mezuniyet ve kep

selamlar .
sormak istedigim kisa bir soru var. Eskisehir Anadolu Universitesinde 4.senem
Mezuniyet yilim ancak ben mezun olmuyorum. Alttan dersim kaliyor. Yinede kep atma torenine katilabilirmiyim , yada katilmak icin bir sart gerekli oluyor mu. Onceden bildirilmesi gerekiyor mu mesela. Bilgilendirmisiniz , tesekkurler simdiden .
Katilabilirsin canim.

Bende aöfte okuyorum son sınıfım bu sene mezun oluyorum içimde kalsın istemiyorum kep ve cübbeyle resim çekilmek istiyorum ama fotoğraf stüdyosunda değil böyle kanlı canlı dış mekanda filan. Acaba kep ve cübbe kiralayabilir miyim ya da nerede kiralık bulabilirim?

alttan tek dersin varsa tek ders ssınavları var diye biliyorum ben onlar olmuyo mu sana ayrıca katılabilirsin çoğu kişi öyle yapıyor çunku

selamlar .
Mezuniyet yilim ancak ben mezun olmuyorum. Alttan dersim kaliyor. Yinede kep atma torenine katilabilirmiyim , yada katilmak icin bir sart gerekli oluyor mu. Onceden bildirilmesi gerekiyor mu mesela. Bilgilendirmisiniz , tesekkurler simdiden .
katılabiliyorsun canım sadece diplomanı sonraki döneme bırakıyorsun.

Ben de son sınıfım ama ilk dönemden dersim olduğu için mezun olamıyorum ama kep atma törenine katılacam, zaten stadyumda yapılıyo izin almayada gerek yok.Bi de kendi sınıfınla yapmış olursun.

katılabilirsin.. Önceden bilgi için öğrenci işlerine bir sor bazı okullarda isim yazdırılıyor ona göre kep falan hazırlanıyor..

hayırlı olsun :)

selamlar .
katılabilirsin tabiki. Belli bi ücret var kep için cüppe için onun ödemesini yapıp katıl mutlaka. Çok çok çok güzeldi bizimki. Hayatımdaki çok özel günlerden biriydi:-D

konu sahibiii, açık öğretimleri bilmem ama bizim okullarda finallerden önce yapılmıştı mezuniyet,yani kepi atarken kim mezun oldu kim olamadı kendimiz bile bilmiyoduk..
Bende aöfte okuyorum son sınıfım bu sene mezun oluyorum içimde kalsın istemiyorum kep ve cübbeyle resim çekilmek istiyorum ama fotoğraf stüdyosunda değil böyle kanlı canlı dış mekanda filan. Acaba kep ve cübbe kiralayabilir miyim ya da nerede kiralık bulabilirim?

konu sahibiii, açık öğretimleri bilmem ama bizim okullarda finallerden önce yapılmıştı mezuniyet,yani kepi atarken kim mezun oldu kim olamadı kendimiz bile bilmiyoduk..
hemen hemen her fotoğrafçıda mutlaka olur kep cüppe,onlardan bir günlük kiralayabilirsin :)

hemen hemen her fotoğrafçıda mutlaka olur kep cüppe,onlardan bir günlük kiralayabilirsin :)

Stüdyo çekimi değil de eşimle kardeşlerimle filan dış çekim düşünüyorum. Fotoğrafçılar onlarla çekim yapmayacağım için vermezler gibi geliyor :)

Stüdyo çekimi değil de eşimle kardeşlerimle filan dış çekim düşünüyorum. Fotoğrafçılar onlarla çekim yapmayacağım için vermezler gibi geliyor :)
bak senin için bi site buldum kiralık yirmi satılık 35 tl. üstelik renk renk desen desen (mune beni kovma,valla reklamdan kişisel çıkarım yok :)
https://www.facebook. com/pages/Mezuniyet-C%C3%BCbbesi-Kiralik-20-TL-Satilik-35-TL/217609214917423
(boşlukları sil-öyle gir)

X