- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
- Konu Sahibi sassyassyy
-
cok feci bir yerde, turkiyede ciragan sarayi basit kalir yaninda. asiri buyuk bir gosteris yani. herkes uzun elbise giyecek buyuk ihtimalle ama bwnim boyum 1.57
Her ikisi de gider o zamansarisin yesil gozluyum. ten rengim de acik ama bembeyaz degil hafif kirmizi ahshshhsjs
mankende olandan bir tik daha uzun bende evet ahahhss
O zaman mavi.
Siyah daha güzel ama dediğin gibiyse basit kalacak.
Ama mavinin de boyu boyunu kısa gosterir yasy, 157 ye gidecek elbise degil.
Mavinin boyun kısmından da pek hoşlanmadım, bende kötü dururdu mesela :)
Ara boy uzun elbiseden daha kısa gösterir diye düşünüyorum boyunu. Hiç denedin mi uzun elbise? Güzel topuklu bir ayakkabıyla giyebilirsin aslında
Tatlım tarzını tenini bilmeden brşey söyleyemem ki, bence siyah olan gothic tarzı duruyor kötü mü değil ama mezuniyet için yakıştıramadım, mavi olanın boyunu kısaltırsan diz üstü, hoş durur, ben vücudu saran ve gösterişli seviyorumnasil bir sey olur ki? onerilere de acigim
Siyahherkese selam,
direkt konuya geceyim, buyuk ihtimalle banlanacagim ama yorumlari okurum. bir hafta sonra mezuniyetim var. gunduz toren aksam da kokteyl+yemek olacak. ve ben bir suru elbise sectim hatta bazilarini aldim da ama tam icime sinmedi.
gunduz olacak torende bordo mini bir elbise giyecegim. cok duz bir sey cunku okulun cubbesi cok goz yoruyor. simdi yukleyecegim iki fotograf arasinda kaldim. siyah olan turkiyeden gelecek onu almaya karar verirsem. o yuzden zamanim cokkk az.
simdi ben fotograflari yukleyeyim, eger “yassy bu ne istersen cuval giy” falan derseniz nasil bir sey giymem gerektigini soyleyin pls.
p.s.: annem ve tum arkadaslarim mavi elbisenin bana cok yakisacagini soyluyorlar. ama ben nedense siyaha bayildim.
ya burda oyle elbiseyi goturup yaptiracagim bi terzim de yok ki. birkac tane daha var begendigim birazdan onlari sa atayim.
siyaha asik oldum ama onu giysem de giymesem de kesin alacagim arada evde giyip kendime bakarim
peki nasil olmali ki boyu? uzun elbise giydigimde hep asssiri uzun topuk giyiyorum ama o gun giyebilecegimi sanmiyorumsana birazdan gunduz giyecegim elbiseyi de atacagim.
Seni goremedigimiz için şu yakisir, bu yakisir demek dogru olmaz ama tek başina siyah elbiseyi begendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?