Herkese merhaba:)
Minyon tipli 1,57 boyunda 45 kilo yeşil gözlü kumral bir KK'cıyım![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Haziranda üniversite mezuniyetim var.Ankara ve Eskişehir'i karış karış dolaştım ama kendime göre birşey bulamadım.Beğendiklerimde beden sorunu yaşadım.Bende kendimce birşeyler çizmeye çalıştım.İstediğim önü kısa arkası uzun gelen ama kabarık olmayan bir modeldi![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Şuan bir terziyle anlaştım salı günü ilk provam var Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.Çizdiğim kağıt terzimde kaldı,telefonda çok da net çıkmayan bir fotograf vardı yüklerken sorun çıkardı bugün içinde yükleyeceğim siteye inşallah
Şurası böyle olsa, fazla abartı vs iyi kötü tüm fikirlerinize açığım.Daha ayakkabım, çantam ve takılarım hakkında hiç bir fikrim yok hadi hep beraber fikir fırtınası yapalım
:78:
Fotografları albümüme ekledim oradan bakabilirsiniz:)
Elbise hakkında detayları vereyim![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
- Elbise kırmızı saten kumaştan ,Drapeli dar kesim vücuda oturan bir model olacak
- Kuyruğu seyyar olacak nasıl olacak hala bilmiyorum terzimle anlaşabilirsem yapıcaz inşallah![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
-Kuyruğun iç kısmında siyah saten kullanılacak
-Üst tarafı M yaka (sütyen yaka) straplez olacak fotografta gördüğünüz yerlerde siyah küçük payetli yada pullu bir kumaş kullanılacak
-Boyunda annemle hem fikir olabilirsek mini olacak:13:
Bu arada mezuniyetimiz şık bir otelde olacak otelin havuzundada olabilme ihtimai var.Ben elbisenin Gidebileceğini düşünüyorum:81:
Eveeet yorumlarınızı düşüncelerinizi eleştirilerinizi bekliyorum sevgiyle kalın![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Minyon tipli 1,57 boyunda 45 kilo yeşil gözlü kumral bir KK'cıyım
![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Haziranda üniversite mezuniyetim var.Ankara ve Eskişehir'i karış karış dolaştım ama kendime göre birşey bulamadım.Beğendiklerimde beden sorunu yaşadım.Bende kendimce birşeyler çizmeye çalıştım.İstediğim önü kısa arkası uzun gelen ama kabarık olmayan bir modeldi
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Şuan bir terziyle anlaştım salı günü ilk provam var Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.Çizdiğim kağıt terzimde kaldı,telefonda çok da net çıkmayan bir fotograf vardı yüklerken sorun çıkardı bugün içinde yükleyeceğim siteye inşallah
Şurası böyle olsa, fazla abartı vs iyi kötü tüm fikirlerinize açığım.Daha ayakkabım, çantam ve takılarım hakkında hiç bir fikrim yok hadi hep beraber fikir fırtınası yapalım
Fotografları albümüme ekledim oradan bakabilirsiniz:)
Elbise hakkında detayları vereyim
- Elbise kırmızı saten kumaştan ,Drapeli dar kesim vücuda oturan bir model olacak
- Kuyruğu seyyar olacak nasıl olacak hala bilmiyorum terzimle anlaşabilirsem yapıcaz inşallah
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
-Kuyruğun iç kısmında siyah saten kullanılacak
-Üst tarafı M yaka (sütyen yaka) straplez olacak fotografta gördüğünüz yerlerde siyah küçük payetli yada pullu bir kumaş kullanılacak
-Boyunda annemle hem fikir olabilirsek mini olacak:13:
Bu arada mezuniyetimiz şık bir otelde olacak otelin havuzundada olabilme ihtimai var.Ben elbisenin Gidebileceğini düşünüyorum:81:
Eveeet yorumlarınızı düşüncelerinizi eleştirilerinizi bekliyorum sevgiyle kalın
Son düzenleme: