mfk ile adet gecikmesi

Kızlar adetim 7 gün gecikti dün sabah gebelik testi yaptım negatif. Ama beyaz kremsi akıntım kac gündür devam ediyor bazen şeffaf oluyor ama kesilmiyor sizce neden olur?

Kizlar bende mfkyi takip ediyorum mehmet hocayı benim kızım tüp bebek ondan önce dusuklerim olmuştu kızım dünyaya geldikten sonrada hamile kaldım kalbi durdu sonrada birdaha hamile kalıp keseyi gördüğüm gün düşük yaptim sonrada mfk hocayı takip etmeye başladım benim sıkıntım yumurta rezerviydi kaliteli yumurta uretemiyordum mfk hocanın athena rezerve diye bir ilacını aldım eşler birlikte kulana bilir diyordu bizde eşimle kullanmaya başladık 2 haftadan beri gün aşırı ilişkiye oldu adetten bir gün önce 1.20 cikti kanda gebelik saglik ocağında yaptirdim bugün adetim 3 günü gecikeli idrar testlerinde negatif cikiyor hep hergun test yaptım fatih hocaya yazdım 3 gün gecikme var diye 5 gün geçmesini bekleyin dedi kızlar sizce hamilemiyimdir kızımın kardeşi olmasını çok istiyorum

Canım Dr MfK işe yaradımı aynı durumdayız bende başladım adetim geçikti benim de

Mfk ürünleri bende kullandım herhangi bir işe yaramıyor bende yaramadı yani

henüz keseyi göremedik 5.veya 6.haftada görünüyor sanırım. bakalım hayırlısıyla inşallah.
Merhaba,mesajınızın tarihi çok eski,ama yine de yazmak istedim,sizdeki gibi adet gecikmesi benim de var,mfk eş paketini kullanıyorum,ama test de negatif çıkıyor anlamadım,sizin nasıl sonuçlandı acaba,bilgi verirseniz çok sevinirim

Canim bende es paketi kullandim benimde 10 gun oldu gecikmem var bu ilaclar bana gecikme yapti adetim duzenlidir olamadim hala ilaclarida 12 gun kullandim sadece nasil olur bu kadar gecikme yapar aklim almiyor tup bebege baslayaktim baslayamiyorum maf ettiler beni gebelikte yok kesin adet duzenimi bozdu

Merhaba 11 gün sonra adet oldum,aynen adet düzeni bozuldu,ama doktor canlı yayınında normal olduğunu söylemişti,ilaçların ben de sonuna geliyorum,inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Merhaba 11 gün sonra adet oldum,aynen adet düzeni bozuldu,ama doktor canlı yayınında normal olduğunu söylemişti,ilaçların ben de sonuna geliyorum,inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Neden normal olsunki aklim almiyor benim guvenim kirildi valla kullanmiyorum vitaminleri zaten tüp bebege baslicam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…