mezuniyet(balo) elbiseme yorum lütfen !!!! :)

bende beğendim, rengi daha açık tonlarda olsaymış daha güzel olacakmış, saçlar maşa olmalı
Bu ayakkabidan vazgeçip renkli bir ayakkabı mi baksam açık o zman daha cıvıl cıvıl olur mu ya da makyajla mi saglasam o canlılığı :26:

fotoğrafta babet gibi göründü gözüme yok ayakkabıların güzel ama o elbisenin altına süet siyah gitmez gibi geldi bana
önü açık olsa daha güzel olur:129:

Tamamdir daha var baloya başka modellere de bakarim bir kere mezun olucam sonuçta yardımın için sagol :)örnek model koyma şansın var mi nasıl bişey olur mesela

bence elbisen güzel.ama ben sadece göğüs kısmındaki detaylardan pek hoşlanmadım.Ama çok güzel durmuş.ve bencede önünü biraz daha kısalltır.eminimki daha güzel durucak.

bence elbisen güzel.ama ben sadece göğüs kısmındaki detaylardan pek hoşlanmadım.Ama çok güzel durmuş.ve bencede önünü biraz daha kısalltır.eminimki daha güzel durucak.

teşekkür ederim :) önü biraz daha kısalıcak ama göğüs detayları hoşuma gitti benim fotoğrafta pek belli olmuyor :13:

aaaaa elbısen gercekten cok hoşmuş bende aradım bole elbıse ama bulamadım ankarada:26::26: yanlız ayakkabılarda bana bıraz kışlık gıbı geldi

bende pek anlamıorum ama şoyle bı model olabılır mesela

Elbise güzel ama arkadaşlarında dediği gibi biraz daha açık olsaydı iyi olabilirdi eğer güneşlenip bronzlaşma şansın varsa bronzlaş bence daha iyi uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…