Mezuniyetim için tasarladığım elbisem:) Ve sizlerin fikirleri..

GencJeo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
458
3
96
36
Eskişehir
Herkese merhaba:)
Minyon tipli 1,57 boyunda 45 kilo yeşil gözlü kumral bir KK'cıyım
Haziranda üniversite mezuniyetim var.Ankara ve Eskişehir'i karış karış dolaştım ama kendime göre birşey bulamadım.Beğendiklerimde beden sorunu yaşadım.Bende kendimce birşeyler çizmeye çalıştım.İstediğim önü kısa arkası uzun gelen ama kabarık olmayan bir modeldi
Şuan bir terziyle anlaştım salı günü ilk provam var Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.Çizdiğim kağıt terzimde kaldı,telefonda çok da net çıkmayan bir fotograf vardı yüklerken sorun çıkardı bugün içinde yükleyeceğim siteye inşallah
Şurası böyle olsa, fazla abartı vs iyi kötü tüm fikirlerinize açığım.Daha ayakkabım, çantam ve takılarım hakkında hiç bir fikrim yok hadi hep beraber fikir fırtınası yapalım:78:

Fotografları albümüme ekledim oradan bakabilirsiniz:)
Elbise hakkında detayları vereyim
- Elbise kırmızı saten kumaştan ,Drapeli dar kesim vücuda oturan bir model olacak
- Kuyruğu seyyar olacak nasıl olacak hala bilmiyorum terzimle anlaşabilirsem yapıcaz inşallah
-Kuyruğun iç kısmında siyah saten kullanılacak
-Üst tarafı M yaka (sütyen yaka) straplez olacak fotografta gördüğünüz yerlerde siyah küçük payetli yada pullu bir kumaş kullanılacak
-Boyunda annemle hem fikir olabilirsek mini olacak:13:

Bu arada mezuniyetimiz şık bir otelde olacak otelin havuzundada olabilme ihtimai var.Ben elbisenin Gidebileceğini düşünüyorum:81:

Eveeet yorumlarınızı düşüncelerinizi eleştirilerinizi bekliyorum sevgiyle kalın

Son düzenleme:
albümüne ulaşamadım ama bahsettiğin model oldukça hoş geliyor kulağa umarım istediğin gibi dikebilirler kolay gelsin

tatlım ben baktım gayet hoş duruyor. ama sağlam bir topuklu giymeni öneririm altına. boy ne kadar uzun olursa o kadar iyi gösterir elbise kendini.

tatlım ben baktım gayet hoş duruyor. ama sağlam bir topuklu giymeni öneririm altına. boy ne kadar uzun olursa o kadar iyi gösterir elbise kendini.

teşekkür ederimplatform siyah saten yada simli bir ayakkabı düşünüyorum güzel durur mu acaba?
yada siyah ama topuğu ve alt tarafı kırmızı bir platformda olabilir

drape böyle katlı katlı oluyo ondan mı? ben öyle katlı sevmiyorum doğru anladıysam ama güzel olmuş hiç fena değil

yine de fikir olsun foto ekliyeyim

bak bunun göğüs kısmı çok güzel yaprak yaprak

drape kat kat değilde nasıl anlatsam albümdeki çizdiklerim gibi bulursam netten örnekler buraya koyuyım

bu yandan görünüşü mesela bunu kalını
bu perdeden sanırım daha iyi anlaşılacak

elbisenin önden gelişi bna benzer gibi bir drape olucak yanlardan dikişli

aradığımı buldum sanırım :)

Son düzenleme:
kimse yorum yapmıyor o kadar kötü mü

pazartesi 2. provam var beden yapıldı drapeli üst kumaş çalışılacak pazartesi günü.Terzimle anlaşamadığımız bir nokta var ben daha güzel şık ve gösterişli dursun diye saten istiyorum o prada diye bir kumaş diyor gösterdiği kumaş tülün kalını yani şeffaf olmayanı gibi..
Sizce nasıl bir kumaşla daha hoş durur?
lütfen yorum yapın

tek renk bır platform gıy bunun altına simli alma gazınoya çıkacaklar gıbı olursun :) ve elbisenin kuyruk kısmını abartma ne kadar uzun olursa o kadar tehlıkelı bırısı basar falan ALLAH korusun kırmızı çok iddaalı bır renk senın yerınde olsam bu sene pudra rengı moda hemde gençsın yanı daha hoş gözükür

elbise kötü değil fakat yanlış anlama ama boyun kısa, bu elbiseyi taşıyabileceğini sanmıyorum, kuyruksuz olsa çok daha uygun olur bedenine.
ben gecen sene kadıköyden kuyruksuzunun neredeyse birebir aynısını aldım (göğüs kısmındaki siyah yerler de kırmızı ama)
asıl önemli olan şu ki, umarım terzi tanıdık ve iyidir, yoksa gösterdiğin modelden alakasız birşeyi aşırı pahalıya diker, umarım böyle bir faciayla karşılaşmazsın.
bir de merak ettim kaç bedensin ki canım bedende sorun yaşadın :/

teşekkür ederim yorumlarınıza
kırmızının yakıştığını söylediler o yüzden bende ona kara kıldım giydiğim pudra rengi tenimi çok soluk gösterdi çünkü kansızlık var ve tenim oldukça soluk
kuyruk çok uzun olmıycak yani platformla ideal bir uzunlukta.Platformda birazdan ekliycem beğendiklerimi

cemreeylül yanlış anlamam görünen köy klavuz istemez evet boyum kısa ama platformla kaldırabileceğimi düşünüyorum ön mini ve platform giyince bacaklarımı uzun gösteriyor.
kuyruk kısmıda popo altından drape arasından çıkacak ve yapabilirse terzim kuyruk seyyar olacak yani sıkıldığımda çıkarabilicem
terziyi çok zor buldum gittiğim yerler 300-650 arası fiyat verdiler
şuan 350 de anlaştık.şu aralar anlaşamadığımız nokta kumaş olarak pradayı yapmak istemesi ama bende daha hoş ve güzel dursun vücudu sarsın istiyorum o yüzden likralı saten düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur?
Bu arada 34-36 bedenim.ankarada ve eskişehirde baktığım abiyeler hep 38 bedenden başlıyordu.36 bulduklarımda bile tadilat gerekiyordu kime gitsem diktirmemin daha iyi olacağını söylemişti.Model bozulurmuş

topukla platformla tabi boy uzuyor evet
ama işte şu varki ben gecen sen neredeyse aynısını 75 liraya aldım, ve acelem oldugu için aldım, yoksa kendim dikerdim çok daha uygun bir fiyata gelirdi. ankara ve eskişehir küçük gelişmemiş yerlerde değilki ya nasıl bulunmaz neden 38den başlıyor kötü olmuş bu durum
çünkü benim boyum 163, şimdi kilo aldım 47 kiloyum da 44 kiloyken bile buluyordum üstüme göre rahatça.
prada kumaş ney ben bilmiyorum ama saten olmalı bence, bu elbiseye saten gider, tanımına göre aklıma gelen bir kumaş var o da zarif birşey fakat bu elbiseye uymaz bence. belki de yanlış anlamışımdır ama
neyse umarım gönlüne göre olur

75 lira uffff
prada kumaş sert biraz tülün kalını gibi yani şeffaf olmayan birşeydi
inşallah teşekkür ederim

şuana kadar beğendiklerim bu tarz ayakkabılar
ya tamamen kapalı bir platform,ya öpücük burunlu yada hem öpücük hem arkası açık..
sizce nasıl olur?

böyle birşey ama saten olanı topuk kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…