Evet söktürücü kullanmayın ve ilişkiye devam demişti doktor canlı yayında bir hastanın sorusuydu. Bence cuma günü tekrar bir test yap .Herkese merhabalar. 21.05.2022 mfk eş paketine başladık. (bee, panecea, fodega) + pcos olduğum için advictor ekledik ben kullanıyorum onu sadece. Düzenli olarak takviyeleri eşimle kullandık. 5 haziranda regl olmam gerekiyordu bugün 10.gün. 3 2 3 2 yöntemini de deneyemedik çünkü regl olamadım. 4-5 gün önce idrar testi yaptım yok. Doktora inst. mesaj olarak yazdım söktürücü kullanmayın yazmış sadece. Bazıları da takviyelerden 15-16 gün sonra regl oldum yazmış, o yüzden çok da umutlanmak istemiyorum ama ne kadar süre daha beklemeliyim onu da bilmiyorum. Ayrıca ilk set bitmek üzere 2.seti de aldım. Sizlerde de bu durumu yaşayan var mı, kan testi vermeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim G Gulpembe07 :) cuma tekrar test tamam.Evet söktürücü kullanmayın ve ilişkiye devam demişti doktor canlı yayında bir hastanın sorusuydu. Bence cuma günü tekrar bir test yap .
Ben de mfk ürünlerini kullandığım ay 40.günde adet oldum, ilk defa böyle olmuştu.Herkese merhabalar. 21.05.2022 mfk eş paketine başladık. (bee, panecea, fodega) + pcos olduğum için advictor ekledik ben kullanıyorum onu sadece. Düzenli olarak takviyeleri eşimle kullandık. 5 haziranda regl olmam gerekiyordu bugün 10.gün. 3 2 3 2 yöntemini de deneyemedik çünkü regl olamadım. 4-5 gün önce idrar testi yaptım yok. Doktora inst. mesaj olarak yazdım söktürücü kullanmayın yazmış sadece. Bazıları da takviyelerden 15-16 gün sonra regl oldum yazmış, o yüzden çok da umutlanmak istemiyorum ama ne kadar süre daha beklemeliyim onu da bilmiyorum. Ayrıca ilk set bitmek üzere 2.seti de aldım. Sizlerde de bu durumu yaşayan var mı, kan testi vermeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Peki gebelik oldu mu sonrasındaBen de mfk ürünlerini kullandığım ay 40.günde adet oldum, ilk defa böyle olmuştu.
Normalde 30-35 arasında olurdum.
Hayır canım olmadıPeki gebelik oldu mu sonrasında
3 ay bekledınız mı sonrasındaHayır canım olmadı
Allah sana da en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın, isteyen herkese de. benim aşılamam malesef olumsuz sonuçlandı inşallah senin en güzelinden olumlu olur.Hayırlısı olsun canım çok sevindim , Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahdarısı tüm bekleyenlerin başına , mfkya çok güveniyorum valla ne bilim bu sonuçları gördükten sonra benimde aşılamanın 9.cu günü beklemedeyim bende mfk ürünü olan adendoyu kullanıyorum tutunmaya yardımcı oluyormuş inşallah bakalım nasip kısmet
Allah razı olsun canım , herkese nasip olsun inşallah diğer arkadaşlarında en koşa sürede güzel haberlerini bekliyoruzAllah sana da en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın, isteyen herkese de. benim aşılamam malesef olumsuz sonuçlandı inşallah senin en güzelinden olumlu olur.
Hayırlı olsun canım Allah bize de nasip etsin benim adetim sekiz gün gecikti dört gün önce idrar testi yaptım çıkmadı mfk dan dolayı gecikmeleri okuyunca kan testi yaptırmadım iki aydır yumurtladığımı düşünmüyorum çünkü akıntım olmadı bu ay 3 2 3 2 yöntemini deneyemedik siz mfk kullandıktan sonra mı yumurtlama zamanı birliktelik yaşayıp hamile kaldınız adet geciktiğinde kaçıncı gün idrarda çıkmadı kaçıncı gün kanda testte çıktıHerkese merhaba, ben de artık bir gebeyim 4 haftalık :) 1.aşılamada olmadı, doktorum 1 -2 ay 2.aşılamayı yapmıyorum olma ihtimali yüksek oluyor demişti. ben yine o arada mfkya(eş paketi + advictor) başladım. onun mu etkisi oldu bilmiyorum yoksa aşılama sonrası mı etkiledi hiç bir fikrim yok. zaten çok da önemli değil. Çok şükür bin şükür. Şuan önemli olan miniğimin sağlıkla dünyaya gelmesi.
Canım adetin kaç gün gecikmisti positifi ? Hayırlı olsun sağlıkla gelsinHerkese merhaba, ben de artık bir gebeyim 4 haftalık :) 1.aşılamada olmadı, doktorum 1 -2 ay 2.aşılamayı yapmıyorum olma ihtimali yüksek oluyor demişti. ben yine o arada mfkya(eş paketi + advictor) başladım. onun mu etkisi oldu bilmiyorum yoksa aşılama sonrası mı etkiledi hiç bir fikrim yok. zaten çok da önemli değil. Çok şükür bin şükür. Şuan önemli olan miniğimin sağlıkla dünyaya gelmesi.
Benimde geçikti 4-5 gün test yaptım ilk adet günü çıkmadım . Biraz daha beklicem adet olmazsam tekrar yapicamHayırlı olsun canım Allah bize de nasip etsin benim adetim sekiz gün gecikti dört gün önce idrar testi yaptım çıkmadı mfk dan dolayı gecikmeleri okuyunca kan testi yaptırmadım iki aydır yumurtladığımı düşünmüyorum çünkü akıntım olmadı bu ay 3 2 3 2 yöntemini deneyemedik siz mfk kullandıktan sonra mı yumurtlama zamanı birliktelik yaşayıp hamile kaldınız adet geciktiğinde kaçıncı gün idrarda çıkmadı kaçıncı gün kanda testte çıktı
Umarım canım üçüncü ayın mıBenimde geçikti 4-5 gün test yaptım ilk adet günü çıkmadım . Biraz daha beklicem adet olmazsam tekrar yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?