Mezuniyet Elbisesi bir bakabilir misiniz?

zehra231

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
441
107
123
Ankara
Merhaba !! Ben liseden mezun olacağım. Mezuniyet balomuz olacak. Bulunduğum şehir çok küçük olduğu için istediğim gibi sade elbise bulamadım.

Bu yüzden internetten siparis vermeye Karar verdim. Çok heyecanlıyım. Reklam olmazsa bana site önerebilir misiniz? Ya da benim uçuşan kısa ip askılı siyah prenses model elbise hayalim var. Herhangi bir sitede olurda denk gelirseniz bana haber verebilir misiniz?

Böyle abiyeleri internet üzerinden ve özellikle instagram üzerinden almayın arkadaşlar.
Bu sektörde olan biri olarak söylüyorum hele ki abiye tarzı elbiselerde beden uygunluğuna rağmen ufak terzi işleri bile çıkabilir.
Mümkünse deneyerek almanızı öneririm.
İnstagram üzerinden de vergisiz yapılan hiçbir satın alma işlemine alet olmayın.
Firma şeklinde çalışan işletmeler genelde kapıda ödeme yaparlar.
Çünkü kargoda kapıda ödeme yapılabilmesi için o kargo şirketiyle alım satım olduğuna dair bir anlaşması olur ve fiş kesilir.
Dikkat edelim lütfen.

Çok teşekkür ederim

Evet siteler var. Ancak bir kaç tane çok bilindik site gezdim. Bulamadım. Sınava hazırlandığım için çok vaktimi alıyor.Ben de en azından bir kaç alternatif kalsın dedim. Ne var bunda?
Bir şey yok tabii ki de. Arkadaşın dediği gibi internetten sipariş versen de bedenin uymayabilir bunu da düşünmelisin. En bilindiklere bak bari abuk subuk yerlerden almaya kalkarsın başına iş gelir

milla by trendyoldan (trendyolmilla) bikaç kez abiye aldım çok memnun kaldım bir bak istersen.

Şu bildiğimiz Zara, Mango, Koton gibi markalara baktın mı? Buralarda tam lise mezuniyeti için çok var bence çok da güzeller...

Şu bildiğimiz Zara, Mango, Koton gibi markalara baktın mı? Buralarda tam lise mezuniyeti için çok var bence çok da güzeller...
Küçük yerde yaşadığı için Zara Mango mağazaları olmaz ama Koton vardır orda da elbiseler fena olmuyor

Zara'nın internetten siparişi var, mezuniyette giyilecek çok güzel elbiseler bulabilirsin. Ben kendi mezuniyet elbisemi Forever New'dan almıştım, orada da çok güzel elbiseler oluyor. Hem de çok orijinal şeyler herkesin üstünde göremezsin. Netten sipariş vardı sanırım oraya da bir bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…