nasipte varsa gebelik gerçekleşmiştir inşallah.benim bu ay aşılama negatif oldu şu an reglm bakalım bunu denemek istiyorum
Benim pek ağrılı olmaz adetim o yüzden çok şiddetli olmasa da rahatsız etti 2 gün ve yoğun oldu.sanirim catlmayan yumurtalardan dolayı oldu bu ağrıRegli olursam bende denemek istiyorum ard arda aşılama düsünmeyecegim 2. Mart ya da şubat gibi düsüyorum aşilamadan sonra regli agrilimi geciyor
Ay güzel haberler gelmeye başladı çok mutlu oldum kan testi verin hemen ve hocaya da atın kandan sonraMerhaba ben MFK denedim bu ay adetime 4 gün var 15:30 da tuvalete gidip sonra su içip 50 dk sonra yaptığım test sizce ilk dk çıktı hemen❤❤
Benim ilk gün çok fena oluyor birde üstüne aşılama biraz gözüm korktu açıkçasıBenim pek ağrılı olmaz adetim o yüzden çok şiddetli olmasa da rahatsız etti 2 gün ve yoğun oldu.sanirim catlmayan yumurtalardan dolayı oldu bu ağrı
Drmfkofficial doktorun Instagram hesabı.herkes açıktı ama hesabı özel yapmışBu Mfk yöntemini anlatan doktor kim kızlar ilgimi çektibide mesela ben 5 gün regli oluyorm ilk ilişki ne zman olacak
İnşallah adet fln olmazsın gebelik vardırBenim ilk gün çok fena oluyor birde üstüne aşılama biraz gözüm korktu açıkçası
Bakacaktım baya merak ettim ama instağram da kullanmıyorumDrmfkofficial doktorun Instagram hesabı.herkes açıktı ama hesabı özel yapmışistek atmak gerekecek.5.gun ilişki olursa 3 2 3 2 yöntemi.eger adet bitiminin ertesi gün olursa ilişki 3 4 3 4 yönteminde deneyin dio.
YouTube de videoları oluyo mfk yontemi die yazınca bazen paylaşım yapıyor çıkıyor ordaBakacaktım baya merak ettim ama instağram da kullanmıyoruminşallah güzel sonuçlar alırsınız
Evet canım sabırla bekliyorum yarın olsa diyorum hemen sabah kan veri cem hayırlısıyla inşallahAy güzel haberler gelmeye başladı çok mutlu oldum kan testi verin hemen ve hocaya da atın kandan sonrainşallah sağlıkla ilerler
Canımm sen uzun zamandır bekliyordun dimi yanlıs hatırlamıyosam
Sadece mfk ile mi aldın yani bu haberi
İnsallahhh kuzuEvet canım çok uzuunn zamandır bekliyorum inşallah yarın güzel bi değer çıkar
İnşallah canım yaa 4 ay önce kimyasal oldu korkuyorum da açıkcasıİnsallahhh kuzu
Sende bize ümit olursun =)
Korkma, oldu bitti oİnşallah canım yaa 4 ay önce kimyasal oldu korkuyorum da açıkcası
Ayy canım benim yaa ne güzel yazmışsın öyle bi durumdayım ki yazılan herşeyden etkileniyorum ama okumadan da duramıyorum ne yapiimmKorkma, oldu bitti o
Kimyasal hakkını kullanmıssın sen dört ay önce=)
Unut o ihtimali
Yarın güzel haberi alırsın, sonrasıda sağlıkla ilerler insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?