Mezuniyet Elbisesi bir bakabilir misiniz?

Çok teşekkür ederim çok düşünüyordum. Elbise işini siteleri inceledim de beğendiğim çok elbise var :) Teşekkürler

Çok teşekkür ederim çok düşünüyordum. Elbise işini siteleri inceledim de beğendiğim çok elbise var :) Teşekkürler

Rica ederim. Bir mezurayla bedenini ölç, zaten elbiselerin yanında bedenleriyle birlikte giyen modelin ölçüleri yazar ona göre beden belirleyerek al. Tebrik ederim mezuniyetini şimdiden. :)

:) umarım istedigin elbiseyi bulabilirsin. ama cok site var tavsiyem hepsini gez. markafo..i trendyo..l ve digerleri...

Ay ne guzel heycanlar ya keyfini cikar tatlim:) Bi de beden olculerine bak ona gore al ozelliklerde yazar.Dar olmasinda bol olsun ona care bulursun

Aliexpress ten bakabilirsin. Fiyatlar uygun oluyo genelde ve cok çeşit var. Yalnız hemen sipariş ver çünkü cinden geliyo uzun surebilir

En güzeli al anneni yada arkadasını koy cebine paranı gezin dene bak gör içine sinsin. Hiç unutmam mezuyetim için son anda int. Elbise siparis verdim çok uzun durdu diye terziye yolladım terziden bie geldi elbise olmus tunik çok sade olduğu için arada taytlarla giyorum şimdi sen sen ol internete kanma asıl güzel elbiseler kucuk yerlerden cıkıyor

Trendyol dan kısa sade yaşına uygun bi elbise al uzun ağır bi elbise alma sakın

Siyah ince askılı istemişsin ama bence bu tek omuzlar çok hoş duruyor. Hepsiburada sitesi güvenilir bi site. Elbiselerin markası Roman.

bornprıx den risk edip almıştım ben gayet te kaliteli ve güzeldi. bu sitenin abiye olsun spor tarzı olsun baya hoşa giden cinsten

Dün gezdik annemle bir tek elbise bulamadım maalesef belki yeni Sezonlar gelir diye bir umut bekliyorum internettde o sırada bakıyorum bakalım inşallah bulurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…