• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet(balo) elbiseme yorum lütfen !!!! :)

bende beğendim, rengi daha açık tonlarda olsaymış daha güzel olacakmış, saçlar maşa olmalı
Bu ayakkabidan vazgeçip renkli bir ayakkabı mi baksam açık o zman daha cıvıl cıvıl olur mu ya da makyajla mi saglasam o canlılığı :26:

fotoğrafta babet gibi göründü gözüme yok ayakkabıların güzel ama o elbisenin altına süet siyah gitmez gibi geldi bana:75:
önü açık olsa daha güzel olur:129:

Tamamdir daha var baloya başka modellere de bakarim bir kere mezun olucam sonuçta yardımın için sagol :)örnek model koyma şansın var mi nasıl bişey olur mesela :34:

bence elbisen güzel.ama ben sadece göğüs kısmındaki detaylardan pek hoşlanmadım.Ama çok güzel durmuş.ve bencede önünü biraz daha kısalltır.eminimki daha güzel durucak. :D

:emir_bebek:
bence elbisen güzel.ama ben sadece göğüs kısmındaki detaylardan pek hoşlanmadım.Ama çok güzel durmuş.ve bencede önünü biraz daha kısalltır.eminimki daha güzel durucak. :D

teşekkür ederim :) önü biraz daha kısalıcak ama göğüs detayları hoşuma gitti benim fotoğrafta pek belli olmuyor :13:

aaaaa elbısen gercekten cok hoşmuş bende aradım bole elbıse ama bulamadım ankarada:26::26: yanlız ayakkabılarda bana bıraz kışlık gıbı geldi:16::16::16::16::16::16::16:

$images.jpg bende pek anlamıorum ama şoyle bı model olabılır mesela:28::28::28::28::28:

Elbise güzel ama arkadaşlarında dediği gibi biraz daha açık olsaydı iyi olabilirdi eğer güneşlenip bronzlaşma şansın varsa bronzlaş bence daha iyi uyar

Back