Mezuniyetim için tasarladığım elbisem:) Ve sizlerin fikirleri..

bence parıltılılardan uzak dur, bu modelle uymaz, sonlardaki düz siyahlar çok daha güzel duruyor

elbisem bitti resim ekleyemiyorum ne yazık ki
ayakkabım ve çantam eksik..
saten (prada) ilk sayfada anlattığım elbisenin altına sizce süet ayakkabı olur mu..çok güzel 2 tane süet ayakkabı beğendim platform kısmında yarım cm bir şerit var önünde metal ve topuğuda iğne topuk topuğun ucundaki 2-3 cm kadar ki kısımda metal yani gri..

Kızlar yok mu yardım edecek...o kadar mı çirkin elbisem

perşembe günü mezuniyetim ve ayakkabım çantam hala yok

elbisem böyle..buradaki renk farklı çıkmış..rengi bayrak kırmızısı gibi.

900 küsür kere görüntülenmiş ama yorum yapan yok..
bu kadar çirkin mi anlamadım ki..herkes beğenmek zorunda değil ama iyi kötü sizlerden yorum bekliyorum son 1 günüm kaldı ayakkabım ve çantam yok..Buradan gelecek yorumları bekliyorum günlerdir..Bana yardımcı olabilecek tanıdığımda yok...Ortada kaldım resmen

bence gayet guzel bır elbıse olmus..rugan bır ayakkabı ve cantayla kombınleyebılırsın..

bence gayet guzel bır elbıse olmus..rugan bır ayakkabı ve cantayla kombınleyebılırsın..

sonunda beni duyan birisi oldu teşekkür ederim beğendiğiniz için
rugan ayakkabı denedim ama ayağıma çok güzel durmadı sanırım birde bulunduğum şehirde aramadığım yer kalmadı..rugan ayakkabıya kombinleyeceğim bir çanta bulamadım güzel..

süet koyu siyah bir ayakkabı olabilir mi acaba altına süet bir çanta yada çanta göğüs kısmındaki paletleri olan saten bir çantayla olabilir mi..
Çok değişik 2 platform beğenmiştim bi kaç önceki msjda anlatmıştım onlar gibi mesela??

son güne bırakınca ne model bulabiliyorum nede bulduklarımın numarası oluyo ne şanssızım

canım ben beğendim elbiseni. şeyi merak ettim kuyruk nerde ? birde nasıl kombinledin onu merak ettim resim koysan bir daha çok iyi olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…