mezuniyet ve kep

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
selamlar .
sormak istedigim kisa bir soru var. Eskisehir Anadolu Universitesinde 4.senem
Mezuniyet yilim ancak ben mezun olmuyorum. Alttan dersim kaliyor. Yinede kep atma torenine katilabilirmiyim , yada katilmak icin bir sart gerekli oluyor mu. Onceden bildirilmesi gerekiyor mu mesela. Bilgilendirmisiniz , tesekkurler simdiden .

Benim bir arkadaşım katılmıştı hiçbir bilgilendirme yapmadan. Ama siz yine de gerekli mercilerle konuşun ne olur ne olmaz.

Canım benim de stajım nedeniyle mezun olamıştım, kep içindeee amaaaaan demiştim... Şimdi keşke gitseydim diyorum. Kaçırma mutlaka git.

katılabilirsiniz bence arkadaşım katılmıştı hatta face de mezuniyet fotolarının yorumlarında okul bitti modundaydı halbuki alttan dersi kalmıştı

selamlar .
Mezuniyet yilim ancak ben mezun olmuyorum. Alttan dersim kaliyor. Yinede kep atma torenine katilabilirmiyim , yada katilmak icin bir sart gerekli oluyor mu. Onceden bildirilmesi gerekiyor mu mesela. Bilgilendirmisiniz , tesekkurler simdiden .
Katılabilirsin tabikide sonuçta mezun olanlar senin sınıf arkadaşların onlarla kep atman en mantıklısı önümüzdeki sene tanımadığın insanlarla mı kep atacaksın? Benim çok vardı alttan dersi kalıpta kep törenine katılan arkadaşım

Bana da mantıklı geliyor ama işte bilgilendirme yapılıyor mu nasıl oluyor olaylar provası falan var mı onları bilmiyorum .

eğer bu konuda katı bir kural yoksa katılabilirsiniz bence, benim öğrencilerimden böyle katılanlar olmuştu ama kendi mezuniyetimde bütünleme sınavı olanlar (ben dahil):) katılamıyordu :) kep ve cübbe sayısına bağlı biraz, danışmanınızla bir konuşun.

ekleme: zaten diploma mezuniyet töreninden daha sonra veriliyor.

selamlar .
Başarılı olma şartı var diye biliyorum,tabi yinede telefon açıp sorabilirsiniz.Açıkögretim sayfasında bir arkadaş sormuş,konu açarak aöf ten aradılar rektör başarı belgesi verecek törene gel demişler.

Katılıyorsunuz benimde alttan dersim vardı mezun değildim benim gibi bir sürü arkadaş katılmıştı sonra onlarla beraber alttan dersleri verdik.

selamlar .

Aöf forum sitelerinden baktım,kep törenine derece giren öğrenciler davet edilmekte diyor,yani kendileri davet ediyor.Telefon ve davetiye vs.

Katılıyorsunuz benimde alttan dersim vardı mezun değildim benim gibi bir sürü arkadaş katılmıştı sonra onlarla beraber alttan dersleri verdik.
Sizi davet ettiler mi peki aöf forum sitelerinde dereceye giren öğrencileri davet ediyorlar yazıyor.

selamlar .

Katiliyrsun canim bizim sinifta o durumda cok kisi vardi

Galiba,ben de aöf okuyorum ve forum sitelerinde dereceye girmek yazıyor ve aöf tarafından davet edilmeniz gerek yazıyor.
Hmm yok ben aöf mezunu değilim Samsun'da okudum. Kendi üniversitemë göre yazdım konu sahibi aöf diye belirtmeyince.

selamlar .

Ben de başka bi üni.den mezun oldum alttan dersim vardı, törene katıldım. hocalarına danış :)

Bizim okulda alttan bitirme dahil max. 5 dersin kalması gerekiyor mezuniyet törenine katılmak için. Fazlası varsa kabul etmiyorlar. Anadolu Üniversitesi nde nasil bilmiyorum bi araştırın bence bu tarz şartları olabilir.

Başarılı olma şartı yok. Son sınıfsan eğer katılabilirsin. Ben mezun durumundaydım ama ev arkadaşlarımın alttan dersleri olmasına rağmen törene katıldılar ki zaten mezun olma şartı aransa bi elin parmağını geçmez o katılımcıların sayısı :KK48:

X