mezuniyet elbisesi derdi

sassyassyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
9.508
48.076
548
herkese selam,

direkt konuya geceyim, buyuk ihtimalle banlanacagim ama yorumlari okurum. bir hafta sonra mezuniyetim var. gunduz toren aksam da kokteyl+yemek olacak. ve ben bir suru elbise sectim hatta bazilarini aldim da ama tam icime sinmedi.

gunduz olacak torende bordo mini bir elbise giyecegim. cok duz bir sey cunku okulun cubbesi cok goz yoruyor. simdi yukleyecegim iki fotograf arasinda kaldim. siyah olan turkiyeden gelecek onu almaya karar verirsem. o yuzden zamanim cokkk az.

simdi ben fotograflari yukleyeyim, eger “yassy bu ne istersen cuval giy” falan derseniz nasil bir sey giymem gerektigini soyleyin pls.

p.s.: annem ve tum arkadaslarim mavi elbisenin bana cok yakisacagini soyluyorlar. ama ben nedense siyaha bayildim.

Eklentiler

• 7F2EDB6C-BAF1-45EF-9ADF-BBE9F7EA9E11.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 725
  • 0E356CE2-DF70-42D4-986B-7356D36C1537.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 704
Mavinin boyunu hiiç sevmedim, basit duruyor. Siyah diyorum. Çok şık.

begenen herkes “kizimmm deli misin bu mavi senin gozlerini cok guzel gosterirrr” savunmasini yapti. ama ben bu maviyi burada denedim, cok islemeli bir sey yani baya agir da. siyah cok guzel degil mi... ama cok uzakta ahshhshssh cok zor olacak gelmesi

Bende siyahı çok beğendim

Mavi biraz olgun işi

Iyhh en sevmediğim şey, nerde mavi, yeşil, saks renk var ayyy gözlerini ortaya çıkarır diye itelenip durulması. İlla mavi olacaksa da bu değil. I ıh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…