- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 24
- Konu Sahibi Legendwomen
-
İşte böyle en baskıcı aileler en kaliteli yalancıları yetiştiriyor maalesef, hakettikleri de bu ya neyseGüzel bir elbise beğendim
Mezuniyetimde giymek istiyorum ama babam izin vermiyor. Çok açık diyor ama açık değil fazla. Telefon meşgul çalsa o kim diye soruyorlar. Bilmiyorum başka elbiselere bakıyorum açık dekolte olmasın diyor ama ben de giysilerimin tarzına karışmasını istemiyorum. Lisede göndermedi bari bunda karışmasın. Okul bitecek yine aynısı olacak bana .neyse içimi döktüm
Elbisenin fotosu var mıGüzel bir elbise beğendim
Mezuniyetimde giymek istiyorum ama babam izin vermiyor. Çok açık diyor ama açık değil fazla. Telefon meşgul çalsa o kim diye soruyorlar. Bilmiyorum başka elbiselere bakıyorum açık dekolte olmasın diyor ama ben de giysilerimin tarzına karışmasını istemiyorum. Lisede göndermedi bari bunda karışmasın. Okul bitecek yine aynısı olacak bana .neyse içimi döktüm
bence babanın beğeneceği tarzda bi şey göster sonra kendi istediğini giy içinde kalmasındansa hem hır gür olmazGüzel bir elbise beğendim
Bu aulelerin giyime karısması da beni oldurüyor. Mezuniyet sonucta insan az salar en azından. Babaniz gidince bakar millet gayet acık giyinmis ben ne kadar abartmisim der muhtemelen yani ins. Zaten üstte cübbe oluyor aciklik belli bile olmazkiGüzel bir elbise beğendim
Atamıyorum bellek dolu diyorFoto istemeye geldim
Neyse aldıktan sonra birşey demedi.benimki böyledir illla ilk alışta laf söyler sonra susarAtamıyorum bellek dolu diyor
Çok özür dileyerek söylüyorum ama konularınızı gerçekten çok çelişkili buluyorum. Sürekli de gözüme çarpıyor bir de tesadüfen. Daha yeni bir konuda yaşınızın çok genç olmasına rağmen birçok fuckbody ilişkisi yaşadığınızdan bahsetmiştiniz. Bu kadar özgür ve rahat (Türkiye şartlarında bu bana böyle geliyor.) bir hayatı olan çok genç bir kadın kıyafet seçerken nasıl babasından izin ve onay bekliyor anlamadım. Yine bir konunuzda alkollüyken kalabalık bir grup tarafından tecavüze uğradığınızdan ve içlerinden dolandırıcı olanın sizi rahatsız ve tehdit ettiğinden bahsetmiştiniz sonra farklı bir konu açıp libidonuzu arttırmak için tavsiye istediniz. Yani tabi ki suçlu olan siz değilsiniz hayattan tamamen kopmanızı beklemiyorum da bu çok fazla ağır bir travma ya insan hemen akabinde libido ile ilgili konuyu görünce şaşırıyor. Bilmiyorum belki de ben birçok şeyi çok kafaya taktığım aşırı üzüldüğüm için bana garip geliyor.Güzel bir elbise beğendim
Bilmiyorum ben takmıyorum bu kadarÇok özür dileyerek söylüyorum ama konularınızı gerçekten çok çelişkili buluyorum. Sürekli de gözüme çarpıyor bir de tesadüfen. Daha yeni bir konuda yaşınızın çok genç olmasına rağmen birçok fuckbody ilişkisi yaşadığınızdan bahsetmiştiniz. Bu kadar özgür ve rahat (Türkiye şartlarında bu bana böyle geliyor.) bir hayatı olan çok genç bir kadın kıyafet seçerken nasıl babasından izin ve onay bekliyor anlamadım. Yine bir konunuzda alkollüyken kalabalık bir grup tarafından tecavüze uğradığınızdan ve içlerinden dolandırıcı olanın sizi rahatsız ve tehdit ettiğinden bahsetmiştiniz sonra farklı bir konu açıp libidonuzu arttırmak için tavsiye istediniz. Yani tabi ki suçlu olan siz değilsiniz hayattan tamamen kopmanızı beklemiyorum da bu çok fazla ağır bir travma ya insan hemen akabinde libido ile ilgili konuyu görünce şaşırıyor. Bilmiyorum belki de ben birçok şeyi çok kafaya taktığım aşırı üzüldüğüm için bana garip geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?